Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 9/5/2019 στις 4:43 ΜΜ, TiMoRiS είπε

Δεν είμαι ασφαλιστής της Eurolife, συνεργάζομαι με όλες τις εταιρείες.

Υπάρχουν αρκετά σημεία που πρέπει να δώσεις λίγο παραπάνω προσοχή όπως η εξασφάλιση διατήρησης των ίδιων ακριβώς όρων με την ανανέωση του συμβολαίου.

Η  Eurolife υστερεί στο life support machine που δίνει όριο 90 ημέρες.

Όσο αναφορά την αερομεταφορά πρέπει να ξέρεις πως ενεργοποιείτε, πολύ πιστεύουν ότι θα είναι διακοπές στο νησί θα σπάσουν το πόδι τους και θα έρθει ελικόπτερο να τους πάρει και να τους πάει στο υγεία.

Τι ειναι το life support machine, και γιατι λες οτι υστερει η συγκεκριμένη εταιρεία? Τι σημαίνει το ότι δίνει όριο 90 ημέρες?

• Απαντ. 265
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εννοεί ότι μετά τις 90 μέρες που θα μείνει ένας ασθενής σε μηχανική υποστήριξη σταματάει να πληρώνει γιατί θεωρεί ότι είναι μη αναστρέψιμη η κατάσταση 

Δημοσ.

Eντάξει τώρα πάνω σε αυτό δεν ξέρω αν είναι καλό ή κακό και οι αντίπαλες ασφαλιστικές εταιρείες αν εφαρμόζουν κάτι καλύτερο σε αυτή τη περίπτωση

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επίσης αυτό που παίζει ρόλο για εμενα γιατί όπως είπα πιστεύω ότι τις ασφάλειες τις έχουμε για «τα μεγάλα προβλήματα» είναι οι προϋποθέσεις για πληρωμή νοσηλείας στο εξωτερικό. Υπάρχει γνωστή και μεγάλη ασφαλιστική εταιρία που λέει ότι πρέπει η νοσηλεία να εγκριθεί από τον ασφαλιστικό φορέα του ασφαλισμένου. Πρακτικά είναι πολύ δύσκολο ο δημόσιος φορέας ασφάλισης να παραδεχτεί ότι δεν μπορεί να γίνει η θεραπεία στην Ελλάδα ασχέτως με την έκβαση του περιστατικού. Η επίσης λέει θέλει απαραιτήτως ο ασφαλιστικός φορέας να είναι σε ισχύ. Θα μπορούσε κάποιος να μείνει άνεργος μακροχρόνια όποτε να μείνει ανασφάλιστος. Σε αυτήν την περίπτωση δεν θα πλήρωνε τίποτα η ασφαλιστική. Άνθρωποι είμαστε, αυτά συμβαίνουν. 

Θελω να έχω την απόλυτη ελευθερία το που θα νοσηλευτώ και ποτε. 

Όποτε αφήστε στην άκρη τις φιλίες και κοιτάξτε το καλύτερο για τις ανάγκες σας απόλυτα αντικειμενικά 

E43EBA48-A1E8-46DE-9B2B-57CF5922EDDE.jpeg

Επεξ/σία από marmagia
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το πρόγραμμα που αναφέρεις είναι το Medical Prime της Generali, το οποίο απευθύνεται σε ειδικό κοινό με προϋπάρχουσες παθήσεις και ουσιαστικά προσφέρει κάλυψη μόνο σε ορισμένα νοσοκομεία της Ελλάδας. Προφανώς εάν κάποιος θέλει κάλυψη νοσηλείας στο εξωτερικό χωρίς πολλά-πολλά, θα πρέπει να επιλέξει τη "ναυαρχίδα" της εκάστοτε ασφαλιστικής εταιρίας και όχι οικονομικά προγράμματα τέτοιου τύπου.

Επεξ/σία από pluss
Δημοσ.
4 ώρες πριν, TiMoRiS είπε

Οι άλλες δεν βάζουν όριο, το εντάσσουν στα συνολικά έξοδα της νοσηλείας.

Όχι απλά ξέρεις τι μου κάνει εντύπωση. Ότι, ακόμα και όσους φίλους ρώτησα , μου πρότειναν Eurolife αντί ΑΧΑ, όπως και εσύ μου παρέθεσες τη γνώμη σου ως ασφαλιστής στην αρχή του θέματος. Τι πλεονεκτήματα θεωρείς ότι έχει η Eurolife έναντι της ΑΧΑ? Πέρα απο το μειονέκτημα που προαναφέραμε.

Δημοσ.
20 ώρες πριν, airtrelomike13 είπε

Όχι απλά ξέρεις τι μου κάνει εντύπωση. Ότι, ακόμα και όσους φίλους ρώτησα , μου πρότειναν Eurolife αντί ΑΧΑ, όπως και εσύ μου παρέθεσες τη γνώμη σου ως ασφαλιστής στην αρχή του θέματος. Τι πλεονεκτήματα θεωρείς ότι έχει η Eurolife έναντι της ΑΧΑ? Πέρα απο το μειονέκτημα που προαναφέραμε.

Εγώ σαν ασφαλιστής τον εαυτό μου τον έχω ασφαλίσει στην Eurolife, τώρα είναι λίγο δύσκολο να κάνουμε σύγκριση ασφαλιστικών προγραμμάτων μέσω ενός φόρουμ

• 5 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Σκεφτομαι να κανει ασφαλιση υγειας στην groupama με το προγραμμα confront plus ποια ειναι η γνωμη σας για την εν λογω ασφαλιστικη, θεωρειται αξιοπιστη;

• 6 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλησπέρα Παιδιά,

Επαναφέρω το θέμα, διότι σκέφτομαι να κάνω ιδιωτική ασφάλεια υγείας για έμενα και την γυναίκα μου (32 χρονών εγω 31 η γυναίκα) στην Eurolife. Το πακέτο βγαίνει στα 730€ τον χρόνο και για τους 2 μας και είναι η πρώτη φορά που θα κάνουμε κάτι τέτοιο. 

Ποια η γνώμη σας αξίζει; Δεν έχουμε κάποιο ιστορικό ασθένειας ούτε εμείς έχουμε πάθει κάτι σοβαρό!

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, leonidas_fs είπε

Καλησπέρα Παιδιά,

Επαναφέρω το θέμα, διότι σκέφτομαι να κάνω ιδιωτική ασφάλεια υγείας για έμενα και την γυναίκα μου (32 χρονών εγω 31 η γυναίκα) στην Eurolife. Το πακέτο βγαίνει στα 730€ τον χρόνο και για τους 2 μας και είναι η πρώτη φορά που θα κάνουμε κάτι τέτοιο. 

Ποια η γνώμη σας αξίζει; Δεν έχουμε κάποιο ιστορικό ασθένειας ούτε εμείς έχουμε πάθει κάτι σοβαρό!

Ανεφερε τουλαχιστον τις βασικες παροχες...ΑΛλιως πως θα ξερουν αν αξιζει η οχι?

Δημοσ.

Το πρόγραμμα λέγεται "Εξασφαλίζω Περίθαλψη για όλους" και χοντρικά έχει: 

• Θέση νοσηλείας Β' (δίκλινο δωμάτιο)
  • Δίκτυο παροχής στην Ελλάδα σε όλα τα ιδιωτικά νοσοκομεία (συμβεβλημένα στο εξωτερικό)
  • Ανώτατο όριο κάλυψης σε Ελλάδα και εξωτερικό 700,000€
  • Απαλλαγή: 750€ χωρίς νοσηλεία - 1,500€ με νοσηλεία άνω 1 ημέρας

μετά τα άλλα είναι τα γνωστά, checkup δωρεάν κτλ.

Δημοσ.

Ακουγεται καλο,απλα να ξερετε οτι οσο μεγαλωνετε θα αυξανεται το κοστος 5-15% καθε χρονο,οποτε αν ειστε τσιμα-τσιμα δεν ειναι ιδανικη επιλογη.

Επισης σχετικο με ασφαλειες,οσοι εχετε ακινητο και ειδικα οσοι το εχετε με στεγαστικο,φροντιστε οπωσδηποτε για μια ασφαλεια ζωης για να μην αφησετε πισω σας υπερογκα χρεη.

Δημοσ.
59 λεπτά πριν, leonidas_fs είπε

Το πρόγραμμα λέγεται "Εξασφαλίζω Περίθαλψη για όλους" και χοντρικά έχει: 

• Θέση νοσηλείας Β' (δίκλινο δωμάτιο)
  • Δίκτυο παροχής στην Ελλάδα σε όλα τα ιδιωτικά νοσοκομεία (συμβεβλημένα στο εξωτερικό)
  • Ανώτατο όριο κάλυψης σε Ελλάδα και εξωτερικό 700,000€
  • Απαλλαγή: 750€ χωρίς νοσηλεία - 1,500€ με νοσηλεία άνω 1 ημέρας

μετά τα άλλα είναι τα γνωστά, checkup δωρεάν κτλ.

Θεωρώ ότι το πιο σημαντικό στην ασφάλεια υγείας είναι ο ασφαλιστής. Αν τον εμπιστεύεσαι και συνεργάζεται με αυτή την εταιρεία τότε προχώρα το. Αλλιώς κοίτα και σε άλλες εταιρείες (Metlife, Interamerican, Ατλαντική κα)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...