Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδια.Θα ηθελα την βοηθεια σας γιατι δεν ειμαι και πολυ γνωστης του θεματος.Θελω να αγορασω μια 32'' εως 270 ευρω.
Θελω να ειναι smart και νομιζω οτι οι full hd ειναι καλυτερες απο τις hd ready γι αυτο εχω επικεντρωθει σε αυτες.
Σε αυτες τις τηλεορασεις ειμαι αναμεσα αλλα αν ξερετε καμια αλλη smart καλη να μου την προτεινετε.

1) LG 32LK6200
2) LG 32LK6100PLB
3) Toshiba 32L2863DG
4) Hitachi 32HE4000

Ποια απο τις δυο lg ειναι καλυτερη?Βλεπω στα χαρακτηριστικα οτι η 2) εχει λιγα περισσοτερα πραγματα απο την 1) αλλα η 1) πουλαει περισσοτερο.
Θα ελεγα ως 5) την Philips 32PFS5803 αλλα εχω διαβασει αποτρεπτικα λογια ως προς την χρηση της ως smart tv και θα ελεγα και ως 6) την Sony KDL-32WE610 μονο και μονο ως μαρκα και ποιοτητα κατασκευεις(παλια τολαχιστον).Θα επερνα μια απο τις 2 lg αλλα εχω διαβασει οτι βγαζουν προβληματα γενικα.

Δημοσ.

Καλησπερα.
Εχω καταληξει τελικα σε 2,οι οποιες ειναι:
1) Toshiba 32L2863DG
2) LG 32LK6100

Το θεμα ειναι οτι δεν ξερω σαν μαρκα ποια ειναι πιο αξιοπιστη στο θεμα της διαρκειας στον χρονο.
Δηλαδη ποια απο τις δυο μαλλον θα μου κρατησει περισσοτερο. 😕
Πληροφοριακα η Toshiba ειναι στα 200 ευρω ενω η LG στα 250.
Σας ευχαριστω εκ των προτερων

Δημοσ.

Νομίζω θα επιλέξεις βάση καλύτερης αντιπροσωπίας και εγγύησης. Αν κάποιος φίλος έχει εμπειρία από το service και τις εγγυήσεις της toshiba θα βοηθούσε, μιας και για την lg πάνω κάτω ξέρουμε ότι είναι αξιόπιστη. 

Δημοσ.
Στις 13/5/2019 στις 10:43 ΠΜ, aporia11 είπε

Καλησπερα.
Εχω καταληξει τελικα σε 2,οι οποιες ειναι:
1) Toshiba 32L2863DG
2) LG 32LK6100

Το θεμα ειναι οτι δεν ξερω σαν μαρκα ποια ειναι πιο αξιοπιστη στο θεμα της διαρκειας στον χρονο.
Δηλαδη ποια απο τις δυο μαλλον θα μου κρατησει περισσοτερο. 😕
Πληροφοριακα η Toshiba ειναι στα 200 ευρω ενω η LG στα 250.
Σας ευχαριστω εκ των προτερων

Η Toshiba είναι brand ιδιοκτησίας και διαχείρισης της Vestel... και άρα είναι μια υπερτιμολογημένη entry level τηλεόραση (ακριβώς ίδιες είναι και οι λοιπές φασονατζίδικες κατασκευής Vestel που κυκλοφορούν στην αγορά)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...