li@m Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 11 λεπτά πριν, poulinos είπε μισο να κανουμε vegan και τα λιονταρια γιατι δεν πρεπει να θεωρουν την ζεβρα ως τροφη.αλλο πραγμα το να μην τρωμε κρεας αλλο πραγμα να μην βασανιζουμε τα ζωα και οτι η θανατωση θα πρεπει να γινεται με σωστες μεθοδους.ουτε εμενα μαρεσει να βλεπω να θανατωνεται ενα ζωο για τροφη ειτε το σκοτωνει ανθρωπος ειτε αλλο ζωο.αλλα δυστυχως γινεται απο τοτε που υπηρξε ζωη Μίλησα ποτέ για τα άλλα ζώα ή για τους ανθρώπους; επίσης ότι κάτι γίνεται από τότε που υπηρξε ζωή σημαίνει πως είναι και σωστό; με την ίδια λογική οι γυναίκες μέχρι την νεώτερη ιστορία δεν είχαν τα ίδια δικαιώματα με τους άντρες. Αυτό το καθιστουσε ορθό; 1
xrist0s4 Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 44 λεπτά πριν, poulinos είπε μισο να κανουμε vegan και τα λιονταρια γιατι δεν πρεπει να θεωρουν την ζεβρα ως τροφη.αλλο πραγμα το να μην τρωμε κρεας αλλο πραγμα να μην βασανιζουμε τα ζωα και οτι η θανατωση θα πρεπει να γινεται με σωστες μεθοδους.ουτε εμενα μαρεσει να βλεπω να θανατωνεται ενα ζωο για τροφη ειτε το σκοτωνει ανθρωπος ειτε αλλο ζωο.αλλα δυστυχως γινεται απο τοτε που υπηρξε ζωη Αυτό ακριβώς...Είμαστε παμφάγα όντα αλλά το ότι βασανίζουν ζώα δεν φταιω εγώ.Αν μπορείς βρες ένα βοσκό που έχει ελεύθερα τα ζωντανά του ζητά του ενα αρνί/χοιρο κτλ σε μερίδες κ βάλε το στην καταψυξη να τρως μισό/ένα μήνα. Σταματα να αγοράζεις εισαγωγής κ βιομηχανιών. 1
poulinos Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 11 hours ago, li@m said: Μίλησα ποτέ για τα άλλα ζώα ή για τους ανθρώπους; επίσης ότι κάτι γίνεται από τότε που υπηρξε ζωή σημαίνει πως είναι και σωστό; με την ίδια λογική οι γυναίκες μέχρι την νεώτερη ιστορία δεν είχαν τα ίδια δικαιώματα με τους άντρες. Αυτό το καθιστουσε ορθό; Λες κανενα ζωο δεν ειναι τροφη.Αφου ενα ζωο ηταν/ειναι τροφη για τα αλλα ζωα αλλα και για τον ανθρωπο απο την αρχη της ιστοριας.Αμα λες ενα ζωο δεν ειναι τροφη για ποιον εννοεις οτι δεν ειναι?Μονο ο ανθρωπος και τα αλλα ζωα τρωνε αρα εκει υποχρεωτικα αναφερομαστε.Οτι και εγω δεν θα ηθελα κανενα ζωο να τρωει το αλλο δυστυχως δεν γινεται.Οτι απο τοτε που υπηρξε ζωη το ενα ζωο τρωει το αλλο και οτι ο ανθρωπος κυνηγουσε ζωα για φαγητο ειναι γεγονος.Εσυ αναφερεσαι σε δικαιωματα ενω εγω μιλαω για κατι εμφυτο(ενστικτο) απο τοτε που υπηρξε ζωη και ειμασταν ουγκα μπουγκα και δεν μιλαγαμε καν και ειμασταν σαν ζωα.Εννοειται πως οτι υπηρχε απο παλια δεν ειναι παντα σωστο αλλα εδω λεμε για ενστικτο ζωου και ενστικτο ανθρωπου να φανε για επιβιωση και οχι για θρησκειες δικαιωματα και δεν ξερω τι.απο τοτε κυνηγανε ζωα για τροφη γιατι απλα ηταν στην φυση του ανθρωπου.
margaritagr Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 2 ώρες πριν, antbyron είπε Και εγώ το έχω ακούσει αλλά μου φαίνεται για μύθος. Δεν είναι .
poulinos Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 23 minutes ago, xrist0s4 said: Αυτό ακριβώς...Είμαστε παμφάγα όντα αλλά το ότι βασανίζουν ζώα δεν φταιω εγώ.Αν μπορείς βρες ένα βοσκό που έχει ελεύθερα τα ζωντανά του ζητά του ενα αρνί/χοιρο κτλ σε μερίδες κ βάλε το στην καταψυξη να τρως μισό/ένα μήνα. Σταματα να αγοράζεις εισαγωγής κ βιομηχανιών. και εγω πιστευω στο οτι ειμαστε παμφαγα.μακαρι να μην σκοτωνοταν κανενα ζωο.εχω δει το earthlings και πραγματι δεν ειναι μονο οτι σκοτωνουν ζωα αλλα και το πως τα σκοτωνουν. ειναι φρικη δυστυχως αλλα στον αιωνα των απαντων δεν θα γινουν vegan ολοι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις