Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Άκυρο, έχει μπεί ήδη και δεν το πρόσεξα...

Επεξ/σία από pnick
  • Απαντ. 45
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, petasis είπε

Να βγάλω λεφτά; Να χάσω λεφτά μάλλον... :-)

Ότι και να αγοράσω, δεν πρόκειται να βγάλω χρήματα. Άντε να βγει καμιά δημοσίευση το πολύ.

Το stochastic πήγαινε στα μικρά batches.

Η αλήθεια είναι ότι τα 11GB ίσως με φτάνουν. Το θέμα είναι αν διαπιστώσω ότι δεν με φτάνουν και έχω ήδη αγοράσει 2080τι, τι κάνω μετά.

Η το αντίθετο, παίρνω τα 24, και βγαίνουν πολλά, και μετά αρχίζω τα διπλά πειράματα στην ίδια κάρτα...

(Ξέρω το δίλημμά μου δεν έχει σαφή απάντηση αν δεν βάλω μέγιστο όριο μνήμης στο "πείραμα")

Κατά τον Σεπτέμβρη θα χτίσουμε σύστημα με δυο Titan RTX, στο γραφείο για έρευνα. Αν μπορείς να το ανα βαλεις έως τότε θα σου δώσω feedback. Πιο safe πάντως είναι μια Titan και ας πάει πιο αργά. Γιατί μνήμη αν δεν χωραει και είναι τόσο καταστροφικό (δεν νομίζω αλλά ποτέ δεν ξέρεις) να ρίξεις το batch size, την έκατσες.

Επεξ/σία από Sheogorath
... bug bugs everywhere...
  • Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Sheogorath είπε

Κατά τον Σεπτέμβρη θα χτίσουμε σύστημα με δυο Titan RTX, στο γραφείο για έρευνα. Αν μπορείς να το ανα βαλεις έως τότε θα σου δώσω feedback. Πιο safe πάντως είναι μια Titan και ας πάει πιο αργά. Γιατί μνήμη αν δεν χωραει και είναι τόσο καταστροφικό (δεν νομίζω αλλά ποτέ δεν ξέρεις) να ρίξεις το batch size, την έκατσες.

Ποια έρευνα μωρέ. Χώσε κανένα παιχνίδι να γουστάρεις 

:P

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, Acmilangr2 είπε

Ποια έρευνα μωρέ. Χώσε κανένα παιχνίδι να γουστάρεις 

:P

Πάντως και εγώ αυτό λέω στη γυναίκα μου οταν πάω αργά να βάλω κανα παιχνιδάκι... "πάω να ερευνήσω κάτι στο pc..." :P

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Stamer είπε

Πάντως και εγώ αυτό λέω στη γυναίκα μου οταν πάω αργά να βάλω κανα παιχνιδάκι... "πάω να ερευνήσω κάτι στο pc..." :P

Και δεν σου λέει μετά "εμένα ποτέ θα εξερευνήσεις;"; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, Acmilangr2 είπε

Και δεν σου λέει μετά "εμένα ποτέ θα εξερευνήσεις;"; 

Κρίμα δεν είναι να πάρει απάντηση τύπου... "σε εχω χιλιοεξερευνήσει"?! Τι κακία είπα... :X

Το ρεαλιστικότερο σενάριο βέβαια είναι να μου πει απλά "αντε κάνε καμια δουλεια!"

Επεξ/σία από Stamer
Δημοσ.
Spoiler

Και η μ@λ@κία είναι οτι μπαίνει ξαφνικά στο δωμάτιο και πατάς το πλήκτρο για να βγείς απο το παιχνίδι και αντί να εμφανιστεί κανένα επιστημονικό άρθρο εμφανίζεται κατα λάθος διαφήμηση για κάποιο "παιχνίδι" που θα σε κάνει να τελειώσεις σε 5 sec 😅

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, azazil1190 είπε

Πάλι στην "μ@λακια" το γυρίσατε. 😂

Έλα ντε! Άσε.. δεν έχουμε χρόνο ουτε αυτό να κάνουμε καλά καλά.

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, azazil1190 είπε

Πάλι στην "μ@λακια" το γυρίσατε. 😂

Και όμως υπάρχει συσχέτιση με το "deep learning" 😛

Spoiler

jerk mode off (μην πάμε νωρίς νωρίς για μπανάκια)

• Like 3
Δημοσ.
6 ώρες πριν, planetman είπε

Η radeon vii που έχει 16 gb δεν είναι επιλογή; αν κατάλαβα σωστά, θες πολλή μνήμη. 

Οι κάρτες της amd δεν υποστηρίζονται από καμιά πλατφόρμα για deep learning. H AMD δεν ενδιαφέρεται, οπότε δεν ασχολούνται και οι υπόλοιποι.

• Confused 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...