Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ειμαι αναμεσα σε αυτες τις 2 με ενδιαφερει κυριως και προτιστως για gaming 1080p 144hz η 1440p 100hz

απο υλοποιησεις rtx 2080 εχω επιλεξει τις εξης με την msi να την γλυκοκοιταζω λιγο παραπανω

Zotac amp maxx (με 2 ανεμιστηρες)

msi duke oc

gigabyte gaming oc

----------------------------------------------------

απο radeon vii με ενδιαφερει η υλοποιηση της sapphire ( αν παιζει καποιο ρολο)

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

μερικα specs του συστηματος μου  (cpu: 2700x  psu: sfx corsair750 80plus platinum case: in win a1 55mm height gpu limit) επισης δεν εχω δουλεψει ποτε msi afterburner μεχρι τωρα και δεν ξερω να κλοκαρω σε αντιθεση με το wattman  που το χω δουλεψει αρκετα και γνωριζω να κανω undervolt κτλ κτλ  ενδιαφερομαι να κανω μια επενδυση και οχι μια καρτα που θα την κρατησω 1-2 χρονια και θα την αλλαξω για πειτε γνωμες

Επεξ/σία από kromozone
  • Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλησπέρα, πρέπει να γνωρίζουμε τουλάχιστον τα βασικά σου components για να απαντήσουμε καλύτερα (cpu/psu). Επίσης, με ποιά κριτήρια κοιτάζεις τα παραπάνω που παρέθεσες συγκεκριμένα? Αισθητικά να υποθέσω?

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Stamer είπε

Καλησπέρα, πρέπει να γνωρίζουμε τουλάχιστον τα βασικά σου components για να απαντήσουμε καλύτερα (cpu/psu). Επίσης, με ποιά κριτήρια κοιτάζεις τα παραπάνω που παρέθεσες συγκεκριμένα? Αισθητικά να υποθέσω?

cpu 2700x  psu sfx corsair750 80plus platinum καi κριτηρια ειναι να εχουν μια λογικη τιμη να χωρανε στο κουτι μου ( in win a1 55mm height gpu limit) και να ειναι σχετικα δροσερες

Δημοσ.

Έχω την gigabyte gaming oc , άψογη, αθόρυβη, κρύα, κανένα παράπονο, για τον στόχο των 1080p/144 και 1440p/100 είναι ιδανική. Ακόμα και σε 4k αν ρίξεις την ποιότητα στο High από το Ultra είσαι κομπλέ.

• Like 1
Δημοσ.

Ωχ απ'οτι βλέπω είναι μικρούλι κουτί.. Δεν ξέρω τι μέγεθος gpu χωράει το κουτί σου οπότε από αυτές που παρέθεσες, μάλλον στην gigabyte θα πήγαινα.

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Stamer είπε

Ωχ απ'οτι βλέπω είναι μικρούλι κουτί.. Δεν ξέρω τι μέγεθος gpu χωράει το κουτί σου οπότε από αυτές που παρέθεσες, μάλλον στην gigabyte θα πήγαινα.

απο αυτες που εγραψα χωρανε ολες περνει μεχρι 320μμ μηκος

Δημοσ.

Αν χωράει και η παρακάτω (δες τα specs) και δεν σε ενοχλεί και από άποψη budget, θα έπαιρνα αυτή προσωπικά:
https://www.skroutz.gr/s/15935015/Asus-GeForce-RTX-2080-8GB-Rog-Strix-Gaming-OC-90YV0C60-M0NM00.html

Αλλιώς όπως σου είπα... πιο καλή θεωρώ (προσωπικά) την gigabyte για την περίπτωσή σου

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Stamer είπε

Αν χωράει και η παρακάτω (δες τα specs) και δεν σε ενοχλεί και από άποψη budget, θα έπαιρνα αυτή προσωπικά:
https://www.skroutz.gr/s/15935015/Asus-GeForce-RTX-2080-8GB-Rog-Strix-Gaming-OC-90YV0C60-M0NM00.html

Αλλιώς όπως σου είπα... πιο καλή θεωρώ (προσωπικά) την gigabyte για την περίπτωσή σου

χωραει αλλα αυτη παει σχεδον 200 ευρω πανω ειναι κοροιδια

• Like 1
Δημοσ.

Δυστυχώς η νέα γενιά της nvidia σίγουρα είναι υπερκοστολογημένη και είναι κάπως κοροϊδία γενικά! Απο εκεί και πέρα είναι καθαρά στην χρήση που θέλει ο καθένας και αν μία τέτοια κάρτα είναι "μονόδρομος" για τον σκοπό μας, δεν γινεται κάτι άλλο. Πάντως την πρότεινα γιατί έγραψες οτι θες να κάνεις επένδυση και για μένα προσωπικά αξίζει ειδικά εφόσον θες να την κρατήσεις καιρό (και καλά κάνεις).

Κατά τα λοιπά, η διαφορά (τόσο σε amazon όσο και skroutz) είναι στα 100 ευρώ μεταξύ τους, όχι 200 (εκτός αν κατάλαβα άλλη gigabyte έκδοση)

Δημοσ.

Για πιο λόγο να δώσεις τόσα χρήματα για ένα τόσο μικρό κουτί (στο οποίο απο ότι βλέπω άλλαξες και το τροφοδοτικό του) ειδικά οταν έχεις σκοπό να κτίσεις ένα δυνατό σύστημα με προοπτική αναβάθμισης ? Νομίζω η msi duke είναι οριακή ακόμα και να χωρέσει.

Γενικά οι Asus πράγματι είναι υπερκοστολογισμένες ακόμα και σε φθηνά μοντέλα της σειράς 16 με κάτι ψύκτρες της πλάκας. Όπως και οι Evga αλλά εκεί λές οτι πληρώνεις και υποστίριξη/εγγύηση.

Δημοσ.

100 ευρώ παραπάνω για να αγοράσεις το στην ουσία το ίδιο προϊόν με διαφορετικό όνομα και σχέδιο? Τι καλύτερο έχει η Strix έναντι της Gaming OC? Η Gigabyte θα σου δώσει και 4 έτη εγγύηση με μια εγγραφή στο site της.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, thor777 είπε

Για πιο λόγο να δώσεις τόσα χρήματα για ένα τόσο μικρό κουτί (στο οποίο απο ότι βλέπω άλλαξες και το τροφοδοτικό του) ειδικά οταν έχεις σκοπό να κτίσεις ένα δυνατό σύστημα με προοπτική αναβάθμισης ? Νομίζω η msi duke είναι οριακή ακόμα και να χωρέσει.

Γενικά οι Asus πράγματι είναι υπερκοστολογισμένες ακόμα και σε φθηνά μοντέλα της σειράς 16 με κάτι ψύκτρες της πλάκας. Όπως και οι Evga αλλά εκεί λές οτι πληρώνεις και υποστίριξη/εγγύηση.

γιατι ειναι απο τα καλυτερα μινι ιτχ κουτια που παιζουν στην αγορα αλλα δεν ειναι αυτο το θεμα μας , εσυ ποια απο της 2 προτεινεις αμδ η 2080?

Δημοσ.

Έχω ακριβώς το ίδιο δίλημμα με εσένα και γέρνω πιο πολύ προς την Radeon vii για τι 16 GB  hbm2 είναι πολύ future proof, από ταχύτητες είναι μια χαρά και το πιο κύριο είναι πιο ποιοτικά κατασκευασμένες η 2080 και 2080ti είχανε βγάλει προβλήματα σοβαρά,από  power πάνω κάτω τα ίδια είναι το αρνητικό της vega είναι ο θόρυβος.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το ξέρεις ότι στο shadows of the Tomb Raider σε ένα σημείο θελει 11 GB vr και η 2080 πέφτει στα 25-30 fps και τρώει lag ενω η vii οχι (δες adored tv και θα καταλάβεις τι λέω)

Επεξ/σία από Nemo1776

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...