Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
22 ώρες πριν, Nemo1776 είπε

asrock 777ευρο από eshop.έχω παίξει witcher 3,Warhammer Vermintide 2,Rise of the Tomb Raider.σε stock ακούγετε απλά ότι δουλεύει δλδ στο κινητό που το είδα με ένα app έλεγε 41db full load και 31db normal,73c η μικρή 105c η μεγάλη έκανα auto undervolt και απλά δεν παίζει κρασάρουν η drivers,οπότε έβαλα απλά το power limit στο -10 και κατέβασα 10% rpm & tem τους ανεμιστήρες και εκεί που πήγαινε 1770mhz έπιασε 1802mhz και 68c η μικρή και 96c η μεγάλη και απο 41db full load επεσαν 38db

20190508_214345.jpg

Πηγαινε στο wattman και δες ποσα mv εχει. Οσο εχει αφαιρεσε 80.

Βαλε το power limit στο +20% και την μνημη στα 1100. Θα εχεις παρομοιες θερμοκρασιες και πολυ καλυτερη αποδοση.

Στην απιθανη περιπτωση που κρασαρει πηγαινε -70  η -60.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Nemo1776 είπε

1058 mv είναι οπότε 978 mv θα δοκιμάσω και θα σου πω.

θα δουλέψει μια χαρά. Το 1058 στοκ είναι ήδη καλό δείγμα.

Δημοσ.

λοιπόν έβαλα το va core στα 950va και την hbm2 1200  junction temp 86 με 1950rpm η ανεμιστήρες προσωπικά είμαι πολύ εντυπωσιασμένος με αυτό που βλέπω,σκέψου έχω το pc στην κρεβατοκάμαρα και όλα είναι  ήσυχα στην συστήνω 100%όσο για την 2080 δεν έχω ιδέα γιατι δεν την ειχα πότε,απλά προσωπικά ο λόγος που την πείρα την radeon vii είναι  ότι αντιπροσωπεύει καλύτερα την τιμή της ενώ την 2080 την θεωρό υπερκοστολογιμένη,και γουστάρω πολύ στην amd το radeon chill που έχουν.

• Like 1
Δημοσ.
22 ώρες πριν, Nemo1776 είπε

Όλα οκ πολύ καλή.τελικά τι αποφάσισες να πάρεις;

μετα απο χρονια  πηγα σε ngridia πηρα την gigabyte rtx 2080 gaming oc χαμηλη καταναλωση και θερμοκρασιες της εκανα και λιγο οc ειναι πολυ καλη

Δημοσ.

καλοδούλευτη,πόσο την πείρες ? πες μια θερμοκρασίες,θόρυβο και gpu clock πόσο το πήγες? μιας και έχω εγώ την VII και εσύ την 2080 αν κάποιος στο μέλλων είναι σε δίλημμα να διαβάσει το θέμα να πάρει μια γνώμη.

Δημοσ.
45 λεπτά πριν, Nemo1776 είπε

καλοδούλευτη,πόσο την πείρες ? πες μια θερμοκρασίες,θόρυβο και gpu clock πόσο το πήγες? μιας και έχω εγώ την VII και εσύ την 2080 αν κάποιος στο μέλλων είναι σε δίλημμα να διαβάσει το θέμα να πάρει μια γνώμη.

Εγώ είμαι σε τρίλημμα πάντως. VII vs RTX2080 vs περιμένω ένα μήνα για διακύμανση τιμών με την ανακοίνωση Navi.
Υπάρχει όντως καινούργιο κύμα mining που θα ανεβάσει τις τιμές? 

Δημοσ.

ναι έτσι λένε όπου διαβάζω,και επειδή η vii είναι καλύτερη στο mining η τιμή της θα ανέβει πολύ,τώρα 100% ο χρόνος θα δείξει.

η γνώμη μου είναι ότι η vii έκανε χάλια λανσάρισμα και την θάψανε στα review προσωπικά την έχω συνδέσει με μια 2550χ1440 144hz monitor και μια 65"tv 120hz στο doom σε 4k βγαζει 75-90 fps και το tower τραβάει απο την πρίζα 300-380w με την vega 64 τράβαγε 450-500w  οπότε αυτό που βλέπω με εντυπωσιάζει

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Nemo1776 είπε

ναι έτσι λένε όπου διαβάζω,και επειδή η vii είναι καλύτερη στο mining η τιμή της θα ανέβει πολύ,τώρα 100% ο χρόνος θα δείξει.

η γνώμη μου είναι ότι η vii έκανε χάλια λανσάρισμα και την θάψανε στα review προσωπικά την έχω συνδέσει με μια 2550χ1440 144hz monitor και μια 65"tv 120hz στο doom σε 4k βγαζει 75-90 fps και το tower τραβάει απο την πρίζα 300-380w με την vega 64 τράβαγε 450-500w  οπότε αυτό που βλέπω με εντυπωσιάζει

Spoiler

@Nemo1776 μπορείς να μου στείλεις κάποιο λινκ από τις φήμες για το καινούργιο mining craze νια διαβάσω?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...