NikosRocknRolla Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 Καλησπέρα σε όλους. Έχω μπανίσει που λέτε το συγκεκριμένο μηχανάκι και σκέφτομαι να δώσω την υπάρχουσα μηχανή μου και τα υπόλοιπα χρήματα σε δόσεις που δίνουν αρκετά μαγαζιά! Αυτές οι 72 δόσεις ξέρουμε πόσο επιτόκιο έχουν και αν μέσα στην τιμή που λένε είναι και χαρτιά και όλα;;; Θα μου πείτε γιατί δεν πάω να ρωτήσω εκεί και ρωτάω εδώ. Το κάνω διότι είμαι από επαρχία και λόγω εργασίας θα μπορέσω να το κάνω το Σάββατο και είπα να πάρω μια πρώτη ιδέα από κάποιον που ίσως γνωρίζει εδώ!!!
MixMasteR Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Κοιταξε δεν ξερω τωρα για μηχανες παντως εγω που το εχω ψαξει για αυτοκινητα, ειναι καθαρα με την τραπεζα. Δεν εχουν ολες το ιδιο επιτοκιο. Να σου δωσω ενα παραδειγμα. Η Renault μου εδινε επιτοκιο για 72 δοσεις στα 200€ το μηνα 6,2(Eurobank) ενω πχ η VW,Peugeot,Ford,Seat κτλπ μου εδιναν με 9,8 στα 200€ το μηνα (Alpha Bank,NBG,Piraeus)! Επισης οσο λιγοτερες δοσεις και μεγαλυτερη προκαταβολη τοσο λιγοτερο επιτοκιο Επεξ/σία 7 Μαΐου 2019 από MixMasteR
NikosRocknRolla Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 1 ώρα πριν, MixMasteR είπε Κοιταξε δεν ξερω τωρα για μηχανες παντως εγω που το εχω ψαξει για αυτοκινητα, ειναι καθαρα με την τραπεζα. Δεν εχουν ολες το ιδιο επιτοκιο. Να σου δωσω ενα παραδειγμα. Η Renault μου εδινε επιτοκιο για 72 δοσεις στα 200€ το μηνα 6,2(Eurobank) ενω πχ η VW,Peugeot,Ford,Seat κτλπ μου εδιναν με 9,8 στα 200€ το μηνα (Alpha Bank,NBG,Piraeus)! Επισης οσο λιγοτερες δοσεις και μεγαλυτερη προκαταβολη τοσο λιγοτερο επιτοκιο Ευχαριστώ για την απάντηση! Οπότε θα πρέπει να περιμένω να περάσω από την αντιπροσωπία να δω τα ακριβή ποσά που πρέπει να δώσω! Προκαταβολή θα δώσω την μηχανή που έχω τώρα καθως και κάποια χρήματα αν μπορέσω για να μειωθεί το αρχικό ποσό που έχει και αν μπορώ να μειώσω και τις δόσεις όσο γίνεται!! Θα φανει και στην πορεία!
NikosKallithea Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 Είναι απλό, στο car, κάτω από την αγγελία o έμπορας έχει τις δόσεις, βάζεις βλέπεις το τελικό ποσόν και μαθαίνεις το ποσοστό-ποσο των τόκων. Πχ https://www.car.gr/9925076-kawasaki-ninja-650-abs-2018
MixMasteR Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 16 λεπτά πριν, NikosRocknRolla είπε Ευχαριστώ για την απάντηση! Οπότε θα πρέπει να περιμένω να περάσω από την αντιπροσωπία να δω τα ακριβή ποσά που πρέπει να δώσω! Προκαταβολή θα δώσω την μηχανή που έχω τώρα καθως και κάποια χρήματα αν μπορέσω για να μειωθεί το αρχικό ποσό που έχει και αν μπορώ να μειώσω και τις δόσεις όσο γίνεται!! Θα φανει και στην πορεία! Ακριβως. Ρωτα στην αντιποσωπια να σου πει συνολικη τιμη και θα σου βγαλει επιτοπου το επιτοκιο,τις δοσεις και ποσο θα σου βγει συνολικα η μηχανη με χρηματοδοτηση. 8 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Είναι απλό, στο car, κάτω από την αγγελία o έμπορας έχει τις δόσεις, βάζεις βλέπεις το τελικό ποσόν και μαθαίνεις το ποσοστό-ποσο των τόκων. Πχ https://www.car.gr/9925076-kawasaki-ninja-650-abs-2018 μπορει να δει κ αυτο https://www.autotriti.gr/usedcars/doseis/Index.asp
Stam53 Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 Πρόπερσι αγόρασα ένα μικρό scooter, αξίας 2000 ευρώ. Εδωσα τα 600 και για τα υπόλοιπα 1400 κανόνισε ο έμπορος, δάνειο 10 δόσεων από την "Πειραιώς". Το επιτόκιο ήταν 15,5%!!! 1
zio10 Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Εκτός από το επιτόκιο πρώτα πρέπει να δεις αν εγκρίνεται το δάνειο με βάση το εκκαθαριστικό σου και τη μισθοδοσία σου αν δουλεύεις μισθωτός. Μπορεί επίσης να χρειαστεί κάποιος εγγυητής. Επεξ/σία 7 Μαΐου 2019 από zio10
haris_216 Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 21 λεπτά πριν, Stam53 είπε Πρόπερσι αγόρασα ένα μικρό scooter, αξίας 2000 ευρώ. Εδωσα τα 600 και για τα υπόλοιπα 1400 κανόνισε ο έμπορος, δάνειο 10 δόσεων από την "Πειραιώς". Το επιτόκιο ήταν 15,5%!!! Επιτόκιο πιστωτικής ουσιαστικά. Αυτό πλέον δε νοείται σαν "δάνειο".
_chris_ Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 10 ώρες πριν, NikosKallithea είπε Είναι απλό, στο car, κάτω από την αγγελία o έμπορας έχει τις δόσεις, βάζεις βλέπεις το τελικό ποσόν και μαθαίνεις το ποσοστό-ποσο των τόκων. Πχ https://www.car.gr/9925076-kawasaki-ninja-650-abs-2018 δηλαδή για μηχανή αξίας 7690€ με 72 δόσεις πληρώνεις στο τέλος 11572,56€. Σοβαρά τώρα, υπάρχουν άτομα που κάνουν κάτι τέτοιο; Υπάρχουν τόσοι εγκεφαλικά νεκροί γύρω μας;
NikosRocknRolla Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 10 ώρες πριν, MixMasteR είπε Ακριβως. Ρωτα στην αντιποσωπια να σου πει συνολικη τιμη και θα σου βγαλει επιτοπου το επιτοκιο,τις δοσεις και ποσο θα σου βγει συνολικα η μηχανη με χρηματοδοτηση. μπορει να δει κ αυτο https://www.autotriti.gr/usedcars/doseis/Index.asp Απλά δεν είχε αυτό το σύστημα ο έμπορος που κοίταξα εγώ και δεν μου πήγε το μυαλό να μπω σε έναν άλλο έμπορο. Μπήκα είδα περίπου που κυμαίνεται ευχαριστώ! 2 ώρες πριν, zio10 είπε Εκτός από το επιτόκιο πρώτα πρέπει να δεις αν εγκρίνεται το δάνειο με βάση το εκκαθαριστικό σου και τη μισθοδοσία σου αν δουλεύεις μισθωτός. Μπορεί επίσης να χρειαστεί κάποιος εγγυητής. Θεωρώ πως θα εγκρίνεται διότι συναδελφοι με ίδια χρήματα και οικογενιακή κατάσταση με εμένα πήραν περισσότερα λεφτά για αμάξι όμως! 11 λεπτά πριν, _chris_ είπε δηλαδή για μηχανή αξίας 7690€ με 72 δόσεις πληρώνεις στο τέλος 11572,56€. Σοβαρά τώρα, υπάρχουν άτομα που κάνουν κάτι τέτοιο; Υπάρχουν τόσοι εγκεφαλικά νεκροί γύρω μας; Αν δεν έχει ο άλλος τα χρήματα τι άλλο μπορεί να κάνει;;; Και στα αυτοκίνητα το ίδιο γίνεται!! 1
_chris_ Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 8 λεπτά πριν, NikosRocknRolla είπε Αν δεν έχει ο άλλος τα χρήματα τι άλλο μπορεί να κάνει;;; Και στα αυτοκίνητα το ίδιο γίνεται!! δεν ήξερα ότι πάει τόσο πολύ. το θεωρώ υπερβολικό. απλά απορώ αν υπάρχουν άνθρωποι που προχωράνε σε τέτοια αγορά με 72 δόσεις χωρίς προκαταβολή κιόλας μιας και το τελικό ποσό αυξάνει κατά πολύ. 1
NikosRocknRolla Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 12 λεπτά πριν, _chris_ είπε δεν ήξερα ότι πάει τόσο πολύ. το θεωρώ υπερβολικό. απλά απορώ αν υπάρχουν άνθρωποι που προχωράνε σε τέτοια αγορά με 72 δόσεις χωρίς προκαταβολή κιόλας μιας και το τελικό ποσό αυξάνει κατά πολύ. Πάει πολύ το ξέρω φίλε αλλά έχω και εγώ άνθρωπο ο οποίος χρειάστηκε μηχανάκι για την δουλειά και δεν είχε ούτε προκαταβολή ούτε τίποτα και αναγκάστηκε να το πάρει έτσι. Αν θυμάμαι καλά σε 60 δόσεις όμως!! Από 4000 ανέβηκε ναι αλλά ήταν ζήτημα ζωής η θανάτου που λένε!!! 1
zio10 Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 32 λεπτά πριν, _chris_ είπε δεν ήξερα ότι πάει τόσο πολύ. το θεωρώ υπερβολικό. απλά απορώ αν υπάρχουν άνθρωποι που προχωράνε σε τέτοια αγορά με 72 δόσεις χωρίς προκαταβολή κιόλας μιας και το τελικό ποσό αυξάνει κατά πολύ. Αν δεν γίνεται αλλιώς τι να κάνεις; Είναι μια διευκόλυνση που την πληρώνεις. Ο καθένας κρίνει αν τον συμφέρει ή όχι. Και το σπίτι το πληρώνεις διπλό με δάνειο αλλά πολλοί το κάνουν.
AristidisZ Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, NikosRocknRolla είπε Αν δεν έχει ο άλλος τα χρήματα τι άλλο μπορεί να κάνει;;; Και στα αυτοκίνητα το ίδιο γίνεται!! Κρατάει την παλιά του μηχανή ή παίρνει πιο καινούρια (όχι απαραίτητα του κουτιού) φτηνότερη 3 ώρες πριν, zio10 είπε Αν δεν γίνεται αλλιώς τι να κάνεις; Είναι μια διευκόλυνση που την πληρώνεις. Ο καθένας κρίνει αν τον συμφέρει ή όχι. Και το σπίτι το πληρώνεις διπλό με δάνειο αλλά πολλοί το κάνουν. Tελείως διαφορετικό πράγμα η αγορά σπιτιού με την αλλαγή (ούτε καν αρχική αγορά / απόκτηση) οχήματος... Το tracer εξάλλου δεν είναι εργαλείο για να πηγαινοέρχεσαι στη δουλειά, είναι σχεδόν 1000άρα μηχανή με ανάλογο κόστος κτήσης & συντήρησης Επεξ/σία 7 Μαΐου 2019 από AristidisZ 2
NikosRocknRolla Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 2 ώρες πριν, AristidisZ είπε Κρατάει την παλιά του μηχανή ή παίρνει πιο καινούρια (όχι απαραίτητα του κουτιού) φτηνότερη Tελείως διαφορετικό πράγμα η αγορά σπιτιού με την αλλαγή (ούτε καν αρχική αγορά / απόκτηση) οχήματος... Το tracer εξάλλου δεν είναι εργαλείο για να πηγαινοέρχεσαι στη δουλειά, είναι σχεδόν 1000άρα μηχανή με ανάλογο κόστος κτήσης & συντήρησης Δυστυχώς την παλιά του την είχαν κλέψει και για αυτό έπρεπε να πάρει άλλο για να πηγαίνει δουλειά και από μεταχειρισμένα είχε φάει φόλα και για αυτό πήρε καινούργιο μην φανταστείς κάτι ουάου ένα Kymco αυτόματο πήρε αλλά το έκανε με δόσεις κλπ! Ναι σίγουρα εννοείται το tracer είναι για βόλτα και γούστο όχι για δουλειά άλλωστε μεγαλύτερη μηχανή έχω τώρα απλά σκεφτόμουν την αλλαγή και μήπως συμφέρει να μην τα δώσω όλα μπροστά!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα