#vaggelis# Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Καλησπέρα σε όλους . Έχω το εξής πρόβλημα . Είχα στο pc για τα windows10 ένα 120 gb ssd team.Επειδή έμειναν μόνο 15 gb ελεύθερα αποφάσισα να βάλω έναν ποιο μεγάλο ssd και πήρα έναν patriot 480 gb.Έκανα την διαδικασία αντιγραφής με το πρόγραμμα EaseUS Todo Backup αλλά στο τέλος αφού έκλεισα το pc έβγαλα τον παλιό ssd και έκανα την εκκίνηση του pc είδα ότι ενώ ο σκληρός είναι 480 gb μου λέει ότι είναι 1 20gb.Γιατί έγινε αυτό τι έχω κάνει λάθος? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Μήπως το EaseUS Todo Backup σου έφτιαξε ένα νέο partition στον καινούριο σκληρό όσο ήταν ο παλιός και τα υπόλοιπα είναι unpartitioned για αυτό δεν τα βλέπεις ? Επειδή είμαι απο mac και δεν μπορώ ακριβώς να σου πώ στα windows , ρίξε μια ματιά στο device manager νομίζω και στους σκληρούς να δείς τι ακριβώς γράφει για τον σκληρό σου edit : όπως λέει το παρακάτω άρθρο αν δεν γνωρίζεις https://www.lifewire.com/how-to-open-disk-management-2626080 Επεξ/σία 6 Μαΐου 2019 από tsofras 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
#vaggelis# Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 ευχαριστώ για την απάντηση θα το ψάξω αύριο να δω τι θα κάνω.(Δεν είμαι και εξπέρ άλλα πιστεύω θα βγάλω άκρη) ευχαριστώ για την απάντηση θα το ψάξω αύριο να δω τι θα κάνω.(Δεν είμαι και εξπέρ άλλα πιστεύω θα βγάλω άκρη) Απ ότι βλέπω δεν έχουν εκχωρηθεί τα 3/4 του ssd .Τι μπορω να κανω τωρα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, #vaggelis# είπε ευχαριστώ για την απάντηση θα το ψάξω αύριο να δω τι θα κάνω.(Δεν είμαι και εξπέρ άλλα πιστεύω θα βγάλω άκρη) ευχαριστώ για την απάντηση θα το ψάξω αύριο να δω τι θα κάνω.(Δεν είμαι και εξπέρ άλλα πιστεύω θα βγάλω άκρη) Απ ότι βλέπω δεν έχουν εκχωρηθεί τα 3/4 του ssd .Τι μπορω να κανω τωρα? Ωραία αυτό είναι Κάνε format το partition με τα 335 Και μετά κάνε δεξι κλίκ στο C ( δεν θυμάμαι πως ακριβώς γράφει την επιλογή) για να του αυξήσεις την χωρητικότητα και δώστου όλα τα υπόλοιπα. Οπότε θα τους κάνει merge και μετά κανονικά ο C θα έχει όλη την χωρητικότητα που έχει κανονικά ο σκληρός σου edit: ρίξε μια ματιά εδώ , πρέπει να κάνεις ότι αναφέρει για το extend https://www.hdd-tool.com/windows-10/merge-partitions-windows-10.html Επεξ/σία 6 Μαΐου 2019 από tsofras 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
#vaggelis# Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 ΟΚ . Σε ευχαριστω παρα μα παρα πολυ θα το κανω αυριο και θα σου πω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rofl Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) θα διαγραψεις το μικρο partition πισω απο το c, που δεν ξερω πως δημιουργηθηκε, και κατοπιν θα κανεις δεξι κλικ expand πανω στο c Επεξ/σία 6 Μαΐου 2019 από rofl Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 1 ώρα πριν, rofl είπε θα διαγραψεις το μικρο partition πισω απο το c, που δεν ξερω πως δημιουργηθηκε, και κατοπιν θα κανεις δεξι κλικ expand πανω στο c 500mb είναι μόνο , εγώ θα πρότεινα να το αφήσει ως έχει μην έχει γράψει κανά boot loader εκεί και μετά έχει θέμα με τα Windows. Αφού δεν είναι στην μέση μια χαρά θα γίνει το expand Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rofl Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, tsofras είπε 500mb είναι μόνο , εγώ θα πρότεινα να το αφήσει ως έχει μην έχει γράψει κανά boot loader εκεί και μετά έχει θέμα με τα Windows. Αφού δεν είναι στην μέση μια χαρά θα γίνει το expand στη μεση ειναι, πισω απο το c-- οχι το μπροστινο. αν θελει ας αφησει κατι στο τελος. δεν θα τον αφηνει να κανει expand ετσι. θα ειναι γκριζαρισμενο. το μπροστινο εννοειται οτι δεν το πειραζει. Επεξ/σία 7 Μαΐου 2019 από rofl 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 9 ώρες πριν, rofl είπε στη μεση ειναι, πισω απο το c-- οχι το μπροστινο. αν θελει ας αφησει κατι στο τελος. δεν θα τον αφηνει να κανει expand ετσι. θα ειναι γκριζαρισμενο. το μπροστινο εννοειται οτι δεν το πειραζει. Δίκιο έχεις δεν το παρατήρησα, όντως δεν θα τον αφήνει να κάνει expand , πρέπει να το σβήσει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
#vaggelis# Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 Δεν με αφήνει να κάνω τίποτα. Κάποια βοήθεια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 Παράξενο , θα σου έλεγα να δοκιμάσεις με το εργαλείο diskpart αλλά είναι ποιο advanced Λύση θα υπάρχει σίγουρα απλά όχι εύκολη Κάποιος που έχει Windows θα μπορούσε να σου γράψει έναν οδηγό, ας περιμένουμε λίγο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
#vaggelis# Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 θα περιμένω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
accipio Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 Καλύτερα να χρησιμοποιήσεις ένα εξειδικευμένο πρόγραμμα, όπως το Easeus Partition Master Free. Με αυτό θα τα καταφέρεις πολύ εύκολα να κάνεις ό,τι θέλεις με τα partitions. Δες κι ένα βίντεο εδώ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
#vaggelis# Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 Σας ευχαριστώ όλους το έκανα όπως είπε ο accipio και τα κατάφερα σας ευχαριστώ και πάλι θα περιμένω καμιά βδομάδα και μετά θα κάνω φορματ και τον παλιό ssd.(αυτό μάλλον θα γίνει μέσα από την ασφαλή λειτουργιά {safe mode}?). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
accipio Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 Όχι, δεν χρειάζεται να μπεις σε ασφαλή λειτουργία για να κάνεις φορμάτ στον ssd, μέσα από τα Windows θα το κάνεις κανονικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα