Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μην κάνεις κανένα αστείο και βάλεις 72 δόσεις σε μηχανή / αυτοκίνητο!  

Θα πληρώσεις δυο μηχανές και θα πάρεις μια και όταν το αποπληρωσεις θα αξίζει τα μισά. 

Μάζεψε λεφτά, πούλησε την δικιά σου και πάρε μια μεταχειρισμένη ντούκου. 

• Απαντ. 56
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
5 ώρες πριν, AristidisZ είπε

Κρατάει την παλιά του μηχανή ή παίρνει πιο καινούρια (όχι απαραίτητα του κουτιού) φτηνότερη

Tελείως διαφορετικό πράγμα η αγορά σπιτιού με την αλλαγή (ούτε καν αρχική αγορά / απόκτηση) οχήματος...

Το tracer εξάλλου δεν είναι εργαλείο για να πηγαινοέρχεσαι στη δουλειά, είναι σχεδόν 1000άρα μηχανή με ανάλογο κόστος κτήσης & συντήρησης

Είναι διαφορετικό πράγμα όντως, απλά η λογική των δανείων είναι κοινή. Αυτό εννοούσα. Σε διευκολύνει η τράπεζα και κρίνεις αν σε συμφέρει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, panoskatos είπε

Μην κάνεις κανένα αστείο και βάλεις 72 δόσεις σε μηχανή / αυτοκίνητο!  

Θα πληρώσεις δυο μηχανές και θα πάρεις μια και όταν το αποπληρωσεις θα αξίζει τα μισά. 

Μάζεψε λεφτά, πούλησε την δικιά σου και πάρε μια μεταχειρισμένη ντούκου. 

Ναι μια σκέψη έκανα επειδή το είχα σταμπάρει εδώ και καιρό! Προφανώς τα λεφτά από ότι καταλαβαίνω είναι πολλά παραπάνω και από περιέργεια και μόνο και μια επιβεβαίωση θα πάω να ρωτήσω. Και να το πάρω και ένα test drive δωρεάν ;-)

Σε κάποιους εμπόρους πάντως στο car.gr που έχει να βάλεις προκαταβολή και τις δόσεις σε 60 δόσεις με προκαταβολή αν δώσω βγαίνει 1300 ευρώ παραπάνω! Δεν είναι και πολλά λεφτά για 5 χρόνια δόσεων.

Ευχαριστώ πάντως!

Επεξ/σία από NikosRocknRolla
Δημοσ.
19 ώρες πριν, NikosRocknRolla είπε

Ναι μια σκέψη έκανα επειδή το είχα σταμπάρει εδώ και καιρό! Προφανώς τα λεφτά από ότι καταλαβαίνω είναι πολλά παραπάνω και από περιέργεια και μόνο και μια επιβεβαίωση θα πάω να ρωτήσω. Και να το πάρω και ένα test drive δωρεάν ;-)

Σε κάποιους εμπόρους πάντως στο car.gr που έχει να βάλεις προκαταβολή και τις δόσεις σε 60 δόσεις με προκαταβολή αν δώσω βγαίνει 1300 ευρώ παραπάνω! Δεν είναι και πολλά λεφτά για 5 χρόνια δόσεων.

Ευχαριστώ πάντως!

αν θες την γνώμη μου μην βάλεις πανω απο 2 χρόνια για μηχανη και πανω απο βαρια 4 για αμάξι. Είναι μεγάλος βραχνας. οσο πιο γρηγορα γινετε να τελειώνεις. Αν δεν εχεις τα λεφτα παρε μεταχειρισμένο. είναι κριμα να τα τρωνε οι τράπεζες απο τοκους. ζήτα ενα δάνειο 4-5 χιλιάρικα, βαλτο 2 χρόνια, δωσε το δικο σου και παρε ενα μτχ με 8-9κ και εισαι πενα. 

Δημοσ.
Στις 8/5/2019 στις 6:31 ΜΜ, basilis_k6 είπε

αν θες την γνώμη μου μην βάλεις πανω απο 2 χρόνια για μηχανη και πανω απο βαρια 4 για αμάξι. Είναι μεγάλος βραχνας. οσο πιο γρηγορα γινετε να τελειώνεις. Αν δεν εχεις τα λεφτα παρε μεταχειρισμένο. είναι κριμα να τα τρωνε οι τράπεζες απο τοκους. ζήτα ενα δάνειο 4-5 χιλιάρικα, βαλτο 2 χρόνια, δωσε το δικο σου και παρε ενα μτχ με 8-9κ και εισαι πενα. 

Ευχαριστώ για την συμβουλή σου! Εντάξει μια σκέψη έκανα απλά επειδή είδα ότι δεν είναι και τίποτα τρελό το παραπάνω ποσό που πρέπει να δώσω σε μια 5ετία αν τελικά αποφάσιζα να κάνω το βήμα! Εντάξει θα περάσω να κάνω μια ερώτηση από ένα μαγαζί και βλέπουμε άλλωστε μου είναι και δύσκολο και να αποχωριστώ την μηχανή μου και να κάνω την αλλαγή της κατηγορίας πέραν του οικονομικού θέματος!

Επισκέπτης
Δημοσ.
Στις 7/5/2019 στις 12:58 ΜΜ, NikosRocknRolla είπε

Πάει πολύ το ξέρω φίλε αλλά έχω και εγώ άνθρωπο ο οποίος χρειάστηκε μηχανάκι για την δουλειά και δεν είχε ούτε προκαταβολή ούτε τίποτα και αναγκάστηκε να το πάρει έτσι. Αν θυμάμαι καλά σε 60 δόσεις όμως!! Από 4000 ανέβηκε ναι αλλά ήταν ζήτημα ζωής η θανάτου που λένε!!!

Στις 7/5/2019 στις 1:15 ΜΜ, zio10 είπε

Αν δεν γίνεται αλλιώς τι να κάνεις; Είναι μια διευκόλυνση που την πληρώνεις. Ο καθένας κρίνει αν τον συμφέρει ή όχι. 

Και το σπίτι το πληρώνεις διπλό με δάνειο αλλά πολλοί το κάνουν.

αγοραζεις κατι φτηνοτερο μεταχειρισμενο να κανεις τη δουλεια σου και οταν εχεις τα λεφτα αγοραζεις αυτο που σε καβλωνει. μη τρελαθουμε οτι χρειαζεται να δωσεις 4 και 10 χιλιαρικα για να κανεις τη δουλεια σου..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, NikosKallithea είπε

Πως και πας στο tracer μετα το r1;

Ανατρεπτική αλλαγή

Την μηχανή την πήρα καθαρά για θέμα γούστου, ομορφιάς και ταξιδιού και όχι για αυτό που προορίζεται πχ μια R1, σκέψου δεν την έχω πάει ποτέ πάνω από 260. Έχω κάνει αρκετά ταξίδια πιο μικρός κλπ αλλά πλέον έχω ένα θεματάκι με την μέση και  θέλω και να είμαι πιο άνετα. Και μου άρεσε το Tracer που το είδα από γνωστό και είπα να το ψάξω!

31 λεπτά πριν, Lezantas26 είπε

αγοραζεις κατι φτηνοτερο μεταχειρισμενο να κανεις τη δουλεια σου και οταν εχεις τα λεφτα αγοραζεις αυτο που σε καβλωνει. μη τρελαθουμε οτι χρειαζεται να δωσεις 4 και 10 χιλιαρικα για να κανεις τη δουλεια σου..

Τα 4000 ο φίλος μου τα έδωσε για να πηγαίνει στην δουλειά οικονομικά και όχι για γούστο με το 250 το αυτόματο. Εγώ ναι καθάρα για θέμα γούστου την πήρα και θέλω να την αλλάξω! Απλά όπως είδα και στο car.gr δεν είναι και τραγικό το παραπάνω ποσό που θα πληρώσει καποιος με 5 χρόνια δόσεις και μια προκαταβολή! Αναλυτικότερα θα ξέρω ίσως αύριο αν καταφέρω να πάω από την αντιπροσωπεία! 

Επεξ/σία από NikosRocknRolla
Δημοσ.
26 λεπτά πριν, NikosRocknRolla είπε

σκέψου δεν την έχω πάει ποτέ πάνω από 260

Άκου να δεις κάτι πράματα... :P 

Επισκέπτης
Δημοσ.
34 λεπτά πριν, NikosRocknRolla είπε

Την μηχανή την πήρα καθαρά για θέμα γούστου, ομορφιάς και ταξιδιού και όχι για αυτό που προορίζεται πχ μια R1, σκέψου δεν την έχω πάει ποτέ πάνω από 260. Έχω κάνει αρκετά ταξίδια πιο μικρός κλπ αλλά πλέον έχω ένα θεματάκι με την μέση και  θέλω και να είμαι πιο άνετα. Και μου άρεσε το Tracer που το είδα από γνωστό και είπα να το ψάξω!

Τα 4000 ο φίλος μου τα έδωσε για να πηγαίνει στην δουλειά οικονομικά και όχι για γούστο με το 250 το αυτόματο. Εγώ ναι καθάρα για θέμα γούστου την πήρα και θέλω να την αλλάξω! Απλά όπως είδα και στο car.gr δεν είναι και τραγικό το παραπάνω ποσό που θα πληρώσει καποιος με 5 χρόνια δόσεις και μια προκαταβολή! Αναλυτικότερα θα ξέρω ίσως αύριο αν καταφέρω να πάω από την αντιπροσωπεία! 

αυτοματο και οικονομικα? 🤣

και ναι για γουστο δινεις 4000 για μια δουλεια που μπορεις να κανεις με τα μισα λεφτα.

Επισκέπτης
Δημοσ.
1 ώρα πριν, AristidisZ είπε

Άκου να δεις κάτι πράματα... :P 

Αυτά τα μηχανάκια πιάνουν τα 200 με 3η... 😉

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...