Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
44 λεπτά πριν, petasis είπε

Οι κάρτες της amd δεν υποστηρίζονται από καμιά πλατφόρμα για deep learning. H AMD δεν ενδιαφέρεται, οπότε δεν ασχολούνται και οι υπόλοιποι.

https://www.amd.com/en/products/professional-graphics/instinct-mi60 

επισης βαση αυτης της καρτας μαζι με τους epyc  θα φτιαχτει και ο δυνατορος supercomputer του κοσμου , σταματηστε να λετε ανακρίβειες 

• Like 1
  • Thanks 1
  • Απαντ. 45
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
4 ώρες πριν, noFEARgr είπε

επισης βαση αυτης της καρτας μαζι με τους epyc  θα φτιαχτει και ο δυνατορος supercomputer του κοσμου , σταματηστε να λετε ανακρίβειες 

Οκ, αλλά και πάλι καμία σχέση με Deep Learning.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, Sheogorath είπε

Οκ, αλλά και πάλι καμία σχέση με Deep Learning.

Spoiler

Optimized for Deep Learning

The Radeon Instinct™ MI60 compute GPU is equipped with optimized deep learning operations to drive the latest workflows in AI and deep learning. The MI60’s superior 29.5 TFLOPS of native half-precision (FP16) and 14.7 TFLOPS single-precision (FP32) peak floating point performance running across 64 Compute Units (4,096 stream processors), combined with its advanced High Bandwidth Cache Controller and 32GB of HBM2 ECC memory, brings customers supercharged compute capabilities to meet today’s demanding system requirements of handling large data efficiently for training these complex neural networks used in deep learning.

Επεξ/σία από akoinonitos
  • Like 1
  • Thanks 2
Δημοσ.

H AMD δεν έχει drivers. Και το καλύτερο υλικό στον κόσμο να είχε, από την στιγμή που δεν έχει drivers, είναι δώρο άδωρο.

Τελικά θα παραγγείλω την 1 titan rtx. Και ότι γίνει... :-) Άλλωστε μόνο 3040 κάνει... 😂

Δημοσ.
22 ώρες πριν, petasis είπε

Να βγάλω λεφτά; Να χάσω λεφτά μάλλον... :-)

Ότι και να αγοράσω, δεν πρόκειται να βγάλω χρήματα. Άντε να βγει καμιά δημοσίευση το πολύ.

Το stochastic πήγαινε στα μικρά batches.

Η αλήθεια είναι ότι τα 11GB ίσως με φτάνουν. Το θέμα είναι αν διαπιστώσω ότι δεν με φτάνουν και έχω ήδη αγοράσει 2080τι, τι κάνω μετά.

Η το αντίθετο, παίρνω τα 24, και βγαίνουν πολλά, και μετά αρχίζω τα διπλά πειράματα στην ίδια κάρτα...

(Ξέρω το δίλημμά μου δεν έχει σαφή απάντηση αν δεν βάλω μέγιστο όριο μνήμης στο "πείραμα")

Αν παρεις 2080ti και δε σου φτανει, ειναι πολυ πιο ευκολο να την πουλησεις απο μια Titan..
Αργα η γρηγορα η 2080ti θα φυγει..Ειδικα εδω μεσα που υπαρχει και ειδικο θρεντ για το ποιος την εχει μεγαλυτερη 😛

Μια σκεψη ειναι να ξεκινησεις με 2080τι, να δεις αν εχεις θεμα μνημης και αν οχι, βαζεις κια μια δευτερη.

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, akoinonitos είπε

Απόκρυψη περιεχομένων

Optimized for Deep Learning

The Radeon Instinct™ MI60 compute GPU is equipped with optimized deep learning operations to drive the latest workflows in AI and deep learning. The MI60’s superior 29.5 TFLOPS of native half-precision (FP16) and 14.7 TFLOPS single-precision (FP32) peak floating point performance running across 64 Compute Units (4,096 stream processors), combined with its advanced High Bandwidth Cache Controller and 32GB of HBM2 ECC memory, brings customers supercharged compute capabilities to meet today’s demanding system requirements of handling large data efficiently for training these complex neural networks used in deep learning.

Στα χαρτιά ναι, στην πραγματικότητα όλα τα προγράμματα (99%) είναι χτισμένα πάνω σε cuda. Όταν φτιάξει αντίστοιχο περιβάλλον, τα ξαναλέμε.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 λεπτά πριν, Sheogorath είπε

Στα χαρτιά ναι, στην πραγματικότητα όλα τα προγράμματα (99%) είναι χτισμένα πάνω σε cuda. Όταν φτιάξει αντίστοιχο περιβάλλον, τα ξαναλέμε.

Spoiler

Εξαρταται γτ φαση μιλαμε ,για απλο χρηστη η για ενα data center ,ενα γενικο η amd δεν υποστηριζει deep learning ειναι η μιση αληθεια ,για την περιπτωση του φιλου με nvidia θα κανει την δουλεια καλυτερα εννοειται.

Για τους cuda cores που ανεφερες "On the other hand, NVIDIA has now a policy that the use of CUDA in data centers is only allowed for Tesla GPUs and not GTX or RTX cards."

Δεν ειμαι και ειδικος επι του θεματος ,ισως να ξερεις καλυτερα γιαυτο τα βαζω και σε spoiler.

Επεξ/σία από akoinonitos
Δημοσ.
13 ώρες πριν, noFEARgr είπε

https://www.guru3d.com/news-story/new-amd-radeon-pro-software-for-enterprise.html

Νέοι οδηγοί Radeon Pro Software for Enterprise 19.Q2

Δημοσ.
3 ώρες πριν, GoMaR είπε

Ειδικα εδω μεσα που υπαρχει και ειδικο θρεντ για το ποιος την εχει μεγαλυτερη 😛

👍👍

• Like 1
  • Thanks 1
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Τελικά σήμερα παρέλαβα την κάρτα. Βρήκα κατάστημα, που κατάφερε να την φέρει.

Την έχω βάλει στο τραπεζάκι και την κοιτάω, γιατί δεν έχει έρθει η μητρική... 😂

Με πλάνεψε το σκρούτζ, και παρήγγειλα από κατάστημα με πληθώρα θετικών, αλλά τεράστιους χρόνους παραλαβής...😓

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, petasis είπε

Τελικά σήμερα παρέλαβα την κάρτα. Βρήκα κατάστημα, που κατάφερε να την φέρει.

Την έχω βάλει στο τραπεζάκι και την κοιτάω, γιατί δεν έχει έρθει η μητρική... 😂

Με πλάνεψε το σκρούτζ, και παρήγγειλα από κατάστημα με πληθώρα θετικών, αλλά τεράστιους χρόνους παραλαβής...😓

Με γεια!!! Βάλε καμιά φώτο plz.. 

Επεξ/σία από billeiros
Δημοσ.

Τι φωτογραφία; Την κάρτα στο κουτί της; 😋

Βασικά, απλά την άνοιξα να την δω, και την ξανάκλεισα. Περισσότερο χαζεύω το κουτί, μου φαίνεται διαφορετικό (ένα lian li PC-O11 AIR)

Δημοσ.
51 λεπτά πριν, petasis είπε

Τι φωτογραφία; Την κάρτα στο κουτί της; 😋

Βασικά, απλά την άνοιξα να την δω, και την ξανάκλεισα. Περισσότερο χαζεύω το κουτί, μου φαίνεται διαφορετικό (ένα lian li PC-O11 AIR)

Ο, τι έχεις!! Βάλε!! Junkies ειμαστε

• 4 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...