Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, AristidisZ είπε

Ναι, και τι με αυτό ; 

Ότι το 260 ΔΕΝ too much για τέτοια μηχανή. Αρκεί φυσικά ο αναβάτης να έχει το μυαλό του στη θέση του. 😉

=====

Και με αυτό εννοώ ότι θα κάνει σωστή εκτίμηση των παραμέτρων

συνθήκες οδήγησης (κατάσταση μηχανής, καιρός, οδόστρωμα, ορατότητα, κίνηση), εμπειρία, όρια κινδυνου. 

Είναι πολύ πιο επικίνδυνο να πας 80 στη Μεσογείων με παπί από τα 250 στην Εθνική με το R1

====

Αλλά είμαστε ηδη off topic. 

Οι δόσεις είναι λίγο βραχνάς αλλά ταυτόχρονα είναι και διευκόλυνση. 

Το ζυγίζεις και επιλέγεις. 20% στα 5-6 χρόνια δεν είναι υπερβολικό (νομίζω ότι δεν έχει νόημα να κοιτάμε απόλυτα νούμερα αλλά μόνο ποσοστά) 

• Απαντ. 56
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, chessplayer-alexis είπε

Ότι το 260 ΔΕΝ too much για τέτοια μηχανή. Αρκεί φυσικά ο αναβάτης να έχει το μυαλό του στη θέση του. 😉

Τα 260 σε οποιοδήποτε δρόμο (ακόμα και πίστα, ποσο μάλλον σε δημόσιο δρόμο) είναι φοβερά επικίνδυνα για τον οποιοδήποτε οδηγό 

αλλα ναι, στοπ με το off topic !

Δημοσ.
53 λεπτά πριν, AristidisZ είπε

Ναι, και τι με αυτό ; 

Οτι με 6η πανε 300+ και αν εσένα σου φαίνεται περίεργο, είναι συνηθισμένο

.

Δυστυχώς όμως Το κοντέρ σε ακολουθει μόνο μεχρι τα 299😝

Δημοσ.
50 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε

Έγραψα παραπάνω την άποψη μου, αλλά καλύτερα να μη ξεφύγουμε 🙂

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Lezantas26 είπε

αυτοματο και οικονομικα? 🤣

και ναι για γουστο δινεις 4000 για μια δουλεια που μπορεις να κανεις με τα μισα λεφτα.

Ναι ρε συ 3 λίτρα στα 100 καίει βενζίνη που αλλού θα έβρισκε πιο καλά! Με μεταχειρισμένο την είχε πατήσει πριν 4 χρόνια που πήραν 2 ένα αυτός και ένα ο αδερφός του και είπε τέλος καλύτερα 1000 ευρώ παραπάνω και με δόσεις παρά μεταχειρο

Εντάξει ναι είμαι φλώρος λίγο δεν θα πω όχι :-P αλλά την πήρα την μηχανή για βόλτα όπως είπα και ταξίδια και ας έχω δίπλα μου την Εγνατία! Τώρα ποσοστά κλπ δεν ξέρω θα μάθω όμως από κοντά @chessplayer-alexis . Που στην τελική με αυτά που είδα στο car δεν είναι ούτε τόσο το ποσοστό των εξτρά χρημάτων.

Επισκέπτης
Δημοσ.
13 ώρες πριν, NikosKallithea είπε

.

Δυστυχώς όμως Το κοντέρ σε ακολουθει μόνο μεχρι τα 299😝

Ετσι και στο xx1100 που είχα. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πληροφοριακά και μόνο εξαρτάται από την μάρκα και την τραπεζική διευκόλυνση που δίνει η κάθε μία.

Πχ. Για το νέο MotoGuzzi V85 η πιατζιο (αν θυμάμαι σωστα) δίνει 11% επιτόκιο

Από την άλλη η Honda για το X-ADV ,ήταν κάπου στο 9%,αλλά είχε και ένα άτοκο με 50% προκαταβολή και 24 δόσεις.

Παίζουν και άτοκα άμα πας σε συγκεκριμένη επιλογή της εταιρείας (όχι όλων)

Επεξ/σία από DOR1K1N
Δημοσ.
5 ώρες πριν, DOR1K1N είπε

Πληροφοριακά και μόνο εξαρτάται από την μάρκα και την τραπεζική διευκόλυνση που δίνει η κάθε μία.

Πχ. Για το νέο MotoGuzzi V85 η πιατζιο (αν θυμάμαι σωστα) δίνει 11% επιτόκιο

Από την άλλη η Honda για το X-ADV ,ήταν κάπου στο 9%,αλλά είχε και ένα άτοκο με 50% προκαταβολή και 24 δόσεις.

Παίζουν και άτοκα άμα πας σε συγκεκριμένη επιλογή της εταιρείας (όχι όλων)

Σε ευχαριστώ πολύ! Θα μάθω και σύντομα ελπίζω και από την αντιπροσωπία τι παίζει!

• Like 1
Δημοσ.

Κατηγορία "Tracer" δες άμα θες και τα Triumph Tiger 1050,Moto Guzzi V85, Triumph Tiger 800Xrx.

Όλα είναι με ασφάλτινο προσανατολισμό, παραπλήσια τιμή. Απλά στα αναφέρω σαν εναλλακτική του Tracer,τίποτα παράπανω

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
Spoiler
9 λεπτά πριν, DOR1K1N είπε

Κατηγορία "Tracer" δες άμα θες και τα Triumph Tiger 1050,Moto Guzzi V85, Triumph Tiger 800Xrx.

Όλα είναι με ασφάλτινο προσανατολισμό, παραπλήσια τιμή. Απλά στα αναφέρω σαν εναλλακτική του Tracer,τίποτα παράπανω

Με εξαίρεση το 1050 τα άλλα είναι πιο "off" εμφανισιακά τουλάχιστον.

Δεν έχω οδηγήσει κανένα από τα παραπάνω αλλά το tracer σε test drive μέσα στην πόλη είναι πραγματικά παιχνίδι. Σε ταξίδι καλύτερα να σχολιάσουν οι κάτοχοι. Το μόνο μου με στεναχώρησε είναι η κάλυψη από τον αέρα αλλά είμαι και 2 μέτρα. 

Με το καλό εύχομαι να το αποκτήσεις!

• Thanks 1
  • Moderators
Δημοσ.

Έχοντας ανέβει στ Tracer και κάτοχος Tiger Η κατασκευη του Tracer φαινεται πιο φτηνιάρικη, πιο ψεύτικη.

Σε καινουριο Δεν νομιζω οτι tracer kai triumph ειναι κοντα 

• Thanks 1
Δημοσ.

Εγω που ειχα το tracer900 το έδωσα, έχει πολύ άβολη θέση οδήγησης, πολύ σκληρό κάθισμα, στο οποίο μάλιστα είχα αλλάξει και αφρολέξ, αλλά τίποτα και στα ταξίδια ειναι άκρως κουραστικό.

• Thanks 1
Δημοσ.
8 ώρες πριν, DOR1K1N είπε

7 ώρες πριν, no_freak είπε
  Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

Με εξαίρεση το 1050 τα άλλα είναι πιο "off" εμφανισιακά τουλάχιστον.

Δεν έχω οδηγήσει κανένα από τα παραπάνω αλλά το tracer σε test drive μέσα στην πόλη είναι πραγματικά παιχνίδι. Σε ταξίδι καλύτερα να σχολιάσουν οι κάτοχοι. Το μόνο μου με στεναχώρησε είναι η κάλυψη από τον αέρα αλλά είμαι και 2 μέτρα. 

Με το καλό εύχομαι να το αποκτήσεις!

7 ώρες πριν, Spect~ είπε

Έχοντας ανέβει στ Tracer και κάτοχος Tiger Η κατασκευη του Tracer φαινεται πιο φτηνιάρικη, πιο ψεύτικη.

Σε καινουριο Δεν νομιζω οτι tracer kai triumph ειναι κοντα 

7 ώρες πριν, NikosKallithea είπε

Εγω που ειχα το tracer900 το έδωσα, έχει πολύ άβολη θέση οδήγησης, πολύ σκληρό κάθισμα, στο οποίο μάλιστα είχα αλλάξει και αφρολέξ, αλλά τίποτα και στα ταξίδια ειναι άκρως κουραστικό.

Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας! Εγώ εντάξει κοντούλης είμαι στο 1,77 οπότε με ένα τζάμι μεγαλύτερο θα είμαι καλά! Ταξίδι δεν έκανα μόνο μια απλή βόλτα είναι η αλήθεια! Για το Tiger είχα ακούσει πιο παλιά για προβλήματα για αυτό σταμάτησα να το κοιτάω αλλιώς είναι τέλεια επιλογή! @NikosKallithea και που πήγες αφού το έδωσες;;;

Δημοσ.
Στις 10/5/2019 στις 6:49 ΜΜ, AristidisZ είπε

Τα 260 σε οποιοδήποτε δρόμο (ακόμα και πίστα, ποσο μάλλον σε δημόσιο δρόμο) είναι φοβερά επικίνδυνα για τον οποιοδήποτε οδηγό 

αλλα ναι, στοπ με το off topic !

Ποιες τελικές ταχύτητες προτείνεις εσύ ως ασφαλή για τον οδηγό σε δημόσιο δρόμο ή πίστα ας πούμε? 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...