Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 64
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
29 λεπτά πριν, antbyron είπε

Και εγώ το έχω ακούσει αλλά μου φαίνεται για μύθος. 

Καθόλου μύθος, όσο λιγότερο στρες έχει το ζώο τόσο πιο όμορφα ο μυς μετατρέπεται σε κρέας.

• Super Moderators
Δημοσ.
4 minutes ago, randomcat said:

Α εντάξει, νόμιζα ότι θα ήταν το newsbomb.

Told ya. 😛

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, sensai είπε

επίσης σημαντικό που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι τα ζώα δεν έχουν ψυχή

Τα θέματα αυτά ανήκουν σε άλλους χώρους. Εδώ γενικά ασχολούμαστε με τα υπαρκτά.

Τα ζώα δεν θα μπορούσαν να έχουν κάτι που δεν υπάρχει.

Επισκέπτης
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, sensai είπε

αγία γραφή

Μια που ασχολείσαι με τα θρησκευτικά. Η Αγία Γραφή στο βιβλίο της Γένεσις (κεφ Α εδ. 20,24) λέει τα ζώα έμψυχα (Νefesh στα εβραϊκά), άρα έχουν ψυχή.

Δημοσ.
50 λεπτά πριν, Nikosmile είπε

Όχι, αλλά τα συνδυάζω. Υπάρχει μια αρμονία στη φύση, έτσι πρέπει να είναι και το τραπέζι μας.

Από γεύση δύσκολα να το καταλάβεις, πάντως το κρέας συντηρείται ευκολότερα, είναι καλύτερης ποιότητας και έχει λιγότερες στρεσογόνες ορμόνες. Το burger πάντως που προέρχεται από μοσχάρια που ακούν κλασική μουσική και τα κάνουν μασάζ, είχε κάποτε στην Αμερική $20, σήμερα δεν ξέρω πόσο έχει πάει.

Δυστυχώς η τσέπη φτάνει μόνο για του χασαπη απο τα Lidl . Και είναι τίγκα στα χημικά ....

Επισκέπτης
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Mhlogiatros είπε

Δυστυχώς η τσέπη φτάνει μόνο για του χασαπη απο τα Lidl . Και είναι τίγκα στα χημικά ....

Υπερβολές, δεν υπάρχει χημικό που να μην είναι φυσικό.

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Nikosmile είπε

Μια που ασχολείσαι με τα θρησκευτικά. Η Αγία Γραφή στο βιβλίο της Γένεσις (κεφ Α εδ. 20,24) λέει τα ζώα έμψυχα (Νefesh στα εβραϊκά), άρα έχουν ψυχή.

το οποίο σημαίνει ζωντανά πλάσματα και όχι ότι έχουν ψυχή. μάθε να διαβάζεις.

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Nikosmile είπε

Το λέει η γραφή ε;

Οκ, πείστηκα, θα γίνω βεγκαν...😂

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, Nikosmile είπε

Υπερβολές, δεν υπάρχει χημικό που να μην είναι φυσικό.

αφού πρήστηκα  από την αλλεργια πρέπει να αναθεωρήσω  τι θεωρείται  ακίνδυνο  :P

Επεξ/σία από Mhlogiatros
Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, sensai είπε

το οποίο σημαίνει ζωντανά πλάσματα και όχι ότι έχουν ψυχή. μάθε να διαβάζεις.

image.png.4b472c317d19c95ea7f8b63d849d51fc.png

5 λεπτά πριν, liakjim είπε

Το λέει η γραφή ε;

Οκ, πείστηκα, θα γίνω βεγκαν...😂

Όχι μη μπερδεύεσαι, άλλο το ένα άλλο το άλλο, τα παϊδάκια επιτρέπονται!

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, Nikosmile είπε

image.png.4b472c317d19c95ea7f8b63d849d51fc.png

Όχι μη μπερδεύεσαι, άλλο το ένα άλλο το άλλο, τα παϊδάκια επιτρέπονται!

μάθε να διαβάζεις σου ξαναλέω. η αναφορά στα ζώα γίνεται σε πολλά σημεία και όχι σε ένα. η ετυμολογία δεν λέει τίποτα. 

Δημοσ.
4 hours ago, li@m said:

Όλα τα ζώα έχουν συναισθήματα. Κανένα ζώο δεν πρέπει να θεωρείται τροφή ούτε τα παράγωγα τους πρέπει να θεωρούνται τροφή από εμάς τους ανθρώπους. Ευελπιστώ σε 50 με 100 χρόνια να το αντιληφθούμε σαν είδος. Μπορούμε να ζήσουμε μια χαρά τρεφομενοι αποκλειστικά με φυτοφαγικη διατροφή. Για να μην παρεξηγηθώ δεν το λέω εγώ αλλά ο παγκόσμιος οργανισμός υγείας.

Αγαπητέ δεν έχω καμία όρεξη για φανφάρες. Όμως με ποιο δικαίωμα εσύ,το εσύ είναι λόγου χάρη, αφαιρείς την οποίαδηποτε ζωή; ακόμη και με τον τρόπο που αναφέρεις; 

μισο να κανουμε vegan και τα λιονταρια γιατι δεν πρεπει να θεωρουν την ζεβρα ως τροφη.αλλο πραγμα το να μην τρωμε κρεας αλλο πραγμα να μην βασανιζουμε τα ζωα και οτι η θανατωση θα πρεπει να γινεται με σωστες μεθοδους.ουτε εμενα μαρεσει να βλεπω να θανατωνεται ενα ζωο για τροφη ειτε το σκοτωνει ανθρωπος ειτε αλλο ζωο.αλλα δυστυχως γινεται απο τοτε που υπηρξε ζωη

• Thanks 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...