christosx13 Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 18 λεπτά πριν, mphxths είπε Ειχα ηδη account και δεν ψηνομουν να βαλω αλλο email απο αυτα που εχω για νεο account.Ειχε κατι promo εκπτωσεις..απο 32.κατι το ριξε στα 30.98..ενταξει...δεν γαμιεται... Μολις παραλαβω ραμ θα την βαλω φορητο και θα τρεξω memtest..αν ειναι οκ , εχει καλως...αν χαλασει μετα απο καιρο...ενταξει βλεπουμε....1 χρονο εγγυηση δινει ο πωλητης λεει στην περιγραφη..απο το ολοτελα... Μακαρι να βγει καλη, ποια πηρες αν επιτρεπεται? Ενταξει ειναι λιγο κουραστικη η διαδικασια να κανεις αλλο λογαριασμο αλλα εγω το εχω κανει σε 4-5 αγορες και μαλιστα με τα ιδια στοιχεια διευθυνσης κ καρτα και το δεχτηκαν.Αν και τα κινεζομαγαζα αυτα μπορει σημερα να ειναι αυριο να μην ειναι η μνημη που πηρα εγω γραφει εγγυηση εφ΄όρου ζωης περιεργο για μνημη να εχει 1 χρονο αν και απαξ και δουλεψει στην αρχη δυσκολο μετα να σου χαλασει. Επεξ/σία 7 Μαΐου 2019 από christosx13
mphxths Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, christosx13 είπε Μακαρι να βγει καλη, ποια πηρες αν επιτρεπεται? Ενταξει ειναι λιγο κουραστικη η διαδικασια να κανεις αλλο λογαριασμο αλλα εγω το εχω κανει σε 4-5 αγορες και μαλιστα με τα ιδια στοιχεια κ καρτα και το δεχτηκαν.Αν και τα κινεζομαγαζα αυτα μπορει σημερα να ειναι αυριο να μην ειναι η μνημη που πηρα εγω γραφει εγγυηση εφ΄όρου ζωης περιεργο για μνημη να εχει 1 χρονο αν και απαξ και δουλεψει στην αρχη δυσκολο μετα να σου χαλασει. Απο το λινκ που εβαλες επελεξα "8gb/2400mhz" . Λαθος εγραψα 1 χρονο εγγυηση..3 χρονια λεει τελικα...ενταξει..παλευεται Διαβασα 2-3 σελιδες απο τα feedbacks και ολοι λενε οτι η μνημη ηταν τιμια για τα λεφτα της..επαιξε μια χαρα..και μερικοι εβαζαν και σκρινσοτς..ενας ειχε και το δικο μου φορητο..αρα ελπιζουμε οτι ολα θα πανε κατ'ευχη @Green Dragon Aρχικα οτι λεει "κατοπιν παραγγελιας" το ξεχναμε..οτι λεει "παραδοση σε 1-3 μερες" "παραδοση σε 4-10 μερες" το ξεχναμε επισης γιατι οι χρονοι δεν ισχυουν γενικοτερα. Απο τις ελαχιστες περιπτωσεις που υπηρχε και καλα ετοιμοπαραδοτη , ηταν μουφα δηλωση.Σε ενα καταστημα πηρα μια μερα τηλεφωνο και τους λεω την ταδε μνημη την εχετε?Να ρθω επιτοπου να την παρω σε 10 λεπτα ειμαι εκει (ετυχε να ημουν σε περιοχη που το μαγαζι ηταν οντως πολυ κοντα).Η απαντηση ηταν , "φτιαχτε λογαριασμο στο σαιτ και καντε απο κει την παραγγελια να την επεξεργαστει το συστημα". Ρε πατε καλα τους λεω?Πες μου αν την εχεις ετοιμοπαραδοτη , και θα κανω εγω την παραγγελια ονλαιν μετα...και θα μαι απεξω απο το μαγαζι με καρεκλακι σε 10 λεπτα οσο το συστημα επεξεργαζεται την παραγγελια. Απαντηση του καταστηματος στο τηλεφωνο "οχι δεν ειναι ετοιμοπαραδοτη τελικα...".Ναι μαλακες αρα 1. λετε ψεματα στο σκρουτζ οσον αφορα στην διαθεσιμοτητα γιατι 2.θελετε να παρασυρετε κοσμο να την παραγγειλει ονλαιν να τσεπωσετε τα λεφτα και μετα να τον πρηζετε το πελατη ...καθυστερησε ο προμηθευτης..δεν εχουμε αυτην..αλλα εχουμε την αλλη..και λεφτα δεν θα γυρισουν ποτε πισω. Οποτε aliexpress , ebay οπου ακομα και ο κινεζος ειναι πιο σοβαρος απο τον ελληνα πωλητη. Επεξ/σία 7 Μαΐου 2019 από mphxths 2
Green Dragon Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 5 ώρες πριν, mphxths είπε Eγω παλευω μηνες να βρω 8αρα σε λογικη τιμη.Εχω ηδη 8 , αλλα θελω παραπανω γιατι οταν ξεκιναω virtual machines ξεμενω.Εεε κανεις δεν εχει ετοιμοπαραδοτη 8αρα...και οσες υπαρχουν σε μαγαζια ακουμπανε το 80αρικο. Σκεφτομαι πολυ σοβαρα να παρω απο εξωτερικο , απο κανα ebay...για τετοια καταντια μιλαμε δηλ... Για ετοιμοπαράδοτη μιλάω. Πήρα τηλέφωνο πριν λίγο και έχει έτοιμη να περάσει όποιος θέλει επιτόπου....Ηλιούπολη.
mphxths Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 2 λεπτά πριν, Green Dragon είπε Για ετοιμοπαράδοτη μιλάω. Πήρα τηλέφωνο πριν λίγο και έχει έτοιμη να περάσει όποιος θέλει επιτόπου....Ηλιούπολη. 8gb? 2400mhz και ανω? λιγο χλωμο το κοβω...οπως και να χει παντως η παραγγελια επεσε στο aliexpress...οποτε.... 1
Green Dragon Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, mphxths είπε 8gb? 2400mhz και ανω? λιγο χλωμο το κοβω...οπως και να χει παντως η παραγγελια επεσε στο aliexpress...οποτε.... οκ τότε! ποια έβαλες τελικά, δώσε link Επεξ/σία 7 Μαΐου 2019 από Green Dragon
christosx13 Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 Απο το λινκ που εβαλες επελεξα "8gb/2400mhz" . Λαθος εγραψα 1 χρονο εγγυηση..3 χρονια λεει τελικα...ενταξει..παλευεται Διαβασα 2-3 σελιδες απο τα feedbacks και ολοι λενε οτι η μνημη ηταν τιμια για τα λεφτα της..επαιξε μια χαρα..και μερικοι εβαζαν και σκρινσοτς..ενας ειχε και το δικο μου φορητο..αρα ελπιζουμε οτι ολα θα πανε κατ'ευχη -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Τωρα ειδα οτι το μαγαζι το συγκεκριμενο ειναι 8 χρονων που μου φαινεται ρεκορ για κινεζικο του Αλιεξπρες με ποσοστο καλων κριτικων 99% και αντιστοιχο ποσοστο με την μνημη οποτε στη θεση σου δεν θα ανησυχουσα καθολου.Να πω την αληθεια μονο τις κριτικες της μνημης ειδα μολις εψαξα αλλα τωρα που βλεπω και του μαγαζιου πιστευω θα σου βγει καλη σιγουρα.
mphxths Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 6 λεπτά πριν, Green Dragon είπε ποια έβαλες τελικά, δώσε link Αυτην εδω απο το λινκ του @christosx13 . Eπιλογη 8gb/2400mhz.Την μαρκα πρωτη φορα την βλεπω..αλλα οκ , ειδα θετικα feedbacks.Τιμια μαρκα και μνημη που απλα κανει την δουλεια της. 3 χρονια εγγυηση λεει ο πωλητης οποτε για 3 χρονια το κεφαλι ησυχο και οσο για την πληρωμη μεσω πιστωτικης υποθετω να καθαρισει το aliexpress αμα γινει καμμια μαλακια
LaMereda Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 Γιατί δεν προτιμάτε αυτήν εδώ στα 38€ από Foxstore ρε παιδιά; https://www.skroutz.gr/s/8423338/Crucial-8GB-DDR4-2400MHz-CT8G4SFS824A.html Εντάξει θα κάνει καμιά 10 ημέρες να έρθει αλλά και από Κίνα τον μήνα θα τον φάτε σίγουρα με τις καθυστερήσεις στο τελωνείο. Εγώ π.χ που πήρα πρόσφατα το Lenovo 330S-15ARR, με μια γρήγορη αναζήτηση στο site της crucial είδα ότι είναι εγγυημένα συμβατές: https://eu.crucial.com/eur/en/compatible-upgrade-for/Lenovo/ideapad-330s-15arr Ειδικά για εσάς που βρίσκεστε στην Αθήνα για 7€ διαφορά γιατί να ρισκάρετε με αγορές από Κίνα; Αν τυχόν σας έρθει ελαττωματικό κομμάτι θα μπείτε σε χρονοβόρα διαδικασία για να πάρετε τα χρήματά σας πίσω. Πολύ πιθανόν να σας ζητήσουν να στείλετε και το προϊόν πίσω. Εγώ προσωπικά για ένα τόσο μικρό ποσό δεν το βλέπω να αξίζει τον κόπο. 1
mphxths Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 11 λεπτά πριν, LaMereda είπε Γιατί δεν προτιμάτε αυτήν εδώ στα 38€ από Foxstore ρε παιδιά; https://www.skroutz.gr/s/8423338/Crucial-8GB-DDR4-2400MHz-CT8G4SFS824A.html Εντάξει θα κάνει καμιά 10 ημέρες να έρθει αλλά και από Κίνα τον μήνα θα τον φάτε σίγουρα με τις καθυστερήσεις στο τελωνείο. Εγώ π.χ που πήρα πρόσφατα το Lenovo 330S-15ARR, με μια γρήγορη αναζήτηση στο site της crucial είδα ότι είναι εγγυημένα συμβατές: https://eu.crucial.com/eur/en/compatible-upgrade-for/Lenovo/ideapad-330s-15arr Ειδικά για εσάς που βρίσκεστε στην Αθήνα για 7€ διαφορά γιατί να ρισκάρετε με αγορές από Κίνα; Αν τυχόν σας έρθει ελαττωματικό κομμάτι θα μπείτε σε χρονοβόρα διαδικασία για να πάρετε τα χρήματά σας πίσω. Πολύ πιθανόν να σας ζητήσουν να στείλετε και το προϊόν πίσω. Εγώ προσωπικά για ένα τόσο μικρό ποσό δεν το βλέπω να αξίζει τον κόπο. To μαγαζι που εγραφα παραπανω οτι και καλα την ειχε ετοιμοπαραδοτη?Ε , το βρηκες.. Αρα μιλαμε για μαγαζι που θελει να κοροιδεψει.Αρα προτιμω τον ξενο τον κινεζο που ειναι σοβαρος παρα τον ελληνα που εχει στο πισω μερος του μυαλου του να σε κοροιδεψει... Εχω αγορασει κατα καιρους πολλα πραματα απεξω..ebay...και απο κινεζους μια εποχη μεγαλες ποσοτητες..χιλιαρικα..και συναλλαγη μεσω paypal εκτος ebay...για να γλυτωσει ο πωλητης την μιζα..και δεν αγχωθηκα ουτε στιγμη για την συναλλαγη..εδω ελλαδα πας σε καταστημα και δεν ξερεις τι σου ξημερωνει ωρες ωρες...
Green Dragon Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 10 λεπτά πριν, LaMereda είπε Γιατί δεν προτιμάτε αυτήν εδώ στα 38€ από Foxstore ρε παιδιά; https://www.skroutz.gr/s/8423338/Crucial-8GB-DDR4-2400MHz-CT8G4SFS824A.html Εντάξει θα κάνει καμιά 10 ημέρες να έρθει αλλά και από Κίνα τον μήνα θα τον φάτε σίγουρα με τις καθυστερήσεις στο τελωνείο. Εγώ π.χ που πήρα πρόσφατα το Lenovo 330S-15ARR, με μια γρήγορη αναζήτηση στο site της crucial είδα ότι είναι εγγυημένα συμβατές: https://eu.crucial.com/eur/en/compatible-upgrade-for/Lenovo/ideapad-330s-15arr Ειδικά για εσάς που βρίσκεστε στην Αθήνα για 7€ διαφορά γιατί να ρισκάρετε με αγορές από Κίνα; Αν τυχόν σας έρθει ελαττωματικό κομμάτι θα μπείτε σε χρονοβόρα διαδικασία για να πάρετε τα χρήματά σας πίσω. Πολύ πιθανόν να σας ζητήσουν να στείλετε και το προϊόν πίσω. Εγώ προσωπικά για ένα τόσο μικρό ποσό δεν το βλέπω να αξίζει τον κόπο. Εγώ θα προτιμήσω την crucial από Foxstore στα 37.84, ειδικά αφού θα την πάρω με τιμολόγιο και θα βγει γύρω στα 30 ευρώ!
christosx13 Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 18 λεπτά πριν, LaMereda είπε Γιατί δεν προτιμάτε αυτήν εδώ στα 38€ από Foxstore ρε παιδιά; https://www.skroutz.gr/s/8423338/Crucial-8GB-DDR4-2400MHz-CT8G4SFS824A.html Εντάξει θα κάνει καμιά 10 ημέρες να έρθει αλλά και από Κίνα τον μήνα θα τον φάτε σίγουρα με τις καθυστερήσεις στο τελωνείο. Εγώ π.χ που πήρα πρόσφατα το Lenovo 330S-15ARR, με μια γρήγορη αναζήτηση στο site της crucial είδα ότι είναι εγγυημένα συμβατές: https://eu.crucial.com/eur/en/compatible-upgrade-for/Lenovo/ideapad-330s-15arr Ειδικά για εσάς που βρίσκεστε στην Αθήνα για 7€ διαφορά γιατί να ρισκάρετε με αγορές από Κίνα; Αν τυχόν σας έρθει ελαττωματικό κομμάτι θα μπείτε σε χρονοβόρα διαδικασία για να πάρετε τα χρήματά σας πίσω. Πολύ πιθανόν να σας ζητήσουν να στείλετε και το προϊόν πίσω. Εγώ προσωπικά για ένα τόσο μικρό ποσό δεν το βλέπω να αξίζει τον κόπο. Φιλε ισως εχεις και δικιο αλλα απο την αλλη η μια εχει μεν το ονομα αλλα εχει CAS 17 εναντι 15 που ειναι αρκετα μεγαλη διαφορα σε επιδοσεις και τα 7 ευρω επιπλεον. Οκ εχει ρισκαρει λιγο αλλα ειναι ενα ρισκο των 30 ευρω που μπορει να παρει και refund ευκολα,εδω αλλοι ρισκαρουν με λαπτοπ και κινητα των 300 ευρω απο gearbest κλπ. Τωρα οσο για τη μαρκα εκτος απο αυτη που αγορασε το παλικαρι βρηκα αλλη μια ιδιας μαρκας για desktop με απιστευτες κριτικες που ειναι απιθανο να ειναι στημενες και ψευτικες και μονο τον αριθμο να δειτε παραγγελιων και κριτικων και το ποσοστο 99% σημαινει οτι δεν προκειται για κακη μνημη. https://www.aliexpress.com/item/8GB-2pcs-4GB-DDR3-PC3-10600U-1333Mhz-memory-for-AMD-mainboard-ONLY-Free-Shipping/32222077805.html Επεξ/σία 7 Μαΐου 2019 από christosx13
Green Dragon Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 2 λεπτά πριν, mphxths είπε To μαγαζι που εγραφα παραπανω οτι και καλα την ειχε ετοιμοπαραδοτη?Ε , το βρηκες.. Αρα μιλαμε για μαγαζι που θελει να κοροιδεψει.Αρα προτιμω τον ξενο τον κινεζο που ειναι σοβαρος παρα τον ελληνα που εχει στο πισω μερος του μυαλου του να σε κοροιδεψει... Εχω αγορασει κατα καιρους πολλα πραματα απεξω..ebay...και απο κινεζους μια εποχη μεγαλες ποσοτητες..χιλιαρικα..και συναλλαγη μεσω paypal εκτος ebay...για να γλυτωσει ο πωλητης την μιζα..και δεν αγχωθηκα ουτε στιγμη για την συναλλαγη..εδω ελλαδα πας σε καταστημα και δεν ξερεις τι σου ξημερωνει ωρες ωρες... Ναι ρε σύ, εδώ είναι: https://www.skroutz.gr/s/11913166/Mushkin-Essential-8GB-DDR4-2400MHz-MES4S240HF8G.html Ετοιμοπαράδοτη, αλλά θα προτιμήσω crucial, όπως έγραψα παραπάνω.
LaMereda Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, christosx13 είπε Φιλε ισως εχεις και δικιο αλλα απο την αλλη η μια εχει μεν το ονομα αλλα εχει CAS 17 εναντι 15 που ειναι αρκετα μεγαλη διαφορα σε επιδοσεις και τα 7 ευρω επιπλεον. Οκ εχει ρισκαρει λιγο αλλα ειναι ενα ρισκο των 30 ευρω που μπορει να παρει και refund ευκολα,εδω αλλοι ρισκαρουν με λαπτοπ και κινητα των 300 ευρω απο gearbest κλπ. Τωρα οσο για τη μαρκα εκτος απο αυτη που αγορασε το παλικαρι βρηκα αλλη μια ιδιας μαρκας για desktop με απιστευτες κριτικες που ειναι απιθανο να ειναι στημενες και ψευτικες και μονο τον αριθμο να δειτε παραγγελιων και κριτικων και το ποσοστο 99% σημαινει οτι δεν προκειται για κακη μνημη. https://www.aliexpress.com/item/8GB-2pcs-4GB-DDR3-PC3-10600U-1333Mhz-memory-for-AMD-mainboard-ONLY-Free-Shipping/32222077805.html Αν παρατηρήσεις καλά τις φώτο θα δεις πως το CAS 15 είναι για αυτές που τρέχουν στα 2133, ενώ οι 2400 έχουν CAS 17. Δηλαδή το ίδιο με τις Crucial και έχεις τουλάχιστον το κεφάλι σου ήσυχο ότι δεν αγοράζεις μάρκα αμφιβόλου ποιότητας.. Κάνω και εγώ αγορές από Aliexpress κατά διαστήματα αλλά πάντα κοιτάω να πάρω κάτι που όντως συμφέρει ή δεν το βρίσκεις εύκολα στην Ελλάδα (κυρίως μικροπράγματα). Σε αυτήν την περίπτωση όμως δεν θα έλεγα πως είναι καλή επιλογή η μνήμη από Ali. Επεξ/σία 7 Μαΐου 2019 από LaMereda
mphxths Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 6 λεπτά πριν, Green Dragon είπε Ναι ρε σύ, εδώ είναι: https://www.skroutz.gr/s/11913166/Mushkin-Essential-8GB-DDR4-2400MHz-MES4S240HF8G.html Ετοιμοπαράδοτη, αλλά θα προτιμήσω crucial, όπως έγραψα παραπάνω. Ειναι το μαγαζι που εγραψα στο παραδειγμα μου..απεφυγε το.Και τοτε που πηρα τηλεφωνο ετοιμοπαραδοτη ελεγε.Τεμαχιο 1 στο καταστημα οπως λεει και τωρα.Τι παει να πει αλλωστε αμεση παραλαβη/παραδοση σε 1-3 μερες?Ειτε την εχεις και την παραδιδεις επιτοπου ειτε δεν την εχεις και την παραδιδεις σε χ μερες... Ασε που μιλαμε για +10-12 ευρω απο την τιμη της μνημης στο aliexpress...δεν γαμιεται..30 μερες...καλοκαιρινο δωρο στον εαυτο μου θα το θεωρησω
Green Dragon Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 Μόλις τώρα, mphxths είπε Ειναι το μαγαζι που εγραψα στο παραδειγμα μου..απεφυγε το.Και τοτε που πηρα τηλεφωνο ετοιμοπαραδοτη ελεγε.Τεμαχιο 1 στο καταστημα οπως λεει και τωρα.Τι παει να πει αλλωστε αμεση παραλαβη/παραδοση σε 1-3 μερες?Ειτε την εχεις και την παραδιδεις επιτοπου ειτε δεν την εχεις και την παραδιδεις σε χ μερες... Ασε που μιλαμε για +10-12 ευρω απο την τιμη της μνημης στο aliexpress...δεν γαμιεται..30 μερες...καλοκαιρινο δωρο στον εαυτο μου θα το θεωρησω Εντάξει...μη το λες αυτό....Μου είπε η κοπέλα να μου κρατήσει 1 κομμάτι να περάσω απόψε ή αύριο να το πάρω. Δεν λέει ψέμματα...οκ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα