Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 45
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, petasis είπε

Έχει αγοράσει κανείς την Titan RTX; Ψάχνω να αγοράσω μία, και δεν την βρίσκω πουθενά στην Ελλάδα.

Δεν χρειάζεται φίλος.Αφου έχεις τα χρήματα εδω πηγαινε .Βαλε μια χρεωστικη που εχεις και θα σσου ερθει και πιο οικομικα αποτι στην Ελλαδα.

https://www.amazon.co.uk/Nvidia-Titan-TITAN-Graphic-24756/dp/B07L8YGDL5/ref=sr_1_1?keywords=rtx+titan&qid=1557236939&s=gateway&sr=8-1

Δημοσ.

Στο λινκ που δίνεις λέει οτι δεν στέλνουν Ελλάδα, βέβαια ανεξάρτητα απο αυτό μπορεί να επικοινωνήσει με amazon και να ρωτήσει. Το CASEKING απο Γερμανία αν δεν κάνω λάθος πρέπει να στέλνει. Απο Ελλάδα μπορείς να πάρεις αυτό απο κοτσο και να κρατήσεις μόνο την κάρτα :P https://www.skroutz.gr/s/18436720/Infinity-Gear-Model-9-RTX-Titan-έως-48-δόσεις-ή-έως-60-δόσεις-χωρίς-κάρτα.html

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, Acmilangr2 είπε

Για gaming θα είναι; 

Ναι, θέλω να παίζω Forge of Empires με τις ρυθμίσεις στο μέγιστο 😋

(Όχι την θέλω για deep learning)

19 λεπτά πριν, pabou13 είπε

https://www.caseking.de/nvidia-titan-rtx-24576-mb-gddr6-gcnv-009.html

https://www.computeruniverse.net/de/pny-geforce-titan-rtx-24-gb-enthusiast-grafikkarte

Παντως με 2x2080ti θα σαι καλυτερα απο την Titan RTX στα ιδια χρηματα, σου προτεινω να το ξανασκεφτεις

Βασικά σκέφτομαι να πάρω τώρα την τιταν, να την συνδυάσω με μια 1080ΤΙ που έχω, και στο μέλλον να πάρω και μια 2080ΤΙ.

Αναφέρεσαι σε επιδόσεις σε παιχνίδια ή σε deep learning;

Δημοσ.
17 ώρες πριν, petasis είπε

Ναι, θέλω να παίζω Forge of Empires με τις ρυθμίσεις στο μέγιστο 😋

(Όχι την θέλω για deep learning)

Βασικά σκέφτομαι να πάρω τώρα την τιταν, να την συνδυάσω με μια 1080ΤΙ που έχω, και στο μέλλον να πάρω και μια 2080ΤΙ.

Αναφέρεσαι σε επιδόσεις σε παιχνίδια ή σε deep learning;

Και σε DL αν δουλεύεις με μικρότερα minibatches για να χωραει στα 11 γίγα αντί τα 24, θα είσαι ταχύτερος με δυο 2080ti.

Δημοσ.
33 λεπτά πριν, GoMaR είπε

Mε NVLINK δε θα μπορεσει να εκμεταλευτει και τα 22GB?

Δεν το έχω δοκιμάσει αλλά δεν μου φαίνεται λογικο. Εκτός αν το σπάσεις το ΝΝ σε δυο τμήματα σαν τον Yann LeCun με τις δυο 580.

Δημοσ.
12 ώρες πριν, Sheogorath είπε

Και σε DL αν δουλεύεις με μικρότερα minibatches για να χωραει στα 11 γίγα αντί τα 24, θα είσαι ταχύτερος με δυο 2080ti.

Δεν ξέρω, έχω μπερδευτεί όσο περισσότερο το ψάχνω. Έχω καταλάβει ότι παράλληλα τρέχουν εύκολα τα convolutions. Στα υπόλοιπα (RNN, tranformer) υπάρχει θέμα.

Επίσης όσο μικραίνει το batch, τόσο πιο stochastic γίνεται...

12 ώρες πριν, GoMaR είπε

Mε NVLINK δε θα μπορεσει να εκμεταλευτει και τα 22GB?

Είχα μια ελπίδα μήπως ναι, αλλά μάλλον όχι. Ψάχνοντας βρήκα ότι θεωρητικά αυτό γίνεται, στην πράξη καμιά πλατφόρμα δεν το υποστηρίζει.

Τελικά βρήκα μαγαζί που μπορεί να την φέρει, αλλά βγαίνει στα 3040 ευρώ.

Είπα μήπως είμαι καλύτερα με 2 2080τι, αλλά σήμερα ξαναγύρισα ότι η περισσότερη  μνήμη στην κάρτα δεν έχει υποκατάστατο.

Οπότε πάλι μπερδεμένος είμαι, και τα λεφτά πολλά... 🙂

Δημοσ.

Αν θα βγάλεις λεφτά από τα πρότζεκτ, πας καρφί στην Titan. Αν και με 11 γίγα δεν το λες και stochastic. Άλλοι με 2-4 γίγα τι να πουν :P

Δημοσ.

Να βγάλω λεφτά; Να χάσω λεφτά μάλλον... :-)

Ότι και να αγοράσω, δεν πρόκειται να βγάλω χρήματα. Άντε να βγει καμιά δημοσίευση το πολύ.

Το stochastic πήγαινε στα μικρά batches.

Η αλήθεια είναι ότι τα 11GB ίσως με φτάνουν. Το θέμα είναι αν διαπιστώσω ότι δεν με φτάνουν και έχω ήδη αγοράσει 2080τι, τι κάνω μετά.

Η το αντίθετο, παίρνω τα 24, και βγαίνουν πολλά, και μετά αρχίζω τα διπλά πειράματα στην ίδια κάρτα...

(Ξέρω το δίλημμά μου δεν έχει σαφή απάντηση αν δεν βάλω μέγιστο όριο μνήμης στο "πείραμα")

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...