vairass Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 20 λεπτά πριν, gilardino είπε Ναι εκτυπωμενο το συμβολαιο θελει και τις δυο σελιδες.Εκκαθαριστικο αυτου στου οποιου το ονομα θα γινει η συνδεση.Για κοινωνικο τιμολογιο ακομα οχι δεν εκανα.Θα κανω εντος των επομενων ημερων μεσα απο το site της ΗΔΙΚΑ.Για το κοινωνικο τιμολογιο θελει να ξερεις και τα 11 ψηφια του αριθμου παροχης.Πανω στο συμβολαιο εχει τα 9 γιατι τα 2 τελευταια αλλαζουν αναλογα με τον κατοχο της συνδεσης. Οποτε μολις συνδεσουν το ρευμα ζητας τηλεφωνικα και τα 2 τελευταια ψηφια της παροχης ή περιμενεις να ερθει ο πρωτος λογαριασμος πανω στον οποιο αναγραφεται ολοκληρος ο αριθμος και μετα μπαινεις στο site της ΗΔΙΚΑ και κανεις την αιτηση για το κοινωνικο τιμολογιο. ωραιος...να σαι καλα σε ευχαριστω!!! 1
chsam Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 47 λεπτά πριν, vairass είπε ωραιος...να σαι καλα σε ευχαριστω!!! Κ αφου μπεις στο κοινωνικο τιμολογιο, επικοινωνησε με την ΔΕΗ ειτε τηλεφωνικα ειτε με email ωστε απο τα 130 ευρω εγγυηση να σου πιστωσουν/επιστρεψουν τα 110. Και για οποιον αμφιβαλλει παραθετω την απαντηση σε ερωτημα μου στην ΔΕΗ μεσω email: Σε απάντηση της ηλεκτρονικής επιστολής σας, σας γνωρίζουμε ότι κατά την υπογραφή του συμβολαίου προμήθειας στο όνομά σας θα καταθέσετε εγγύηση ύψους 130€ και εφόσον καταθέσετε αίτηση για ένταξη στο ΚΟΤ και προκύψει ότι είστε δικαιούχος θα αποστείλετε ένα νέο e-mail, (στο παρόν e-mail), προκειμένου να προωθηθεί το αίτημά σας στο αρμόδιο τμήμα ( λογιστηρίου) για την αναπροσαρμογή της εγγύησης στα 20€ (εγγύηση ΚΟΤ). Επεξ/σία 7 Μαΐου 2019 από chsam 1 1
Joshua21 Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 6 λεπτά πριν, chsam είπε Κ αφου μπεις στο κοινωνικο τιμολογιο, επικοινωνησε με την ΔΕΗ ειτε τηλεφωνικα ειτε με email ωστε απο τα 130 ευρω εγγυηση να σου πιστωσουν/επιστρεψουν τα 110. Και για οποιον αμφιβαλλει παραθετω την απαντηση σε ερωτημα μου στην ΔΕΗ μεσω email: Σε απάντηση της ηλεκτρονικής επιστολής σας, σας γνωρίζουμε ότι κατά την υπογραφή του συμβολαίου προμήθειας στο όνομά σας θα καταθέσετε εγγύηση ύψους 130€ και εφόσον καταθέσετε αίτηση για ένταξη στο ΚΟΤ και προκύψει ότι είστε δικαιούχος θα αποστείλετε ένα νέο e-mail, (στο παρόν e-mail), προκειμένου να προωθηθεί το αίτημά σας στο αρμόδιο τμήμα ( λογιστηρίου) για την αναπροσαρμογή της εγγύησης στα 20€ (εγγύηση ΚΟΤ). Αυτό ήξερα και εγώ, ότι τα 130 τα πληρώνεις τη στιγμή που υπογράφεις την νέα σύμβαση προμήθειας ρεύματος.
vairass Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 13 λεπτά πριν, chsam είπε Κ αφου μπεις στο κοινωνικο τιμολογιο, επικοινωνησε με την ΔΕΗ ειτε τηλεφωνικα ειτε με email ωστε απο τα 130 ευρω εγγυηση να σου πιστωσουν/επιστρεψουν τα 110. Και για οποιον αμφιβαλλει παραθετω την απαντηση σε ερωτημα μου στην ΔΕΗ μεσω email: Σε απάντηση της ηλεκτρονικής επιστολής σας, σας γνωρίζουμε ότι κατά την υπογραφή του συμβολαίου προμήθειας στο όνομά σας θα καταθέσετε εγγύηση ύψους 130€ και εφόσον καταθέσετε αίτηση για ένταξη στο ΚΟΤ και προκύψει ότι είστε δικαιούχος θα αποστείλετε ένα νέο e-mail, (στο παρόν e-mail), προκειμένου να προωθηθεί το αίτημά σας στο αρμόδιο τμήμα ( λογιστηρίου) για την αναπροσαρμογή της εγγύησης στα 20€ (εγγύηση ΚΟΤ). Κάτσε πως θα τα επιστρέψουν με ποιον τρόπο;
chsam Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 9 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Αυτό ήξερα και εγώ, ότι τα 130 τα πληρώνεις τη στιγμή που υπογράφεις την νέα σύμβαση προμήθειας ρεύματος. Αν πας σε καταστημα ΔΕΗ τα πληρωνεις αναγκαστικα εκει, αν κανεις συνδεση μεσω 11770 χρεωνεται στον πρωτο λογαριασμο. 5 λεπτά πριν, vairass είπε Κάτσε πως θα τα επιστρέψουν με ποιον τρόπο; Τα πιστωνουν, δηλαδη στα αφαιρουν απο το ποσο λογαριασμου που χρωστας.Π.χ. θα σου ερθει λογαριασμος ΔΕΗ 150 ευρω, θα αφαιρεσουν τα 110 και θα πληρωσεις μονο τα 40. 2
Joshua21 Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 1 λεπτό πριν, chsam είπε Αν πας σε καταστημα ΔΕΗ τα πληρωνεις αναγκαστικα εκει, αν κανεις συνδεση μεσω 11770 χρεωνεται στον πρωτο λογαριασμο. Αν κάνεις την αίτηση μέσω τηλεφώνου, δεν χρειάζεται μετά να πας από κάποιο κατάστημα για να υπογράψεις?
chsam Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 Μόλις τώρα, Joshua21 είπε Αν κάνεις την αίτηση μέσω τηλεφώνου, δεν χρειάζεται μετά να πας από κάποιο κατάστημα για να υπογράψεις? Οχι, οπως προανεφερε και ενας φιλος, ερχεται κουριερ στο σπιτι να παραλαβει τα δικαιολογητικα και για τις υπογραφες.Απλα παιρνει παραπανω μερες αφου υπαρχει το πηγαινε-ελα του κουριερ και των εγγραφων.Ενω αν πας σε καταστημα σε 2-3 μερες εχεις ρευμα.Επισης εχω ακουσει απο καποιους να λενε οτι και σε καταστημα αναφερανε οτι ειναι δικαιουχοι ΚΟΤ (μαλλον κ με καποιο εγγραφο) και τους κρατησαν τα 20ευρω εγγυηση μονο.... 2
vairass Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 Έτοιμα όλα... Για το κοινωνικό τιμολόγιο να κάνω την αίτηση σήμερα η να περιμένω τι λέτε;
Joshua21 Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 Έτοιμα όλα πως? Πήρες τηλέφωνο και σου έστειλαν κούριερ? Πήγες από κατάστημα και έκανες εκεί την αίτηση? 1
vairass Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 10 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Έτοιμα όλα πως? Πήρες τηλέφωνο και σου έστειλαν κούριερ? Πήγες από κατάστημα και έκανες εκεί την αίτηση? Κατάστημα... Πλήρωσα 130 ευρω και είμαι έτοιμος.
Joshua21 Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 Οκ, εγώ στη θέση σου θα έκανα και τα χαρτιά για το κοινωνικό μια και καλή για να μην ξανατρέχω.
vairass Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 9 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Οκ, εγώ στη θέση σου θα έκανα και τα χαρτιά για το κοινωνικό μια και καλή για να μην ξανατρέχω. Αφού μου είπε μόνο μέσω ίντερνετ βρε. Να το κάνω σήμερα μέσω ίντερνετ;
Joshua21 Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 Ξέρω γω ρε συ? Ρεβύθια να φάω αύριο ή μεθαύριο? Πες γρήγορα, αν είναι να τα βάλω από τώρα να μουλιάσουν.
vairass Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 1 λεπτό πριν, Joshua21 είπε Ξέρω γω ρε συ? Ρεβύθια να φάω αύριο ή μεθαύριο? Πες γρήγορα, αν είναι να τα βάλω από τώρα να μουλιάσουν. Χάχα καλό. Άλλο εννοώ όμως. Μπορώ να κάνω την αίτηση ήδη η θα πρπει να περιμένω να κάνω η ΔΕΗ την σύνδεση και να στείλει τα απαραίτητα έγραφα;
Joshua21 Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 Α δεν έχω ιδέα, δεν στο διευκρίνησαν στο κατάστημα που πήγες? Ρώτα εκεί.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα