Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πρώτα πρέπει να ενημερωθεί το σύστημα, με τα δικά σου στοιχεία. Το κοινωνικό τιμολόγιο θα ισχύει από τον πρώτο (εκκαθαριστικό νομίζω) λογαριασμό που θα εκδοθεί, μετά την έγκριση του. Εως τότε θα έχεις κανονική χρέωση.

Τώρα για το πόσες μέρες κάνει να εγκριθεί δε μπορω να πω με σιγουριά. Όταν έκανα τη δική μου σύνδεση και μετά αίτηση, μου είχαν πει να τηλεφωνήσω σε περίπου 30 μέρες. Δεν είχα ρωτήσει όμως πότε ακριβώς είχε εγκριθεί. Όταν χρειάατηκε να ξανακάνουμε αιτήσεις ηλεκτρονικά, η απάντηση είχε βγει αμέσως, στην ουαία όμως ήταν σαν επαλήθευση στοιχείων γιατί δεν είχε αλλάξει κάτι, έμενα στο ίδιο σπίτι.

Οπότε δε ξέρω αν παίζει ρόλο αν είναι η πρώτη αίτηση που κάνει κάποιος σε νέα παροχή και θέλει τόσες μέρες να βγει απάντηση ή αν άλλαξε το σύστημα και βγαίνει άμεαα γενικά. Κάποιος που να έκανε την ίδια  διαδικασία πρόσφατα, θα ξέρςι καλύτερα.

Επεξ/σία από Επισκέπτης
  • Απαντ. 133
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Curi0us είπε

Πρώτα πρέπει να ενημερωθεί το σύστημα, με τα δικά σου στοιχεία. Το κοινωνικό τιμολόγιο θα ισχύει από τον πρώτο (εκκαθαριστικό νομίζω) λογαριασμό που θα εκδοθεί, μετά την έγκριση του. Εως τότε θα έχεις κανονική χρέωση.

Τώρα για το πόσες μέρες κάνει να εγκριθεί δε μπορω να πω με σιγουριά. Όταν έκανα τη δική μου σύνδεση και μετά αίτηση, μου είχαν πει να τηλεφωνήσω σε περίπου 30 μέρες. Δεν είχα ρωτήσει όμως πότε ακριβώς είχε εγκριθεί. Όταν χρειάατηκε να ξανακάνουμε αιτήσεις ηλεκτρονικά, η απάντηση είχε βγει αμέσως, στην ουαία όμως ήταν σαν επαλήθευση στοιχείων γιατί δεν είχε αλλάξει κάτι, έμενα στο ίδιο σπίτι.

Οπότε δε ξέρω αν παίζει ρόλο αν είναι η πρώτη αίτηση που κάνει κάποιος σε νέα παροχή και θέλει τόσες μέρες να βγει απάντηση ή αν άλλαξε το σύστημα και βγαίνει άμεαα γενικά. Κάποιος που να έκανε την ίδια  διαδικασία πρόσφατα, θα ξέρςι καλύτερα.

Εγώ είχα κάνει την αίτηση τηλεφωνικά πρώτα, όταν χρειάστηκε να το κάνω ηλεκτρονικά έγινε επαλήθευση στοιχείων και πήρα αμέσως έγκριση μιας και δεν είχε αλλάξει κάτι... όπως πρότεινα και στον συμφορουμίτη να πάρει ένα τηλ πρώτα για σιγουριά.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, nightwalker1990 είπε

Εγώ είχα κάνει την αίτηση τηλεφωνικά πρώτα, όταν χρειάστηκε να το κάνω ηλεκτρονικά έγινε επαλήθευση στοιχείων και πήρα αμέσως έγκριση μιας και δεν είχε αλλάξει κάτι... όπως πρότεινα και στον συμφορουμίτη να πάρει ένα τηλ πρώτα για σιγουριά.

Θα πάρω οκ... Σε ευχαριστώ πολύ... Αύριο πρωί θα μάθουμε 

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.
1 ώρα πριν, nightwalker1990 είπε

Ηλεκτρονικά κι εγώ που έκανα 2 φορές  πήρα αμέσως απάντηση. Ίσως είναι καλύτερα η πρώτη να γίνει τηλεφωνικά, όπως και να χει, να περαστούν σίγουρα σωστά και τα στοιχεία.

Δημοσ.
22 ώρες πριν, gilardino είπε

Καλησπερα. Εγω το εκανα προσφατα τηλεφωνικα.Ηρθε κουριερ σπιτι,εδωσα τα δικαιολογητικα,υπεγραψα τα χαρτια και ολα οκ.Τα 130 ευρω τα δινεις στον πρωτο λογαριασμο που θα ερθει.

Εκανες τηλεφωνικά με την ΔΕΗ ;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Curi0us είπε

Ηλεκτρονικά κι εγώ που έκανα 2 φορές  πήρα αμέσως απάντηση. Ίσως είναι καλύτερα η πρώτη να γίνει τηλεφωνικά, όπως και να χει, να περαστούν σίγουρα σωστά και τα στοιχεία.

Καλησπερα... Συνηθως για περαστει στο συστημα της Δεδδηε κανει γυρω  στις 4-5 μερες... Αυτη περναει ολες τις ενδειξεις... Δεν εχει πλεον καμμια δουλεια η Δεη... Ειναι μονο παροχος...

• Like 2
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, takoulou είπε

Καλησπερα... Συνηθως για περαστει στο συστημα της Δεδδηε κανει γυρω  στις 4-5 μερες... Αυτη περναει ολες τις ενδειξεις... Δεν εχει πλεον καμμια δουλεια η Δεη... Ειναι μονο παροχος...

οποτε σημερα εκανα την συνδεση...αρα παμε για μετα την δευτερα ...

καλα θα δοκιμασω και παρασκευη απογευμα και βλεπουμε.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
44 λεπτά πριν, vairass είπε

οποτε σημερα εκανα την συνδεση...αρα παμε για μετα την δευτερα ...

καλα θα δοκιμασω και παρασκευη απογευμα και βλεπουμε.

Όταν λες έκανες την επανασύνδεση; Ήρθε το συνεργείο της Δεδδηε από εκεί; Σου έβαλαν το ρεύμα;;

Επεξ/σία από takoulou
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
24 λεπτά πριν, takoulou είπε

Όταν λες έκανες την επανασύνδεση; Ήρθε το συνεργείο της Δεδδηε από εκεί; Σου έβαλαν το ρεύμα;;

Ποια; σύνδεση έκανα.... Νέο όνομα... Το πήρα στο όνομα μου δηλαδή αυτό εννοώ. 

Σε μια δυο ημέρες είπαν... Δεν ξέρω κιόλας γιατί δεν μένω ακόμα εκεί. Και βασικά είχε ρεύμα γιατί ο ηλεκτρολόγος ήθελε Ν κάνει κάτι δουλειές και άνοιξε την ασφάλεια κάτω. 

Επεξ/σία από vairass
Δημοσ.

alla na tsekareis mexri poses kilovatores epidotei to koinoniko timologio. an tis kseperaseis sto 2-4mino tote pali tha xeis kanoniki xreosi i gia to parapanisio i den ksero an isxyei gia oles tis kilovatores. anaferei stin aitisi-sixnes erotisis ti isxyei.

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, xxatziva είπε

alla na tsekareis mexri poses kilovatores epidotei to koinoniko timologio. an tis kseperaseis sto 2-4mino tote pali tha xeis kanoniki xreosi i gia to parapanisio i den ksero an isxyei gia oles tis kilovatores. anaferei stin aitisi-sixnes erotisis ti isxyei.

Θα το δω ναι... Εξάλλου έχω και νυχτερινό ρεύμα αυτό είναι το θετικό. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 λεπτά πριν, vairass είπε

Ποια; σύνδεση έκανα.... Νέο όνομα... Το πήρα στο όνομα μου δηλαδή αυτό εννοώ. 

Σε μια δυο ημέρες είπαν... Δεν ξέρω κιόλας γιατί δεν μένω ακόμα εκεί. Και βασικά είχε ρεύμα γιατί ο ηλεκτρολόγος ήθελε Ν κάνει κάτι δουλειές και άνοιξε την ασφάλεια κάτω. 

Ελα... Αλλαγη ονοματος εκανες η επανανσνδεση; Ειναι τελειως διαφορετικα πραγματα...  Τι εκανες απο αυτα;; Ποια ασφαλεια ανοιξε ο ηλεκτρολογος; Απο που;;

Επεξ/σία από takoulou
Δημοσ.
Μόλις τώρα, takoulou είπε

Ελα... Αλλαγη ονοματος εκανες η επανανσνδεση; Ειναι τελειως διαφορετικα πραγματα...  Τι εκανες απο αυτα;;

Λοιπόν.. Νοίκιασα ένα σπίτι, πριν έμενε κάποιος άλλος... Οπότε αυτός έκανε διακοπή και εγώ νέα σύνδεση. 

Δεν ξέρω πως λέγεται ακριβώς αυτό. 

Αυτό έκανα πάντως. 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, vairass είπε

Λοιπόν.. Νοίκιασα ένα σπίτι, πριν έμενε κάποιος άλλος... Οπότε αυτός έκανε διακοπή και εγώ νέα σύνδεση. 

Δεν ξέρω πως λέγεται ακριβώς αυτό. 

Αυτό έκανα πάντως. 

Αυτο λεγεται επανανσυνδεση.... Ποσες μερες το ανοιξε το ρευμα ο ηλεκτρολογος; Και γιατι; Απαγορευεται..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...