Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, LaMereda είπε

Αν παρατηρήσεις καλά τις φώτο θα δεις πως το CAS 15 είναι για αυτές που τρέχουν στα 2133, ενώ οι 2400 έχουν CAS 17. Δηλαδή το ίδιο με τις Crucial και έχεις τουλάχιστον το κεφάλι σου ήσυχο ότι δεν αγοράζεις μάρκα αμφιβόλου ποιότητας..

Κάνω και εγώ αγορές από Aliexpress κατά διαστήματα αλλά πάντα κοιτάω να πάρω κάτι που όντως συμφέρει ή δεν το βρίσκεις εύκολα στην Ελλάδα (κυρίως μικροπράγματα). Σε αυτήν την περίπτωση όμως δεν θα έλεγα πως είναι καλή επιλογή η κινέζικη μνήμη.

Kοιτα η πρωτη παραγραφος ειναι σωστη και συμφωνω.. cl15 για τις 2133 και cl17 για τις 2400.Αρα καταληγουμε στο θεμα μαρκα.

Απο την αλλη μαρκες που δεν ακουσαμε ποτε στην ζωη μας δεν παει να πει οτι δεν ειναι καλες.Στο φορητο μου απο την μανα του ηρθε με ramaxel μνημη.Δεν την ειχα ξαναδει στην ζωη μου.Απο οτι βλεπω τις παιζει πολυ η lenovo ..ισως τις βρισκει φτηνα..η εταιρια εντωμεταξυ ειναι μεγαλη στον χωρο των μνημων και στην πρωτη 3αδα?5αδα ? παγκοσμιως..σε πωλησεις..
Εγω ομως δεν την ειχα ξανα-ακουσει ποτε στην ζωη μου :)

Απο την αλλη πριν χτυπησω την ακυρη-κινεζικη-μαρκα πριν κατι ωρες απο το aliexpress ειχα ψαξει απειρες ωρες κατα διαστηματα σε σκρουτζ..για μνημη ετοιμοπαραδοτη..8gb/2400mhz...κανεις..ολοι κατοπιν παραγγελιας..εε την παραγγελνω και μονος μου αν ειναι ετσι..και δεν κρεμομαι απο τα @@ του καθε καταστηματος και γλυτωνω και φραγκα.
Οποτε πετυχα ετοιμοπαραδοτη..ηταν μουφα...δεν την ειχαν ετοιμοπαραδοτη..λεγανε ψεματα..για να παρασυρουν τον πελατη σε αγορα...

20 λεπτά πριν, Green Dragon είπε

Εγώ θα προτιμήσω την crucial από Foxstore στα 37.84, ειδικά αφού θα την πάρω με τιμολόγιο και θα βγει γύρω στα 30 ευρώ!

Πες τους στο τηλεφωνο πριν πας οτι θες τιμολογιο..γιατι οπως ξερεις τα σκρουτζομαγαζα ακουνε τιμολογιο και βγαζουνε σπυρια..μην πας τζαμπα στο λεω..οχι τιποτα αλλο :)

3 λεπτά πριν, Green Dragon είπε

Εντάξει...μη το λες αυτό....Μου είπε η κοπέλα να μου κρατήσει 1 κομμάτι να περάσω απόψε ή αύριο να το πάρω. Δεν λέει ψέμματα...οκ!

Εδω ειμαστε , περιμενουμε εντυπωσεις απο την εμπειρια σου :) (εχει και πολλα κομματια ε? :) )

Επεξ/σία από mphxths
  • Confused 1
  • Απαντ. 54
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, mphxths είπε

Οποτε πετυχα ετοιμοπαραδοτη..ηταν μουφα...δεν την ειχαν ετοιμοπαραδοτη..λεγανε ψεματα..για να παρασυρουν τον πελατη σε αγορα...

Πες τους στο τηλεφωνο πριν πας οτι θες τιμολογιο..γιατι οπως ξερεις τα σκρουτζομαγαζα ακουνε τιμολογιο και βγαζουνε σπυρια..μην πας τζαμπα στο λεω..οχι τιποτα αλλο :)

Εδω ειμαστε , περιμενουμε εντυπωσεις απο την εμπειρια σου :) (εχει και πολλα κομματια ε? :) )

Μην επιμένεις σε κάτι που δεν έχεις άμεση αντίληψη. Μίλησα με το κατάστημα....μου είπε ότι έχει 1 κομμάτι Muschkin και μπορεί να μου το κρατήσει να περάσω να το πάρω απόψε ή αύριο. Της είπα για τιμολόγιο και μου είπε οκ, να έχω ΑΦΜ και ΔΟΥ της εταιρείας. Γιατί να μου πει ψέμματα;;; 

Και η cosmodata έχει άμεση παραλαβή και με τιμολόγιο....άλλο αν την έχει στα 46 ευρώ.  Πολύ καλά έκανες και παρήγγειλες από Ali, αλλά μην παραπληροφορούμε και αυτούς που μπορεί να ενδιαφέρονται.  Φιλικά στο λέω και το ξέρεις.

• Like 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Green Dragon είπε

Μην επιμένεις σε κάτι που δεν έχεις άμεση αντίληψη. Μίλησα με το κατάστημα....μου είπε ότι έχει 1 κομμάτι Muschkin και μπορεί να μου το κρατήσει να περάσω να το πάρω απόψε ή αύριο. Της είπα για τιμολόγιο και μου είπε οκ, να έχω ΑΦΜ και ΔΟΥ της εταιρείας. Γιατί να μου πει ψέμματα;;; 

Και η cosmodata έχει άμεση παραλαβή και με τιμολόγιο....άλλο αν την έχει στα 46 ευρώ.  Πολύ καλά έκανες και παρήγγειλες από Ali, αλλά μην παραπληροφορούμε και αυτούς που μπορεί να ενδιαφέρονται.  Φιλικά στο λέω και το ξέρεις.

Εχω αμεση αντιληψη και εμπειρια απο το εν λογω καταστημα.Αν εχει διαθεσιμο κομματι μνημης και δεν λεει ψεματα και μαλιστα στο κραταει τηλεφωνικως και δεν σε παραπεμπει στο να κανεις παραγγελια απο το σαιτ τοτε τι να πω..μαλλον γουσταρε την φωνη σου ή μιλαμε για διαφορετικα καταστηματα...

Πραγματικα ευχομαι να εχει ραμ και να την παρεις αλλα αθωες ερωτησεις του στυλ "γιατι να μου πει ψεμματα" , οταν μιλαμε για το ανθρωπινο ειδος..πανω στον πλανητη Γη  , στην χωρα Ελλαδα , εν ετει 2019 , σκρουτζοκαταστημα ...δεν θελω να κανεις...σε θελω πιο πονηρο :)

Δημοσ.

Πραγματικά δεν μου έχει τύχει ποτέ σε σκρουτζομάγαζο να μου έχουν πει " σου κάνουμε κράτηση, πέρνα να το πάρεις " και να περάσω και να μην το έχουν. Μα ποτέ, τόσα χρόνια που κάνω συναλλαγές!  Αφελής δεν πιστεύω ότι είμαι - καλοπροαίρετος είμαι ναι - και μια εμπειρία την έχω στις συναλλαγές.  Κουβαλάω και 64 χρόνια στην πλάτη 😛😛😛,  αν περιμένω να πονηρέψω τώρα, μάλλον δεν προλαβαίνω😃😃😃

Δημοσ.
3 ώρες πριν, mphxths είπε

οσο πιο ομοια τα sticks τοσο πιο ησυχο το κεφαλι σου :) Συνηθως cl / συχνοτητα κοιταμε...συνηθως...

Χτυπησα μια 8αρα στα 30ευρω...το feedback οσων την αγορασαν λεει οτι ειναι οκ ραμ , δουλευει μια χαρα...σε 30 μερες θα μαθουμε αν δουλευει ή αν ξεσκισει καποιος κινεζος την πιστωτικη μου :)

Το τελωνείο το υπολόγισες; Κατά 90% θα σταματήσει για έλεγχο, έτσι γίνεται σε όλα τα προϊόντα από Κίνα πλέων. Αν είσαι τυχερός και ο ελεγκτής στο περάσει ατελώς έχει καλώς, αν όμως σου ζητήσει την απόδειξη από την πληρωμή (θα σου έρθει συστημένο γράμμα) και δει 30€ θα σου κάτσει και ένα 24% ΦΠΑ,  +15€ εκτελωνισμός. Οπότε πάμε στα 30+7,2+15=52,20€ και χωρίς καμία εγγύηση.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
25 λεπτά πριν, micos000 είπε

Το τελωνείο το υπολόγισες; Κατά 90% θα σταματήσει για έλεγχο, έτσι γίνεται σε όλα τα προϊόντα από Κίνα πλέων. Αν είσαι τυχερός και ο ελεγκτής στο περάσει ατελώς έχει καλώς, αν όμως σου ζητήσει την απόδειξη από την πληρωμή (θα σου έρθει συστημένο γράμμα) και δει 30€ θα σου κάτσει και ένα 24% ΦΠΑ,  +15€ εκτελωνισμός. Οπότε πάμε στα 30+7,2+15=52,20€ και χωρίς καμία εγγύηση.

Ενταξει οχι απιθανο αλλα δυσκολο να ασχοληθουν με μια ραμ μεγεθους πιστωτικης καρτας και να ψαχτουν για τελωνειο. Εγω παρηγγειλα προσφατα ραμ 8 gb εστω και κατω απο 20 ευρω αλλα λογω οτι επιδιορθωνω ερασιτεχνικα οθονες κινητων δικες μου η φιλων και εχω κανει αρκετες παραγγελιες τελευταια τουλαχιστον 4-5 το τελευταιο εξαμηνο μερικες ακομη και με ενσωματωμενο πλαισιο δηλαδη σαν μισο κινητο  απο 15-23 ευρω αλλα θα μπορουσα να τις παρω κι απο ακριβοτερα μαγαζια με 30 ευρω ας πουμε (και στην Ελλαδα τις βρισκεις με 70-80 ως ανταλλακτικα) ποτε μα ποτε δεν σταματησε κατι στο τελωνειο ειτε με ρωτησαν για αποδειξη. Τωρα αν δουν κατι αξιας που γεμιζει στο ματι οπως καμια μητρικη κανα κινητο κανα tv box πιστευω θα ζητησουν αποδειξη κλπ.

Επεξ/σία από christosx13
Δημοσ.

Μακάρι να μη σταματήσει για έλεγχο. Εμένα πάντως μου έχει σταματήσει οθόνη κινητού αξίας 40 περίπου ευρώ από ali και μου βγήκε 65€ περίπου. Το ήξερα όμως ότι υπάρχει πιθανότητα και η οθόνη από εδώ έβγαινε αρκετά ακριβότερα. Επίσης παρήγγειλα 2 tvboxes από ebay των 22,20 και 22,85 και το ένα μου το πέρασαν ενώ στο άλλο πλήρωσα 20€. Είναι καθαρά θέμα εκτελωνιστή.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 λεπτά πριν, micos000 είπε

Μακάρι να μη σταματήσει για έλεγχο. Εμένα πάντως μου έχει σταματήσει οθόνη κινητού αξίας 40 περίπου ευρώ από ali και μου βγήκε 65€ περίπου. Το ήξερα όμως ότι υπάρχει πιθανότητα και η οθόνη από εδώ έβγαινε αρκετά ακριβότερα. Επίσης παρήγγειλα 2 tvboxes από ebay των 22,20 και 22,85 και το ένα μου το πέρασαν ενώ στο άλλο πλήρωσα 20€. Είναι καθαρά θέμα εκτελωνιστή.

Ναι οντως οπως τα λες ειναι σε τι ατομο θα πεσει το αντικειμενο μηπως ειναι κανας ψυρρας. Απλα θεωρω οτι απο τη στιγμη που θα ανοιξουν το πακετο και θα δουν ενα ντιμακι μονο του σε πλαστικο και ο φακελος του κινεζου να γραφει αξια 5 $  δε θα κατσουν να το ψαξουν επειδη δε γεμιζει στο ματι οπως ενα ωραιο κουτι κινητου η tv box ουτε θα κατσουν να δουν (ασε που δεν θα ξερουν) αν ειναι 2-4 η 8 gb η ddr2 η ddr4 ωστε να πουν ''α αυτη κανει σιγουρα πανω απο 22 ευρω επειδη ειναι 8ρα ddr4''.

Επεξ/σία από christosx13
Δημοσ.

πάντα οι μνήμες 4+4 8+8 16+16 δηλαδή ότι είναι η μια αντίστοιχα και η άλλη. αλλιώς πάντα η μικρότερη θα ρίχνει την μεγάλη στα επίπεδα μεγέθους και όχι ταχύτητας. και πάντα 64bit λειτουργικό για να βλέπει το σύστημα πάνω από 4gb.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, xxatziva είπε

πάντα οι μνήμες 4+4 8+8 16+16 δηλαδή ότι είναι η μια αντίστοιχα και η άλλη. αλλιώς πάντα η μικρότερη θα ρίχνει την μεγάλη στα επίπεδα μεγέθους και όχι ταχύτητας. και πάντα 64bit λειτουργικό για να βλέπει το σύστημα πάνω από 4gb.

Φιλε τι εννοεις θα τη ριχνει στα επιπεδα μεγεθους?Φανταζομαι εννοεις στα mhz οχι στα gb.

Επεξ/σία από christosx13
  • Like 1
Δημοσ.

4+8 θα γινεται 4+4 λογω dual channel ταχυτητα μνημης mhz δεν θα πεφτει αφου θα εχουν ιδια ταχυτητα τα 2 dimm μνημης. 667mhz 800mhz. κλπ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, xxatziva είπε

4+8 θα γινεται 4+4 λογω dual channel ταχυτητα μνημης mhz δεν θα πεφτει αφου θα εχουν ιδια ταχυτητα τα 2 dimm μνημης. 667mhz 800mhz. κλπ

Ναι αλλα η συνολικη γινεται 12 gb απλα τα 4 θα παιζουν σε single δε χανονται.

Επεξ/σία από christosx13
  • Like 1
Δημοσ.
39 λεπτά πριν, christosx13 είπε

Ναι αλλα η συνολικη γινεται 12 gb απλα τα 4 θα παιζουν σε single δε χανονται.

ναι αλλα ετσι χανεις την δυνατοτητα του dual channel. το ιδανικο θα ηταν να βαζεις οπως θες τις μνημες και να ειναι οκ αλλα ετσι ειναι απο κατασκευη τους.

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, xxatziva είπε

ναι αλλα ετσι χανεις την δυνατοτητα του dual channel. το ιδανικο θα ηταν να βαζεις οπως θες τις μνημες και να ειναι οκ αλλα ετσι ειναι απο κατασκευη τους.

οκ δε χανονται τελειως τα 4+4 dual θα ειναι και θα εχεις και αλλα 4 εξτρα σε single μια χαρα ειναι για λαπτοπ δε θες παραπανω

Δημοσ.

Ναι το τελωνειο ειναι ενα καποιο θεμα..ελπιζω να του κοψει του κινεζου να γραψει gift , τιμη 5$  και τα κλασικα..αλλιως θαναι μαλακια η φαση :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...