geodrako Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 Άσε μας εμάς και πήγαινε να ρωτήσεις κανέναν ασφαλιστή.. κανείς εδώ δεν είναι αρμόδιος. 1
margaritagr Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 Τα χουμε πει 500 φορές στο τοπικ που υπάρχει για την ιδιωτική ασφάλεια. Φυσικά γίνονται χημειοθεραπείες στα ιδιωτικά. Όσο για το "γιατί", αν είχες εμπειρία από δημόσιο νοσοκομείο δε θα το ρωτούσες 1
vagos789 Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 17 λεπτά πριν, xgol είπε Το λιγότερο που θα επρεπε να σας απασχολεί σε μια σοβαρη κατασταση ειναι με ποσους μοιραζεστε το θάλαμο Δεν ειναι τοσο απλο γιατι οταν εισαι σε ενα θαλαμο πχ με 10 γυφτους που ουρλιαζουν και προπηλακιζουν τον γιατρο που εσυ περιμενεις να σε εξετασει.... Και δεν εχουμε πει ακομα τιποτα για τις ελλειψεις δημοσιων νοσοκομειων σε υλικα,το καταχωρουμε ως μη σημαντικο 3
margaritagr Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 Ουυυ να σου πω εγώ για τη γιαγιά και τον παππού σε θαλάμους με γύφτους, απλυτους, συγγενείς να μπουκάρουν ανά 3αδες στον καθένα, μπινελίκια στις νοσοκόμες, ξερατά να μένουν στο πάτωμα μισάωρο μέχρι να τα μαζέψουν κ.ά όμορφα. Και άρρωστος να μην είσαι , σε τέτοια φάση με 8 και 10 άτομα, αρρωσταινεις. 2 1
xp-user Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 Σε οποιον περισευουν να ξοδεψει για την νοσοκομειακη του καλυψη αξιζει να το κανει και θα το δει οταν χρειαστει να νοσηλευτει.Μην πονταρετε σε αυτες τις καρτες που λενε με 30 ευρω εχεις καλυψη υγειας .Εγω εχω συμβολαιο εδω και 25 χρονια και θεωρειτε απο τα καλα και προνομιουχα γιατι τετοια συμβολαια δεν κανουν πλεον.Πληρωνω 1800 ευρω τον χρονο και εχω καλυψη μεχρι 150.000 ανα περιστατικο απο το πρωτο ευρω χωρις συμετοχη δικη μου και σε οποιο ιδιωτικο νοσοκομειο θελω. 2
xgol Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Ξαναλεω, προέχει να τεθει σωστη διαγνωση και να δοθει η καταλληλη θεραπεία. Όχι να μας αρεσει το πλακακι στην εισοδο. Οταν υπάρχει Πανεπιστημιακο Νοσοκομείο κοντα σας, δεν τιθεται συγκριση αξιοπιστιας και εγκυροτητας με οποιοδηποτε ιδιωτικό. Οι ελλειψεις δυσχεραινουν σιγουρα τη δουλειά του προσωπικού, ομως δεν επηρεαζουν τον ασθενή. Τωρα αν υπαρχει τοσο μεγαλη ελλειψη σε κάτι που ειναι αναγκαιο, καποιος θα βρεθει να αναλαβει το κοστος (ασθενής, περιβαλλον, μεχρι και γιατροι). Για να μη μιλησω για την αξιοπιστια των ιδιωτικών μικροβιολογικων εργαστηρίων και το παρτυ που γινεται με τα αντιδραστηρια. Και δεν ειναι τυχαιες οι παμπολλες διακομιδες που γινονται προς τα δημοσια νοσοκομεια μολις παει κατι να στραβωσει (με ευθυνη προφανως του ιδιωτικου). Οποτε αποψη μου, σε πιο λαιτ περιστατικα, η ανεση που προσφερει το ιδιωτικο ειναι ασυναγώνιστη. Σε βαρυτερες καταστασεις ομως, και οπου απαιτείται σοβαρη διερευνηση, δε τιθεται καμια συγκριση. Επεξ/σία 8 Μαΐου 2019 από xgol 6 1
vagos789 Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 27 λεπτά πριν, xp-user είπε .Πληρωνω 1800 ευρω τον χρονο και εχω καλυψη μεχρι 150.000 ανα περιστατικο απο το πρωτο ευρω χωρις συμετοχη δικη μου και σε οποιο ιδιωτικο νοσοκομειο θελω. Πληρωνω 700Ε/ετος και εχω καλυψη 700.000 το χρονο,πρακτικα χωρις συμμετοχη εφοσον τα πρωτα τα καλυπτει η κρατικη ασφαλιση Ειχα κι εγω απο αυτα τα "προνομιουχα" (ισοβιο) το οποιο το εκοψα γιατι οι ετησιες αυξησεις ηταν τρελες (ανω του 10%) και μαλιστα οταν ημουνα πολυ νεοτερος
margaritagr Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 47 λεπτά πριν, xgol είπε Ξαναλεω, προέχει να τεθει σωστη διαγνωση και να δοθει η καταλληλη θεραπεία. Όχι να μας αρεσει το πλακακι στην εισοδο. Οταν υπάρχει Πανεπιστημιακο Νοσοκομείο κοντα σας, δεν τιθεται συγκριση αξιοπιστιας και εγκυροτητας με οποιοδηποτε ιδιωτικό. Οι ελλειψεις δυσχεραινουν σιγουρα τη δουλειά του προσωπικού, ομως δεν επηρεαζουν τον ασθενή. Τωρα αν υπαρχει τοσο μεγαλη ελλειψη σε κάτι που ειναι αναγκαιο, καποιος θα βρεθει να αναλαβει το κοστος (ασθενής, περιβαλλον, μεχρι και γιατροι). Για να μη μιλησω για την αξιοπιστια των ιδιωτικών μικροβιολογικων εργαστηρίων και το παρτυ που γινεται με τα αντιδραστηρια. Και δεν ειναι τυχαιες οι παμπολλες διακομιδες που γινονται προς τα δημοσια νοσοκομεια μολις παει κατι να στραβωσει (με ευθυνη προφανως του ιδιωτικου). Οποτε αποψη μου, σε πιο λαιτ περιστατικα, η ανεση που προσφερει το ιδιωτικο ειναι ασυναγώνιστη. Σε βαρυτερες καταστασεις ομως, και οπου απαιτείται σοβαρη διερευνηση, δε τιθεται καμια συγκριση. Χρήστο δε μπορώ να συμφωνήσω, δυστυχώς όσα έχουν δει τα ματάκια μου λένε αλλά. Δε μιλάμε για πλακάκια στην είσοδο. Μιλάμε για ελλείψεις από σεντόνια και μαξιλαρια και οινοπνευμα έως κλιβανους στα χειρουργεία. Μιλάμε για βρώμα και μικρόβια που πας καλα και βγαίνεις με τακαμουρι. Μιλάμε για χαλασμένους τομογραφους που απαιτούν μεταφορά του ασθενούς σε άλλη κλινική. Μιλάμε για αναμονές για χειρουργεία και θεραπείες ΜΗΝΕΣ. Πολύ πολύ πρόσφατο παράδειγμα η ξαδέρφη μου που περασε καρκίνο στηθους και εμφάνισε επιθετικές μεταστάσεις. Ο Θεός τη βοήθησε και βρήκε κονέ που την έχωσε σε στρατιωτικό. Θα της άρχιζαν τη θεραπεία στα αλλά δημόσια που απευθύνθηκε, αφού θα είχε πεθάνει. Δεν ξέρω πως είναι στη Λάρισα τα πράγματα, Αθήνα όμως είναι βοηθα Παναγιά. Δε συζητάμε για το αν οι γιατροί είναι καταρτισμένοι ή όχι στα δημόσια. Είναι πρακτικά πράγματα που συμβαίνουν και κανένας δε μπορεί να τα αμφισβητήσει. 1 1
TiMoRiS Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 Στις 7/5/2019 στις 4:59 ΜΜ, airtrelomike13 είπε Βεβαιως δεκτή η γνώμη σου. Μπορείς να μου πεις τους λόγους έτσι ώστε να αποδειξεις την αποψη σου? Και εγώ εκεί σκέφτομαι να πάω. Απλά είδα ότι με την αερομεταφορά έχετε ένα θέμα. Το μόνο αρνητικό. Κατα τα αλλα και οι τιμες, και η εξυπηρετηση και τα προνομια ειναι καλυτερα της ΑΧΑ Δεν είμαι ασφαλιστής της Eurolife, συνεργάζομαι με όλες τις εταιρείες. Υπάρχουν αρκετά σημεία που πρέπει να δώσεις λίγο παραπάνω προσοχή όπως η εξασφάλιση διατήρησης των ίδιων ακριβώς όρων με την ανανέωση του συμβολαίου. Η Eurolife υστερεί στο life support machine που δίνει όριο 90 ημέρες. Όσο αναφορά την αερομεταφορά πρέπει να ξέρεις πως ενεργοποιείτε, πολύ πιστεύουν ότι θα είναι διακοπές στο νησί θα σπάσουν το πόδι τους και θα έρθει ελικόπτερο να τους πάρει και να τους πάει στο υγεία. 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, TiMoRiS είπε Δεν είμαι ασφαλιστής της Eurolife, συνεργάζομαι με όλες τις εταιρείες. Υπάρχουν αρκετά σημεία που πρέπει να δώσεις λίγο παραπάνω προσοχή όπως η εξασφάλιση διατήρησης των ίδιων ακριβώς όρων με την ανανέωση του συμβολαίου. Η Eurolife υστερεί στο life support machine που δίνει όριο 90 ημέρες. Όσο αναφορά την αερομεταφορά πρέπει να ξέρεις πως ενεργοποιείτε, πολύ πιστεύουν ότι θα είναι διακοπές στο νησί θα σπάσουν το πόδι τους και θα έρθει ελικόπτερο να τους πάρει και να τους πάει στο υγεία. Τι γνωμη εχεις για την Ευρωπαϊκη Πιστη που μας εκανε ομαδικο η εταιρεια ? 15. 000 νέοι πελάτες. Επεξ/σία 9 Μαΐου 2019 από Γιάννης Platano
airtrelomike13 Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 Εγώ προσωπικά έκανα ένα πολύ καλό πρόγραμμα υγείας στη Eurolife με 35 ευρώ το μήνα και έδωσα και 40 ευρώ το χρόνο στην Interamerican και έκανα το πρόγραμμα που αφορά τα ιπταμενα, δηλ χτυπα ξυλο αν συμβει κατι να υπαρχει αερομεταφορα και η ιντεραμερικαν ειναι τοπ σε αυτό
marmagia Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 Ξέρει κανείς αν υπάρχει τρόπος να μπει κάποιος σε ομαδικό χωρίς να είναι υπάλληλος κάποιες εταιρίας/ μέλος οργανισμού κλπ; Προφανώς μιλάω με δεδομένο ότι υπάρχουν πχ 5-6 άτομα που ενδιαφέρονται για ομαδικό προγραμμα. Μπορεί να το φτιάξει κάποιος ασφαλιστής και για ιδιώτες; 1
papoys1 Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 8/5/2019 στις 11:12 ΠΜ, xp-user είπε Σε οποιον περισευουν να ξοδεψει για την νοσοκομειακη του καλυψη αξιζει να το κανει και θα το δει οταν χρειαστει να νοσηλευτει.Μην πονταρετε σε αυτες τις καρτες που λενε με 30 ευρω εχεις καλυψη υγειας .Εγω εχω συμβολαιο εδω και 25 χρονια και θεωρειτε απο τα καλα και προνομιουχα γιατι τετοια συμβολαια δεν κανουν πλεον.Πληρωνω 1800 ευρω τον χρονο και εχω καλυψη μεχρι 150.000 ανα περιστατικο απο το πρωτο ευρω χωρις συμετοχη δικη μου και σε οποιο ιδιωτικο νοσοκομειο θελω. Στις 8/5/2019 στις 11:41 ΠΜ, vagos789 είπε Πληρωνω 700Ε/ετος και εχω καλυψη 700.000 το χρονο,πρακτικα χωρις συμμετοχη εφοσον τα πρωτα τα καλυπτει η κρατικη ασφαλιση Ειχα κι εγω απο αυτα τα "προνομιουχα" (ισοβιο) το οποιο το εκοψα γιατι οι ετησιες αυξησεις ηταν τρελες (ανω του 10%) και μαλιστα οταν ημουνα πολυ νεοτερος Με 1800 κάλυψη μέχρι 150.000 με 700 κάλυψη μέχρι 700.000. Ο άλλος πήγε εξωτερικό και του κάλυψαν έξοδα 2 εκατομύρια ευρώ. Μας διαβάζουν και πολλοί άσχετοι που δεν έχουν δημόσια κάλυψη και ψάχνουν απεγνωσμένα για κάποια ασφάλιση υγείας.Μήπως κάποιοι γράφουν υπερβολές να μην πω ψέματα;;;;;; Επεξ/σία 10 Μαΐου 2019 από papoys1 1
dreamercon Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 32 λεπτά πριν, papoys1 είπε Με 1800 κάλυψη μέχρι 150.000 με 700 κάλυψη μέχρι 700.000. Ο άλλος πήγε εξωτερικό και του κάλυψαν έξοδα 2 εκατομύρια ευρώ. Μας διαβάζουν και πολλοί άσχετοι που δεν έχουν δημόσια κάλυψη και ψάχνουν απεγνωσμένα για κάποια ασφάλιση υγείας.Μήπως κάποιοι γράφουν υπερβολές να μην πω ψέματα;;;;;; Δεν ακούγεται κάτι εξόφθαλμα υπερβολικό. Οι ασφάλειες υγείας στην Ελλάδα περίπου σε αυτά τα πλαίσια κινούνται.
Γιάννης Platano Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 2 ώρες πριν, marmagia είπε Ξέρει κανείς αν υπάρχει τρόπος να μπει κάποιος σε ομαδικό χωρίς να είναι υπάλληλος κάποιες εταιρίας/ μέλος οργανισμού κλπ; Προφανώς μιλάω με δεδομένο ότι υπάρχουν πχ 5-6 άτομα που ενδιαφέρονται για ομαδικό προγραμμα. Μπορεί να το φτιάξει κάποιος ασφαλιστής και για ιδιώτες; Στο δικο μου ομαδικο μπορούμε να ασφαλίσουμε γυναικα και παιδια (αν είναι ακομα προστετευομενα μελη ) πληρωνοντας 27,25 για ένα ατομο και 55,50 για ανω των δυο κάθε μηνα .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα