Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όχι δεν το ξέρω αυτό και μου φαίνεται περίεργο, ποιο σημείο είναι αυτό και με τι settings? Επειδή από όσα είδα εδώ: https://www.overclock3d.net/reviews/software/shadow_of_the_tomb_raider_pc_performance_review/13 δεν φαίνεται να ζητάει περισσότερα από 8gb σε 4k στα highest settings.

• Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και οι δύο κάρτες θα κάνουν τη δουλειά. Πάρε όποια βρεις φθηνότερα. 

Αν σε ενδιαφέρει rendering, video editing και productivity τοτε ισως θα έπρεπε να κλινεις προς τη Radeon vii λίγο περισσοτερο.

Σε gaming σε κάποια παιχνίδια προηγείται η μία και σε κάποια η άλλη αν και η γενική αίσθηση είναι ότι η 2080 080 είναι μπροστά σε περισσότερα παιχνίδια όπως και το γεγονός ότι με κάθε νέο driver η Radeon vii βελτιωνεται πολύ μέρα με την ημέρα που λέει ο λόγος. Σα να μιλάμε για άλλη κάρτα σε σχέση με το launch της. 

Σε κατανάλωση γενικά είναι πιο efficient οι Nvidia αλλά τα παιδιά που είχαν η έχουν Radeon vii @The__Blade@Azerothakisκαι @billeiros  και έχουν κάνει underclock μπορούν να σου πουν καλύτερα για το θέμα. 

Για κάποιους τα 16gb vram παίζουν ρόλο και για κάποιους άλλους το rtx dlss. 

Πάντως για 1080p 144hz h 1440p 100 hz είναι ιδανικές και οι δύο. Ότι και να επιλέξεις δε θα χάσεις. 

37 λεπτά πριν, music_lover είπε

Όχι δεν το ξέρω αυτό και μου φαίνεται περίεργο, ποιο σημείο είναι αυτό και με τι settings? Επειδή από όσα είδα εδώ: https://www.overclock3d.net/reviews/software/shadow_of_the_tomb_raider_pc_performance_review/13 δεν φαίνεται να ζητάει περισσότερα από 8gb σε 4k στα highest settings.

Γενικά τα 8gb ενώ είναι αρκετά δεν είναι η επιλογή της nvidia για τις ti κάρτες της. Αυτό κάτι πρέπει να λέει. 

Βεβαια δεν είναι μόνο θέμα μνήμης είναι και θέμα τσιπ και οδηγών. Και εκεί η nvidia κάνει καλή δουλειά. Η AMD συνήθως θέλει το χρόνο της για να δημιουργήσει σωστούς drivers για τις κάρτες της. 

Επεξ/σία από DsLmAnIaC
  • Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 ώρες πριν, DsLmAnIaC είπε

Και οι δύο κάρτες θα κάνουν τη δουλειά. Πάρε οποία βρεις φθηνότερα. 

Αν σε ενδιαφέρει rendering, video editing και productivity τοτε ισως θα έπρεπε να κλινεις προς τη Radeon vii λίγο περισσοτερο.

Σε gaming σε κάποια παιχνίδια προηγείται η μία και σε κάποια η άλλη αν και η γενική αίσθηση είναι ότι η 2080 080 είναι μπροστά σε περισσότερα παιχνίδια όπως και το γεγονός ότι με κάθε νέο driver η Radeon vii βελτιωνεται πολύ μέρα με την ημέρα που λέει ο λόγος. Σα να μιλάμε για λαλλη κάρτα σε σχέση με το launch της. 

Σε κατανάλωση γενικά είναι πιο efficient οι Nvidia αλλά τα παιδιά που είχαν η έχουν Radeon vii @The__Blade@Azerothakisκαι @billeiros  και έχουν κάνει underclock μπορούν να σου πουν καλύτερα για το θέμα. 

Για κάποιους τα 16gb vram παίζουν ρόλο και για κάποιους άλλους το rtx dlss. 

Πάντως για 1080p 144hz h 1440p 100 hz είναι ιδανικές και οι δύο. Ότι και να επιλέξεις δε θα χάσεις. 

Γενικά τα 8gb ενώ είναι αρκετά δεν είναι η επιλογή της nvidia για τις ti κάρτες της. Αυτό κάτι πρέπει να λέει. 

Βεβαια δεν είναι μόνο θέμα μνήμης είναι και θέμα τσιπ και οδηγών. Και εκεί η nvidia κάνει καλή δουλειά. Η AMD συνήθως θέλει το χρόνο της για να δημιουργήσει σωστούς drivers για τις κάρτες της. 

εχεις δικιο στα περισσοτερα που λες επισης γνωριζω οτι για render η vii ειναι οτι καλυτερο γι αυτο εγραψα για gaming καθαρα ...αυτο ομως που εχω δει απο διαφορα benchmarks και με προβληματιζει με την 7αρα  ειναι οτι ενω  σφαζετε με 2080 σε 4κ... στις μικροτερες αναλυσεις διχνει να ειναι καπως unoptimized  δηλαδη σαν να φτιαχτηκε κυριως για 4κ ενω η 2080 πουσαρει πολυ σε ολες τις αναλυσεις το rtx στην φαση που ειναι δεν νομιζω οτι προσφερει πολλα και δεν με ενδιαφερει και τοσο οσο το smooth gameplay σε ψηλά fps ...οσ για τον @billeiros ειναι προδοτης πηγε σε 2080τι, παρατησε και vega 64 lc  χαχαχαχαχαχαχα ( πλακα κανω εννοειται να ειναι καλα ο ανθρωπος τον διαβαζω πολυ και τον γουσταρω ) τελος οσο για την τιμη η διαφορα τους ειναι 50 ευρω πανω κατω οποτε και το τελευταιο που παιζει ρολο

Επεξ/σία από kromozone
Δημοσ.
1 ώρα πριν, music_lover είπε

Δες το video και θα καταλάβεις τι εννοώThe Radeon VII Review & Analysis

Δημοσ.

ανάμεσα σε αυτές τις 2 radeon vii  με κλειστά μάτια.

Μην το ψάχνεις αγόρασε πριν γίνει το μπαμ με τις τιμές και δεν θα βρίσκεις πουθενά.

• Like 2
  • Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

750 € θα δώσει ο άνθρωπος, γιατί να μην το ψάχνει ? Και για πιο μπάμ με τις τιμές αναφέρεσαι ? Overpriced είναι και οι δύο και ας ελπίσουμε να δούμε πτώση στις τιμές των gpu τουλάχιστον απο το νέο έτος.

Υπάρχουν συν και πλην και για τις δύο κάρτες, όποια και να πάρει μια χαρά είναι για 1080p / 1440p τουλάχιστον για τα επόμενα 2-3 χρόνια.

Επεξ/σία από thor777
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

750ε καρτα μονο για gaming?!Δηλ εχεις και αντιστοιχο νεο μονιτορ?συνολο  Μερικα χιλιαρικα εξοδα για να παιζεις παιχνιδια νομιζω ειναι υπερβολη

Σε 1080 1440 144hz παιζεις smooth και  με 2060

Επεξ/σία από kage
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, The__Blade είπε

ανάμεσα σε αυτές τις 2 radeon vii  με κλειστά μάτια.

Μην το ψάχνεις αγόρασε πριν γίνει το μπαμ με τις τιμές και δεν θα βρίσκεις πουθενά.

καλημερα εσυ μαλλον το εννοεις οχι τοσο για το gaming οσο για την επενδυση λογο του  mining εχω διαβασει μερικα πραγματα στο thread της vii.

Επεξ/σία από kromozone
Δημοσ.
7 ώρες πριν, thor777 είπε

750 € θα δώσει ο άνθρωπος, γιατί να μην το ψάχνει ? Και για πιο μπάμ με τις τιμές αναφέρεσαι ? Overpriced είναι και οι δύο και ας ελπίσουμε να δούμε πτώση στις τιμές των gpu τουλάχιστον απο το νέο έτος.

Υπάρχουν συν και πλην και για τις δύο κάρτες, όποια και να πάρει μια χαρά είναι για 1080p / 1440p τουλάχιστον για τα επόμενα 2-3 χρόνια.

1 ώρα πριν, kromozone είπε

καλημερα εσυ μαλλον το εννοεις οχι τοσο για το gaming οσο για την επενδυση λογο του  mining εχω διαβασει μερικα πραγματα στο thread της vii.

Για gaming το λέω. Ανάμεσα σε 2800 και VII νομίζω καθαρά τη δεύτερη.

Όσο για τις τιμές: Μπαίνουμε σε νέο mining craze και αυτό θα οδηγήσει σε τρελά νούμερα και πάλι.

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, The__Blade είπε

Για gaming το λέω. Ανάμεσα σε 2800 και VII νομίζω καθαρά τη δεύτερη.

Όσο για τις τιμές: Μπαίνουμε σε νέο mining craze και αυτό θα οδηγήσει σε τρελά νούμερα και πάλι.

που το στηριζεις αυτο? εφοσον σε ολες τις αναλυσεις πλυν 4κ ειναι πισω εκτος και αν το λες σε σχεση με τα low fps λογο μνημης

Δημοσ.
35 λεπτά πριν, Nemo1776 είπε

πείρα την radeon vii αν θες να ρωτήσεις κάτι πες μου,παντός αυτό για τον θόρυβο δεν ισχύει.

Με γεια. Κατασκευαστής, κόστος;

9 ώρες πριν, kromozone είπε

που το στηριζεις αυτο? εφοσον σε ολες τις αναλυσεις πλυν 4κ ειναι πισω εκτος και αν το λες σε σχεση με τα low fps λογο μνημης

Δεν είναι σε όλα τα παιχνίδια πίσω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
41 λεπτά πριν, Nemo1776 είπε

πείρα την radeon vii αν θες να ρωτήσεις κάτι πες μου,παντός αυτό για τον θόρυβο δεν ισχύει.

οουυυ καλοριζικη φιλε να την χαρεις κ να την λιωσεις οταν λες αυτο με το θορυβο εννοεις σε στοκ περιβαλλον,  με το automatic undervolt η custom ρυθμισεις? αν εχεις προλαβει να την βαλεις με στοκ ρυθμισεις σε κανενα βαρυθ παιχνιδι τι θερμοκρασιες εχει που μενει?

5 λεπτά πριν, DsLmAnIaC είπε

Με γεια. Κατασκευαστής, κόστος;

Δεν είναι σε όλα τα παιχνίδια πίσω.

στα περισσοτερα...  βεβαια δεν ξερω αν ειναι θεμα drivers 

Επεξ/σία από kromozone
Δημοσ.

asrock 777ευρο από eshop.έχω παίξει witcher 3,Warhammer Vermintide 2,Rise of the Tomb Raider.σε stock ακούγετε απλά ότι δουλεύει δλδ στο κινητό που το είδα με ένα app έλεγε 41db full load και 31db normal,73c η μικρή 105c η μεγάλη έκανα auto undervolt και απλά δεν παίζει κρασάρουν η drivers,οπότε έβαλα απλά το power limit στο -10 και κατέβασα 10% rpm & tem τους ανεμιστήρες και εκεί που πήγαινε 1770mhz έπιασε 1802mhz και 68c η μικρή και 96c η μεγάλη και απο 41db full load επεσαν 38db

20190508_214345.jpg

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...