Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Joshua21 είπε

Α δεν έχω ιδέα, δεν στο διευκρίνησαν στο κατάστημα που πήγες? Ρώτα εκεί.

Οκ θα ρωτήσω... Έλεγα μήπως ξέρεις 

• Απαντ. 133
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, vairass είπε

Οκ θα ρωτήσω... Έλεγα μήπως ξέρεις 

Δοκιμασε να κανεις την αιτηση, δεν χανεις κατι απλα πρεπει να εχεις τον 11-ψηφιο αριθμο της παροχης.Αν δεν το δεχεται απλα περιμενε μεχρι να εχει ενεργοποιηθει η συνδεση.

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, chsam είπε

Δοκιμασε να κανεις την αιτηση, δεν χανεις κατι απλα πρεπει να εχεις τον 11-ψηφιο αριθμο της παροχης.Αν δεν το δεχεται απλα περιμενε μεχρι να εχει ενεργοποιηθει η συνδεση.

Τον έχω... Τον ζήτησα επί τόπου. 

Σε πόσο καιρό θα ξέρω αν εγκριθεί; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, vairass είπε

Τον έχω... Τον ζήτησα επί τόπου. 

Σε πόσο καιρό θα ξέρω αν εγκριθεί; 

Για το κοινωνικό σου βγάζει την ίδια στιγμή μόλις πατήσεις υποβολή το αποτέλεσμα!!! Να προτιμάς συναλλαγές απο κοντά μόνο,  ταλαιπωρία αλλά ξεμπερδεύεις και καταλαβαίνεις καλύτερα, να αποφεύγεις δευτέρα και παρασκευή λόγο κόσμου και όσο πιο νωρίς μπορείς γενικά τόσο το καλύτερο. 

Επεξ/σία από nightwalker1990
  • Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, nightwalker1990 είπε

Για το κοινωνικό σου βγάζει την ίδια στιγμή μόλις πατήσεις υποβολή το αποτέλεσμα!!! 

Πλάκα κάνεις; Ώραια πάω να την κάνω και σας γράφω. 

Ξέρεις σελίδα μην ψάχνω; 

Επισκέπτης
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, vairass είπε

Πλάκα κάνεις; Ώραια πάω να την κάνω και σας γράφω. 

Ξέρεις σελίδα μην ψάχνω; 

Αν ισχύει οτι πριν 2-3 χρόνια, θα πρέπει να περιμένεις να συνδεθεί το ρεύμα (3-5 μέρες κάνει) και κάνεις μετά την αίτηση για το κοινωνικό. Γίνεται/γινόταν και μέσω τηλεφώνου η αίτηση, σου δίνουν κάτι σαν αριθμό πρωτοκόλλου και σε περίπου 30 μέρες παίρνεις τηλέφωνο ξανά και σου λένε αν εγκρύθηκε.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Curi0us είπε

Αν ισχύει οτι πριν 2-3 χρόνια, θα πρέπει να περιμένεις να συνδεθεί το ρεύμα (3-5 μέρες κάνει) και κάνεις μετά την αίτηση για το κοινωνικό. Γίνεται/γινόταν και μέσω τηλεφώνου η αίτηση, σου δίνουν κάτι σαν αριθμό πρωτοκόλλου και σε περίπου 30 μέρες παίρνεις τηλέφωνο ξανά και σου λένε αν εγκρύθηκε.

ωπα εδω αλλαζουν τα δεδομενα...αρα και μεσω ιντερνετ να την κανω παλι πρεπει να περιμενω 30 ημερες ;;;;;;; 

εκανα την αιτηση...

δειτε τι γραφει

Πρόβλημα με τον ιδιοκτήτη του αριθμού παροχής ηλεκτρικής ενέργειας.

Ο αριθμός παροχής ηλεκτρικής ενέργειας που εισάγατε δεν είναι δηλωμένος σε κάποιον απο τους συζύγους

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, vairass είπε

ωπα εδω αλλαζουν τα δεδομενα...αρα και μεσω ιντερνετ να την κανω παλι πρεπει να περιμενω 30 ημερες ;;;;;;; 

για να την κάνεις θα πρέπει να έχεις τον αριθμό παροχής της ΔΕΗ 

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, vairass είπε

εκανα την αιτηση...

δειτε τι γραφει

Πρόβλημα με τον ιδιοκτήτη του αριθμού παροχής ηλεκτρικής ενέργειας.

Ο αριθμός παροχής ηλεκτρικής ενέργειας που εισάγατε δεν είναι δηλωμένος σε κάποιον απο τους συζύγους

o logariasmos se poio onoma einai? stin aitisi pou ekanes stin deh se poio onoma tha vgenei o logariasmos? ayto ilektronika enimerononte. rota poso kairo ginete i enimerosi kai ypomoni.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, xxatziva είπε

o logariasmos se poio onoma einai? stin aitisi pou ekanes stin deh se poio onoma tha vgenei o logariasmos? ayto ilektronika enimerononte. rota poso kairo ginete i enimerosi kai ypomoni.

Στο δικό μου... Ρώτησα... Μετά από τρεις ημέρες είπε. 

Το θεμα ειναι άλλο... Ποτε θα μάθω αν είμαι μέσα; 

Λογικά είμαι μέσα με 12198.

15 λεπτά πριν, nightwalker1990 είπε

για να την κάνεις θα πρέπει να έχεις τον αριθμό παροχής της ΔΕΗ 

Το έχω, τον γράφει πάνω στο συμβόλαιο :)

Δημοσ.
38 λεπτά πριν, vairass είπε

Στο δικό μου... Ρώτησα... Μετά από τρεις ημέρες είπε. 

Το θεμα ειναι άλλο... Ποτε θα μάθω αν είμαι μέσα; 

Λογικά είμαι μέσα με 12198.

Το έχω, τον γράφει πάνω στο συμβόλαιο :)

afoson eimeorthi ilektronika to sistima tote mpes kai ksanazita epanaksiologisi. to poso einai analoga tin katastasi nikokiriou-agamos-egamos-xoris tekna-me tekna, kanis tin aitisi ke vlepis to apotelesma. ypomoni,

Δημοσ.
Μόλις τώρα, xxatziva είπε

afoson eimeorthi ilektronika to sistima tote mpes kai ksanazita epanaksiologisi. to poso einai analoga tin katastasi nikokiriou-agamos-egamos-xoris tekna-me tekna, kanis tin aitisi ke vlepis to apotelesma. ypomoni,

Λογικά είμαι μέσα... Με δύο παιδιά είναι 17500...εγω είμαι στα 12900 κάπου εκεί από όσο είδα με έχουν. Με την τελευταία δήλωση εννοείται. 

Θα περιμένω και θα κάνω αίτηση την Παρασκευή πάλι.. 

Το θεμα ειναι από πότε θα ισχύει; 

Πες δηλαδή μου γράψει ότι το δικαιούμαι από πότε θα ισχύει; 

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, vairass είπε

Λογικά είμαι μέσα... Με δύο παιδιά είναι 17500...εγω είμαι στα 12900 κάπου εκεί από όσο είδα με έχουν. Με την τελευταία δήλωση εννοείται. 

Θα περιμένω και θα κάνω αίτηση την Παρασκευή πάλι.. 

Το θεμα ειναι από πότε θα ισχύει; 

Πες δηλαδή μου γράψει ότι το δικαιούμαι από πότε θα ισχύει; 

Εάν έχει εκδοθεί εκκαθαριστικός η έναντι πάει στον επόμενο λογαριασμό, καλύτερα να πάρεις ένα τηλ να το επιβεβαιώσεις, εμένα τουλάχιστον έτσι είχε γίνει.

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, nightwalker1990 είπε

Εάν έχει εκδοθεί εκκαθαριστικός η έναντι πάει στον επόμενο λογαριασμό, καλύτερα να πάρεις ένα τηλ να το επιβεβαιώσεις, εμένα τουλάχιστον έτσι είχε γίνει.

Κάτσε σήμερα έκανα νέα σύνδεση.... Ούτε καν πρόλαβε να γίνει σύνδεση. 

Λογικά αν το κάνω μέχρι την Παρασκευή θα το πάρω άμεσα. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...