Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Aπο 28mbbs πριν 10 μερες μου σπασαν τα τηλεφωνα να το κανουν 45mbbs διοτι ειχε τελειωσει το 28mbbs προγραμμα μου. Αφου ειπα το o.k, αλλαξαν την συνδεση και επισης εκαναν fast path την γραμμη για καλυτερη αποδοση στα games. Eκτοτε αρχισαν οι αποσυνδεσεις, λεω χθες θα ειναι το ρουτερ το παλιο το οποιο το εχω 4 χρονια, λεω δεν θα μπορει να ανταποκριθει στα 20 mbbs παραπανω. Περνω σημερα ενα καινουριο ρουτερ το plus της cosmote, το απογευμα ενω ηταν αναμενα τα λαμπακια ολα κανονικα το εικονιδιο της συνδεσης κατω δεξια στην οθονη μου ελεγε "δεν εχεις συνδεση", κανω επανακκινηση στον υπολογιστη και το ιντερνετ επανηλθε, μετα το βραδυ που πηγα να ξαναμπω στο ιντερνετ παλι τα ιδια, ανναμενα ολα τα λαμπακια στο ρουτερ άλλα συνδεση γιοκ, περνω τηλεφωνο  στο παλικαρι και μου λεει  περιμενετε μερικες μερες να το παρακολουθησετε και θα δουμε. Πριν λιγο αλλαξα και το καλωδιο μπας και φταίει αυτο, μεχρι στιγμης καμια αποσυνδεση,  υποψιαζεστε κατι, γιατι εκανε αποσυνδεση ενω τα λαμπακια του ρουτερ ηταν ολα αναμμενα, βεβαια κανα 2-3 φορες ειχα τραβηξει τον υπολογιστη εξω να δω κατι και ειχε πιεστει το καλωδιο διοτι ηταν τσιμα τσιμα, μπορει να ειχε παρει το καλωδιο ή κατι αλλο συμβαινει

Επεξ/σία από GIANNIS400
Δημοσ.

Οταν δεν εχεις ιντερνετ απο τον υπολογιστη,  απο το κινητο εχεις; 
Η καρτα δικτυου σου, εχει σταθερη ip ?

• Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, GoMaR είπε

Οταν δεν εχεις ιντερνετ απο τον υπολογιστη,  απο το κινητο εχεις; 
Η καρτα δικτυου σου, εχει σταθερη ip ?

Ναι δες λίγο τις ρυθμίσεις του δικτύου σου γιατί αν έχεις πειραγμένα dns, ip και Metrics, με αλλαγή ρούτερ θα είχες θέμα.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Φαίνεται για θέμα του pc πάντως. Από την στιγμή που όταν στο κάνει αυτό τα λαμπάκια στο ρουτερ είναι αναμμένα κανονικά δοκίμασε να συνδεθείς με το WiFi το κινητό σου και να μπεις στο ίντερνετ. Αν συνδέεσαι στο κινητό κανονικά τότε είναι θέμα του PC σου. Δοκίμασε να αλλάξεις θύρα στο ρουτερ. Λογικά έχει 4 κίτρινες Lan βάλτο σε διαφορετική να δεις. 

Επεξ/σία από likos_de
  • Thanks 1
Δημοσ.
Στις 6/5/2019 στις 11:54 ΜΜ, GIANNIS400 είπε

Πριν λιγο αλλαξα και το καλωδιο μπας και φταίει αυτο, μεχρι στιγμης καμια αποσυνδεση,  υποψιαζεστε κατι, γιατι εκανε αποσυνδεση ενω τα λαμπακια του ρουτερ ηταν ολα αναμμενα, βεβαια κανα 2-3 φορες ειχα τραβηξει τον υπολογιστη εξω να δω κατι και ειχε πιεστει το καλωδιο διοτι ηταν τσιμα τσιμα, μπορει να ειχε παρει το καλωδιο ή κατι αλλο συμβαινει

Πρόβλημα καλωδίου όπως φαίνεται στο bold ή πρόβλημα από μεριάς σου ως τελικός χρήστης (πχ. pc). Επίσης το καλώδιο θέλει προσοχή και κυρίως όχι τεντώματα και κάτω από πόρτες..

• Thanks 1
Δημοσ.

Παιδιά από τρίτη σταμάτησαν οι αποσυνδέσεις, μάλλον οφείλονταν στο update του ρουτερ. Από τρίτη βράδυ δεν ειχα καμια αποσύνδεση. Επισης η γραμμη μου εχει τα ποιο κατω χαρακτηριστικα που επισυνάπτω, ένα φίλο που ρώτησα μου ειπε οτι ειμαι σχετικα καλα

epidosi.png

pinggg.png

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...