Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, takoulou είπε

Αυτο λεγεται επανανσυνδεση.... Ποσες μερες το ανοιξε το ρευμα ο ηλεκτρολογος; Και γιατι; Απαγορευεται..

Μπατσος της Δεη ο φιλος ...Γιατι αλλιως δεν εχει νοημα η ενημερωση σου

• Like 1
  • Απαντ. 133
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, aspirini είπε

Μπατσος της Δεη ο φιλος ...Γιατι αλλιως δεν εχει νοημα η ενημερωση σου

Καλησπερα.. Απλα δεν γνωριζεις καποια πραγματα... Και επειδη με τον νεο νομο λεγεται ρευματοκλοπη...  Και εχει μεγαλο προστιμο απο την Δεδδηε...

• Like 1
Δημοσ.
21 λεπτά πριν, takoulou είπε

Αυτο λεγεται επανανσυνδεση.... Ποσες μερες το ανοιξε το ρευμα ο ηλεκτρολογος; Και γιατι; Απαγορευεται..

ε που να ξερω πως λεγεται !! :) 

Δεν ξερω ποσες ημερες...το ειπα στην κοπελα στο γκισε εκει και που λεει δεν πειραζει !

6 λεπτά πριν, takoulou είπε

Καλησπερα.. Απλα δεν γνωριζεις καποια πραγματα... Και επειδη με τον νεο νομο λεγεται ρευματοκλοπη...  Και εχει μεγαλο προστιμο απο την Δεδδηε...

ακου το ειπα στην κοπελα το πρωι και μου λεει ΔΕΝ πειραζει...μετα πηγα το εκλεισα μονος φυσικα μην γινει καμια χοντρη μαλακ....

Κλοπη γιατι ρε συ ; Αφου θα τα χρεωθω που ειπε αυτα κανονικα !

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, vairass είπε

ε που να ξερω πως λεγεται !! :) 

Δεν ξερω ποσες ημερες...το ειπα στην κοπελα στο γκισε εκει και που λεει δεν πειραζει !

ακου το ειπα στην κοπελα το πρωι και μου λεει ΔΕΝ πειραζει...μετα πηγα το εκλεισα μονος φυσικα μην γινει καμια χοντρη μαλακ....

Κλοπη γιατι ρε συ ; Αφου θα τα χρεωθω που ειπε αυτα κανονικα !

Αυτη κοπελια δεν γνωριζει κατι... Δεν ξερει κατι... Θα χρεωθεις κομμενη σφραγιδα...  Ετσι πλεον λεγεται  αυτο...

• Like 1
Δημοσ.
31 λεπτά πριν, vairass είπε

Λοιπόν.. Νοίκιασα ένα σπίτι, πριν έμενε κάποιος άλλος... Οπότε αυτός έκανε διακοπή και εγώ νέα σύνδεση. 

Δεν ξέρω πως λέγεται ακριβώς αυτό. 

Αυτό έκανα πάντως. 

Αυτό που έκανες λέγεται υπογραφή νέας σύμβασης προμήθειας ηλεκτρικού ρεύματος, άλλο σύμβαση και άλλο σύνδεση. Σύνδεση γίνεται μόνο αν έχει γίνει διακοπή, και την κάνει μόνο το συνεργείο της ΔΕΔΔΗΕ, όχι εσύ.

Καλό θα ήταν να λες τα πράγματα με το όνομα τους, γιατί αλλιώς όποιος διαβάζει τι γράφεις μπερδεύεται.

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Joshua21 είπε

Αυτό που έκανες λέγεται υπογραφή νέας σύμβασης προμήθειας ηλεκτρικού ρεύματος, άλλο σύμβαση και άλλο σύνδεση. Σύνδεση γίνεται μόνο αν έχει γίνει διακοπή, και την κάνει μόνο το συνεργείο της ΔΕΔΔΗΕ, όχι εσύ.

Καλό θα ήταν να λες τα πράγματα με το όνομα τους, γιατί αλλιώς όποιος διαβάζει τι γράφεις μπερδεύεται.

Μαλλον εκανε επανανσυνδεση... Ετσι αναφερε...

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, Joshua21 είπε

αμα ηξερα πως λεγεται κλπ δεν θα ανοιγα καν θεμα ριλαξ 

29 λεπτά πριν, takoulou είπε

Αυτη κοπελια δεν γνωριζει κατι... Δεν ξερει κατι... Θα χρεωθεις κομμενη σφραγιδα...  Ετσι πλεον λεγεται  αυτο...

τι θα χρεωθω ; Δεν ξερω ρε συ οτι μου ειπε σου  γραφω...

ποσο παει το προστιμο ;

Δημοσ.
32 λεπτά πριν, takoulou είπε

Επιμένεις σε λάθος συμπέρασμα . Επανασύνδεση καταρχιν δεν υπάρχει . Έλα ηλεκτροδότηση λέγεται . 

Δεν έχει πει αυτό ο άνθρωπος . Δεν έχει κοπεί το ρεύμα από τον προηγούμενο . Το έχει πει.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Alex2020 είπε

Επιμένεις σε λάθος συμπέρασμα . Επανασύνδεση καταρχιν δεν υπάρχει . Έλα ηλεκτροδότηση λέγεται . 

Δεν έχει πει αυτό ο άνθρωπος . Δεν έχει κοπεί το ρεύμα από τον προηγούμενο . Το έχει πει.

Βρε παιδιά... Αλλαγή ονόματος έγινε στην ουσία γιατί ο προηγούμενος ένοικος έφυγε και πάω εγώ. 

Ειλικρινά δνε ξέρω πως λέγεται σωστά γιαυτό έγραψα πριν ίσως και λάθος. 

Απλά ήθελα ρεύμα στο όνομα μου και αυτό. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, takoulou είπε

Επανασύνδεση λέγεται εφόσον γίνει διακοπή ήδη υφιστάμενης σύνδεσης... Απλά είναι τα πράγματα.... 

27 λεπτά πριν, vairass είπε

Βρε παιδιά... Αλλαγή ονόματος έγινε στην ουσία γιατί ο προηγούμενος ένοικος έφυγε και πάω εγώ. 

Το ότι είναι καινούργια σύνδεση, δεν σημαίνει ότι σου αλλάξανε το ρολόι.. απλά με τους όρους προμήθειας που υπέγραψες την χαρτούρα δηλαδή το πήρες στ'όνομά σου..  Μην πελαγώνεις.. περιμένεις και παίρνεις τηλ παρασκευή.. και μην λες ούτε σε υπαλλήλους ήρθε ηλεκτρολόγος και άνοιξε κι έκανε.. υπάρχουν πολλοί καλωθελητές.....

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, nightwalker1990 είπε

Επανασύνδεση λέγεται εφόσον γίνει διακοπή ήδη υφιστάμενης σύνδεσης... Απλά είναι τα πράγματα.... 

Το ότι είναι καινούργια σύνδεση, δεν σημαίνει ότι σου αλλάξανε το ρολόι.. απλά με τους όρους προμήθειας που υπέγραψες την χαρτούρα δηλαδή το πήρες στ'όνομά σου..  Μην πελαγώνεις.. περιμένεις και παίρνεις τηλ παρασκευή.. και μην λες ούτε σε υπαλλήλους ήρθε ηλεκτρολόγος και άνοιξε κι έκανε.. υπάρχουν πολλοί καλωθελητές.....

Οχι δεν είπα αυτό... Με ρώτησε πότε κόπηκε το ρεύμα; λέω δεν ξέρω έχει ρεύμα... 

Παίρνω τον ιδιοκτήτη κ μου είπε ότι μάλλον το άνοιξε ο ηλεκτρολόγος να δει κάτι και το ξέχασε ανοιχτό. 

Τώρα λες να φάμε πρόστιμο; 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, vairass είπε

Οχι δεν είπα αυτό... Με ρώτησε πότε κόπηκε το ρεύμα; λέω δεν ξέρω έχει ρεύμα... 

Παίρνω τον ιδιοκτήτη κ μου είπε ότι μάλλον το άνοιξε ο ηλεκτρολόγος να δει κάτι και το ξέχασε ανοιχτό. 

Τώρα λες να φάμε πρόστιμο; 

δεν νομίζω εφόσον δεν έχετε πειράξει ασφάλεια

Δημοσ.
3 ώρες πριν, vairass είπε

αμα ηξερα πως λεγεται κλπ δεν θα ανοιγα καν θεμα ριλαξ 

τι θα χρεωθω ; Δεν ξερω ρε συ οτι μου ειπε σου  γραφω...

ποσο παει το προστιμο ;

Καταρχιν στο ρεύμα δεν υφίσταται ο όρος επανασύνδεση . Λέγεται επανυλεκτροδοτηση .

Ποσες φορές πρέπει να σου γράψει ότι έχει ρεύμα το σπιτι και δεν έχει διακοπή  για να καταλάβεις ότι δεν ισχύει αυτό που λες ; 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Alex2020 είπε

Καταρχιν στο ρεύμα δεν υφίσταται ο όρος επανασύνδεση . Λέγεται επανυλεκτροδοτηση .

Ποσες φορές πρέπει να σου γράψει ότι έχει ρεύμα το σπιτι και δεν έχει διακοπή  για να καταλάβεις ότι δεν ισχύει αυτό που λες ; 

Κολλάμε σε λεπτομέρειες οκ.. 

Το θεμα ήταν να γίνει η δουλειά μου. 

Δημοσ.
7 ώρες πριν, vairass είπε

Εάν δεν κοπηκε ουτε μια ωρα το ρευμα λεγαται διαδοχη .

Σημαινει ότι πηγαν και οι δυο παλιος και νεος μαζι σε ΔΕΗ και εγινε αλλαγη ονοματος.

Αλοιως επανασυνδεση .

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...