prometheas Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 Δείτε πολύ καλά τις παροχές και τις εξαιρέσεις , διαβάστε τα ψιλά γράμματα, ξαναρωτήστε , ζητήστε γραπτώς τους όρους και τις εξαιρέσεις και προχωρήστε αναλόγως. Σοφή παροιμία : Το φτηνό κρέας το τρώνε οι σκύλοι.. Hint : Ψάξτε το profile του ασφαλιστή σας (αν δεν τον ξέρετε) . Οι περισσότεροι στην Ελλάδα είναι μέτριοι έως και κακοί επαγγελματίες. 2 1
marmagia Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) GiannisPlatano Ναι λογικό ότι σας αφήνει εγώ λέω αν υπάρχει τρόπος να μπει σε ομαδικό κάποιος ιδιώτης χωρίς καμία σχέση με εταιρία/οργανισμό Επεξ/σία 10 Μαΐου 2019 από marmagia
vagos789 Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 2 ώρες πριν, marmagia είπε GiannisPlatano Ναι λογικό ότι σας αφήνει εγώ λέω αν υπάρχει τρόπος να μπει σε ομαδικό κάποιος ιδιώτης χωρίς καμία σχέση με εταιρία/οργανισμό Χωρις συγγενική σχεση δεν νομιζω οτι γινεται αλλα ισως ενας ασφαλιστης να ξερει καποιον τροπο Τα ομαδικα ειναι καλα σε γενικες γραμμες γιατι μπαινεις σε αυτα χωρις να δινεις πολλα στοιχεια (για ιδιωτικη ασφαλιση σε περνανε κοσκινο) ,αλλα συνηθως δεν καλυπτουν μεγαλα ποσα 8 ώρες πριν, papoys1 είπε Με 1800 κάλυψη μέχρι 150.000 με 700 κάλυψη μέχρι 700.000. Ο άλλος πήγε εξωτερικό και του κάλυψαν έξοδα 2 εκατομύρια ευρώ. Μας διαβάζουν και πολλοί άσχετοι που δεν έχουν δημόσια κάλυψη και ψάχνουν απεγνωσμένα για κάποια ασφάλιση υγείας.Μήπως κάποιοι γράφουν υπερβολές να μην πω ψέματα;;;;;; Τα ισοβια συμβολαια ηταν και ειναι ακριβα,γι αυτο η διαφορα τιμης με τα ετησια (Βεβαια παιζουν κι αλλα ρολο,ηλικια,παθησεις,καλυψεις.) Η ασφαλιση μου καλυπτει 700.000 για εσωτερικο και περιπου 500.000 για εξωτερικο,οποτε στα 2 μυρια αμφιβαλλω αν θα μπορουσα να φτασω ,και βεβαια δεν ειναι κατι που θα χρειαστει σε πολλους
airtrelomike13 Δημοσ. 11 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2019 Δεν υπάρχουν πλέον ισόβια. Τα έχουν καταργήσει οι ασφαλιστικές εταιρείες παγκοσμίως. Το ξέρω από πρώτο χέρι αυτό. Όπως και αν υπάρχουν, υφίστανται με τη διαδικασία του πλεονεκτικού. Αυτό. Τίποτα άλλο. Εγώ αυτό που κατάλαβα είναι ότι με 39 ευρώ το μήνα, δηλ το χρόνο, περίπου 410 ευρώ έχω πλήρη ιδιωτική ασφάλεια υγείας, μπορώ να πάω στα κορυφαία νοσοκομεία να εξεταστώ, να κάνω check up και άλλα πολλά. Η δημόσια υγεία αργοπεθαίνει και σε λίγα χρόνια θα υπάρχει μόνο η ιδιωτική και απλά θα τη κρατάνε από την φορολογική μας δήλωση πληρώνοντας παραπάνω φόρους. Ειναι πολλά στη μέση. Στο δημόσιο δεν σε προσέχουν. Στο ιδιωτικό όμως θα σε προσέξξουν και με το παραπάνω
marmagia Δημοσ. 11 Μαΐου 2019 Δημοσ. 11 Μαΐου 2019 Υπάρχουν ακόμα κάποιες ασφαλιστικές στην Ελλάδα που προσφέρουν ισόβια (πχ κάποια της εθνικής, κάποια της groupama απ οσο γνωρίζω) 1
airtrelomike13 Δημοσ. 11 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2019 1 ώρα πριν, marmagia είπε Υπάρχουν ακόμα κάποιες ασφαλιστικές στην Ελλάδα που προσφέρουν ισόβια (πχ κάποια της εθνικής, κάποια της groupama απ οσο γνωρίζω) Οκ. Κανε την ερευνα σου για την Εθνικη ασφαλιστικη και μετα πες μου. Εγω με τις πληροφοριες που συλλεξα ειπα κατευθειαν μακρυα. Κακα τα ψεματα πιστευω η ΑΧΑ και η Eurolife ειναι χλμ μακρυα απο τις αλλες 1
Ather Δημοσ. 11 Μαΐου 2019 Δημοσ. 11 Μαΐου 2019 3 ώρες πριν, airtrelomike13 είπε Δεν υπάρχουν πλέον ισόβια. Τα έχουν καταργήσει οι ασφαλιστικές εταιρείες παγκοσμίως. Το ξέρω από πρώτο χέρι αυτό. Όπως και αν υπάρχουν, υφίστανται με τη διαδικασία του πλεονεκτικού. Αυτό. Τίποτα άλλο. Εγώ αυτό που κατάλαβα είναι ότι με 39 ευρώ το μήνα, δηλ το χρόνο, περίπου 410 ευρώ έχω πλήρη ιδιωτική ασφάλεια υγείας, μπορώ να πάω στα κορυφαία νοσοκομεία να εξεταστώ, να κάνω check up και άλλα πολλά. Η δημόσια υγεία αργοπεθαίνει και σε λίγα χρόνια θα υπάρχει μόνο η ιδιωτική και απλά θα τη κρατάνε από την φορολογική μας δήλωση πληρώνοντας παραπάνω φόρους. Ειναι πολλά στη μέση. Στο δημόσιο δεν σε προσέχουν. Στο ιδιωτικό όμως θα σε προσέξξουν και με το παραπάνω Επειδή το ποσό είναι πολύ μικρό θα ρωτήσω πώς είναι δυνατό κάτι τέτοιο; Μιλάμε για κόστος παρόμοιο με την οδική ασφάλεια αυτοκινήτου.
airtrelomike13 Δημοσ. 11 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2019 5 λεπτά πριν, Ather είπε Επειδή το ποσό είναι πολύ μικρό θα ρωτήσω πώς είναι δυνατό κάτι τέτοιο; Μιλάμε για κόστος παρόμοιο με την οδική ασφάλεια αυτοκινήτου. επειδή όπως καταλαβαίνεις είναι πολύ δύσκολο να σου στείλω το συμβολαιό μου για να στο επιβεβαιώσω κάνε την ερευνά σου σε καποια ιδιωτικη ασφαλεια υγειας της επιλογης σου και θα το δεις. ΈΧΕΙ διάφορα πακέτα. Έχει και πιο ακριβά
johnyboy Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 Είχα για 3 4 χρόνια medisystem και ανέβηκε 15 ευρώ πάνω οπότε την έκοψα πριν γίνει 20. Δεν την χρειάστηκα και ποτέ η αλήθεια είναι και την έκοψα επειδή έφυγα από Ελλάδα και έχω ομαδικό από την εταιρεία πλέον. Για μένα στην Ελλάδα δεν αξίζει ούτε κρατική ούτε ιδιωτική αφού και οι ιδιωτικές ψάχνουν τρόπους να σε κόψουν, συν ότι δεν καλύπτουν φάρμακα. 1
TiMoRiS Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 Στις 9/5/2019 στις 5:25 ΜΜ, Γιάννης Platano είπε Τι γνωμη εχεις για την Ευρωπαϊκη Πιστη που μας εκανε ομαδικο η εταιρεια ? 15. 000 νέοι πελάτες. Είναι μία καλή Ελληνική εταιρεία απλώς θεωρώ ότι υπάρχουν καλύτερες στο κλάδο ομαδικών και πιο έμπειρες με μεγάλο χαρτοφυλάκια στα ομαδικά. Στις 10/5/2019 στις 3:37 ΠΜ, marmagia είπε Ξέρει κανείς αν υπάρχει τρόπος να μπει κάποιος σε ομαδικό χωρίς να είναι υπάλληλος κάποιες εταιρίας/ μέλος οργανισμού κλπ; Προφανώς μιλάω με δεδομένο ότι υπάρχουν πχ 5-6 άτομα που ενδιαφέρονται για ομαδικό προγραμμα. Μπορεί να το φτιάξει κάποιος ασφαλιστής και για ιδιώτες; Ομαδικά αφορούν άτομα με κάποιο κοινό χαρακτηριστικό πχ. δουλεύουν στην ίδια εταιρεία ή ανήκουν σε κάποια σύλλογο. Μην ξεχνάς ότι το ομαδικό πρέπει ο Συμβαλλόμενος (εταιρεία, Σύλλογος κτλπ.) να έχουν ΑΦΜ. Στις 11/5/2019 στις 6:26 ΜΜ, airtrelomike13 είπε Δεν υπάρχουν πλέον ισόβια. Τα έχουν καταργήσει οι ασφαλιστικές εταιρείες παγκοσμίως. Το ξέρω από πρώτο χέρι αυτό. Όπως και αν υπάρχουν, υφίστανται με τη διαδικασία του πλεονεκτικού. Αυτό. Τίποτα άλλο. Εγώ αυτό που κατάλαβα είναι ότι με 39 ευρώ το μήνα, δηλ το χρόνο, περίπου 410 ευρώ έχω πλήρη ιδιωτική ασφάλεια υγείας, μπορώ να πάω στα κορυφαία νοσοκομεία να εξεταστώ, να κάνω check up και άλλα πολλά. Η δημόσια υγεία αργοπεθαίνει και σε λίγα χρόνια θα υπάρχει μόνο η ιδιωτική και απλά θα τη κρατάνε από την φορολογική μας δήλωση πληρώνοντας παραπάνω φόρους. Ειναι πολλά στη μέση. Στο δημόσιο δεν σε προσέχουν. Στο ιδιωτικό όμως θα σε προσέξξουν και με το παραπάνω Ισόβια υπάρχουν από Εθνική (Απόλυτη προστασία & Πλεονεκτικό) από Groupama (Sante Avantage & Stante privilege) και με μία μικρή επιφύλαξη έχει και η Ευρωπαϊκή πίστη. 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, TiMoRiS είπε Είναι μία καλή Ελληνική εταιρεία απλώς θεωρώ ότι υπάρχουν καλύτερες στο κλάδο ομαδικών και πιο έμπειρες με μεγάλο χαρτοφυλάκια στα ομαδικά. Η μεχρι τωρα συμεριφορα της ευρωπαϊκης Πιστης ειναι αψογη συμφωνα με το συμβολαιο που δυστυχως δεν διαβαζουν ολοι .Εχει και πολυ καλο portal για διαχειρηση απαιτησεων. Οι αλλες μεγαλες Ασφαλιστηκες δεν εκαν προταση .Δυσκολο να παρεις ξαφνικα 15.000 πελατες χωρις ιστορικο και μεσο ορο ηλικιας 50-53 ετων Η Εθνικη πηρε καπου 3000 πελατες σε αλλο ομαδικο . Επεξ/σία 23 Μαΐου 2019 από Γιάννης Platano
likor Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 Στις 8/5/2019 στις 11:12 ΠΜ, xp-user είπε Σε οποιον περισευουν να ξοδεψει για την νοσοκομειακη του καλυψη αξιζει να το κανει και θα το δει οταν χρειαστει να νοσηλευτει.Μην πονταρετε σε αυτες τις καρτες που λενε με 30 ευρω εχεις καλυψη υγειας .Εγω εχω συμβολαιο εδω και 25 χρονια και θεωρειτε απο τα καλα και προνομιουχα γιατι τετοια συμβολαια δεν κανουν πλεον.Πληρωνω 1800 ευρω τον χρονο και εχω καλυψη μεχρι 150.000 ανα περιστατικο απο το πρωτο ευρω χωρις συμετοχη δικη μου και σε οποιο ιδιωτικο νοσοκομειο θελω. Μέχρι τώρα έχεις πληρώσει 1800 χ 12 = 15.000 το χρόνο χ 25 χρόνια= 375.000 ευρω. Δεν καταλαβαίνω γιατί λες ότι αξίζει! Θα μπορούσες να τα έχεις στην τράπεζα και να εξασφαλίσεις ιατρικά (εγχειρήσεις, checkup, lux ιδιωτικά νοσοκομεία) και τα δισέγγονα σου! 1 3
djcat Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, likor είπε Πληρωνω 1800 ευρω τον χρονο 1 ώρα πριν, likor είπε Μέχρι τώρα έχεις πληρώσει 1800 χ 12 = 15.000 το χρόνο χ 25 χρόνια= 375.000 ευρω. Εσύ μάλλον τα μπέρδεψες... Γύρω στα 50 χιλιαρικα έχει ξοδέψει και προφανώς οι ασφάλειες αν δε σου χρειαστούν - μακάρι να μη σου χρειαστούν - είναι χαμένα λεφτά. Αλλά αν έρθει η δύσκολη στιγμή σε σώζουν... Επεξ/σία 23 Μαΐου 2019 από djcat 2
actorgr Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Εχω ασφαλισει την κορη στην Ευρωπαϊκη Πιστη με καλυψη 500.000€ χωρις 1€ συμμετοχη στα εξοδα.Την αρχισα στα 25 της στα 530€ ετησιως και τωρα στα 28 της εφθασε 606€ περιπου.Δεν την χρειασθηκα ποτε, ουτε λυπηθηκα που τα εδωσα και συνεχιζω να δινω.Μακαρι να πληρωνω την υγεια της και να μην χρειασθω ποτε τις καλυψεις της.Πιστευω αυτο πρεπει να ειναι το ορθο,να τα ακουμπαμε κι ας μην αρρωστησουμε.Τωρα εγω στο ξημερωμα των 57 με σοβαρο ιατρικο ιστορικο ψαχνω για καλυψεις οπως οι παρακατω: Δεν συζητω για ετησιως ανανεωμενο συμβολαιο.Δεν μ 'ενδιαφερει...Ζητω ισοβιο χωρις οριο ηλικιας (πχ εργασιακος βιος).Σε αυτο το υποθετικο συμβολαιο επιθυμω για τον 1ο χρονο ας μην καλυψουν το ιατρικο ιστορικο μου ,αλλα μετα την παρελευση ετους να μην υπαρχει περιορισμος ,ως προς τις παθησεις.Τα ασφαλιστρα στο υποθετικο σεναριο μου, φυσικα, θα αυξανονται σε ετησια βαση ,αλλα αυτο, το ιδανικο για μενα θα ηταν, να εξαρταται απο την αυξηση των αποδοχων μου,δηλ.αν παιρνω 10% αυξηση ας τα παιρνει η ασφαλιστικη,αν παιρνω 0% να υπαρχει συμβολικη αυξηση 1%. Ολα αυτα ξεκαθαρα βασει δηλωσης εκκαθαριστικου.Δεν επιζητω συμμετοχη σε ιατρικα εξοδα ουτε 1€.Μιλαω μονο για νοσοκομειακη περιθαλψη οχι για τσε απ ,με νοσοκομειακη προσβαση σε ολα τα τοπ ιδιωτικα της Αττικης (Υγεια,Ιατρικο,Μετροπολιταν και οτι αλλο υπαρχει).ΤΩΡΑ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟ.Ποσα θα πληρωνα για να αισθανομαι αξιοπρεπης και οχι ανημπορος στο κρεββατι του πονου σε ενα Δημοσιο νοσοκομειο. Εδω θα ηθελα να προσθεσω για τον αγωνα του Ελληνα γιατρου, που σε καιρο κρισης, σε συνθηκες εργασιας γαλερας, με συγκινησιακο και ψυχολογικο φορτιο δυσμετρητο και αναξιολογητο, κανουν θαυματα.Το εζησα απο κοντα πιστεψτε το.Για οποιον δεν εχει ζησει απο κοντα το δραμα των Δημοσιων εφημερειων ,οταν χρειαζεσαι ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΗ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ (εισαγωγη) και περιμενεις τη σειρα σου με ενα χαρτι προτεραιοτητας τυπου ουρας τραπεζας ,να χαιρετας τον χαρο με το χαρτι στο χερι,ειναι εμπειρια που σε σημαδευει. Για τα παραπανω δυναμαι να δωσω γυρω στα 1000€ ετησιως,σε ενα συμβολαιο με καλυψη εως το ποσο των 80.000, που ο πελατης-καταναλωτης θα συνδιαμορφωσει με μια εξυπνη και ευελικτη ασφαλεια υγειας.Αρνουμαι να ακολουθησω τα συμβολαια κονσερβα που πουλανε οι ασφαλιστες .Αν ειναι ουτοπια αυτο που ζηταω ,τοτε θα περιμενω το θαυμα με το χαρτι στο χερι, απο καποιον χαρισματικο λειτουργο του Ιπποκρατη Επεξ/σία 23 Μαΐου 2019 από actorgr
likor Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 8 λεπτά πριν, djcat είπε Εσύ μάλλον τα μπέρδεψες... Γύρω στα 50 χιλιαρικα έχει ξοδέψει και προφανώς οι ασφάλειες αν δε σου χρειαστούν - μακάρι να μη σου χρειαστούν - είναι χαμένα λεφτά. Αλλά αν έρθει η δύσκολη στιγμή σε σώζουν... Οντως εκανα λαθος 1800 χ 12 = 21.600 το χρόνο χ 25 χρόνια= 540.000 ευρω. Ακομη χειροτερα για αυτον. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα