Hyphen Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Καλησπέρα στο φορουμ, εχω θέμα με το main pc μου εδω και πολύ καιρο αλλά λόγω έλλειψης χρόνου έκανα πατέντες για να λειτουργεί προσωρινά. Το πρόβλημα ειναι το εξής: 1ο στάδιο ξαφνικά μια μέρα ανοιγω pc λειτουργούν φανς και ολα τα άλλα αλλά δεν δίνει εικόνα...λεω κανα καλώδιο, δεν δίνω σημασία κλείνω ανοίγω παλι τα ίδια. Μετά απο κλείσιμο του διακόπη του psu άνοιξε. 2ο στάδιο μετά από λίγο καιρό (1-2 μήνες)το ξανακάνει...αυτη την φορά θέλει πολλά rr για να ανοίξει.Ανοίγει και κάθε λίγο ήθελε το ιδιο "κόλπο" αλλά οχι πάντα. 3ο στάδιο μετα απο 2-3 μήνες δεν άνοιγε έτσι απλά...για να ανοίξει ήθελε να βγάλω τις ραμ και να να αφήσω 1...μολις το έκλεινα όμως για να ξανανοίξει ήθελε να προσθεσω και την 2η ραμ... αυτο μετα απο αρκετές προσπάθειες. γρήγορη πατέντα που έκανα ειναι να το βάζω επι καιρό τωρα σε sleep και να το ξυπνάω...έτσι άνοιγε παντα. Αν όμως για καποιον λόγο το έκλεινες πάλι τα ίδια... Να σημειώσω: εχω δοκιμάσει άλλες ραμ τίποτα , έχω δοκιμάσει να βγάλω τα usb απο πάνω τιποτα, εχω δοκιμάσει να κάνω clear cmos άπειρες φορες, εχω κάνει ολα τα update windows & drivers , εχω latest bios (πάντα είχε) , εχω δοκιμάσει τις ραμ μου σε άλλο pc (να πω εδω οτι οι ραμ ειναι αγορασμενες προ 6 μηνών και το έκανε και με τις παλιές) , έχω κανει σκαν με kaspersky. Υπάρχει καμία ίδέα ; δεν μου έχει τύχει κάτι παρόμοιο... Μιλαώ για το ΜΑΙΝ PC στην υπογραφή μου κατι ακόμα που μου ήρθε στο μυαλό μπορεί να ειναι και άσχετο αλλά υπάρχει θέμα με τα usb flash σε όλες τις θύρες μπρος πισω...τι εννοώ; ξεκινανε να γράφουν κανονικά αλλα ξαφνικά πευτει η ταχύτητα στο 0 για δευτερόλεπτα μετα παει κατι να γραψει και πάλι 0...
Hyphen Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 6 ώρες πριν, tanasen01 είπε Δοκίμασε διαφορετικό τροφοδοτικό. Το είχα σκεφτεί αλλά δεν έχω προλάβει. Βεβαια σε full load Δεν έχω πρόβλημα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα