Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με 900 ευρώ δύσκολα να βρεις κάτι καλό χωρίς όρους κρυφούς αστερίσκους και καταστάσεις που αν σου τύχουν μπορεί να πληρώνεις. Ένας μέσος όρος είναι τα 1500 ευρώ που βρήκες. Καλό ότι δεν έχεις ιστορικό παθήσεων, άμα εμφανιστούν παθήσεις που ανήκουν στις συγγενείς παθήσεις θα έχεις πρόβλημα κάλυψης. 

• Απαντ. 265
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
33 λεπτά πριν, Postmort3m είπε

Θέλω κάτι που να με καλύπτει γενικά, εξετάσεις, επισκέψεις σε γιατρούς, αν χρειαστεί κάποιο χειρουργείο η συνεισφορά μου να είναι όσο λιγότερο γίνεται. Είμαι 31 ετών, υπάλληλος γραφείου χωρίς ιστορικό κάποιας σοβαρής ασθένειας.

Είδα έχει ένα πρόγραμμα η Ευρωπαϊκή Πίστη με περίπου 900 ευρώ το χρόνο με μηδενική συμμετοχή, υπάρχει κάτι άλλο καλύτερο σε θέμα τιμής? Απ' ότι είδα online δεν βρήκα κάτι άλλο. Τα περισσότερα έχουν 1500 ευρώ ελάχιστη συμμετοχή.

Επειδή τέτοιες κουβέντες δε γίνεται να αναλυθούν δημόσια αν θέλεις στείλε μου πμ. Χωρίς να ξέρω για ποιο πρόγραμμα λες αλλά είμαι βέβαιος ότι θα υπάρχει κάτι ανταγωνιστικότερο.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα, έχει κάποιος γονιός να μου προτείνει ασφάλεια υγείας (νοσοκομειακή) για παιδιά; Επειδή είμαι από βόρεια Ελλάδα θα ήθελα να μου καλύπτει - να έχει σύμβαση με την κλινική Άγιος Λουκάς στην Θεσσαλονίκη. Με την anytime που το κοίταξα δεν έχουν σύμβαση.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, greekparot είπε

Καλησπέρα, έχει κάποιος γονιός να μου προτείνει ασφάλεια υγείας (νοσοκομειακή) για παιδιά; Επειδή είμαι από βόρεια Ελλάδα θα ήθελα να μου καλύπτει - να έχει σύμβαση με την κλινική Άγιος Λουκάς στην Θεσσαλονίκη. Με την anytime που το κοίταξα δεν έχουν σύμβαση.

Καλησπέρα, ψάχνεις κάτι πλήρες (και ακριβό) ή κάτι οικονομικό αλλά αξιόλογο για τα χρήματα του (vfm);

Δημοσ.
15 ώρες πριν, alexiko είπε

Καλησπέρα, ψάχνεις κάτι πλήρες (και ακριβό) ή κάτι οικονομικό αλλά αξιόλογο για τα χρήματα του (vfm);

Με ενδιαφέρει το 2ο κατά κύριο λόγο.

Δημοσ.
19 ώρες πριν, greekparot είπε

Εγω εχω τα παιδιά μου στο πρόγραμμα Full της Εθνικής Ασφαλιστικής. Εαν το ψάξεις θα δεις πολυ καλά λόγια

• Like 1
Δημοσ.
35 λεπτά πριν, greekparot είπε

Με ενδιαφέρει το 2ο κατά κύριο λόγο.

Σε αυτά τα χρήματα που θα δεις, δεν υπάρχει κάτι παρόμοιο

http://www.interlife.info/general/PROPOSALKinderCARE.pdf

Ξαναγράφω δεν είναι το καλύτερο γενικά αλλά στα 150€/χρόνο ασυναγώνιστο.

Λεπτομέρειες αν θέλεις με πμ.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, alexiko είπε

Σε αυτά τα χρήματα που θα δεις, δεν υπάρχει κάτι παρόμοιο

http://www.interlife.info/general/PROPOSALKinderCARE.pdf

Ξαναγράφω δεν είναι το καλύτερο γενικά αλλά στα 150€/χρόνο ασυναγώνιστο.

Λεπτομέρειες αν θέλεις με πμ.

Ένα πλήρες δηλ ποσο κοστίζει; Είσαι ασφαλιστής ;

Καλό το πακέτο που μου πρότεινες κ ευχαριστώ, το απορρίπτω γιατί δεν έχει σύμβαση με την κλινική Άγιο Λουκά στη Θεσσαλονίκη.

8 ώρες πριν, leonidas_fs είπε

Εγω εχω τα παιδιά μου στο πρόγραμμα Full της Εθνικής Ασφαλιστικής. Εαν το ψάξεις θα δεις πολυ καλά λόγια

Ποσο κοστίζει το πακέτο αυτό το έτος για ένα ανήλικο παιδί;

Επεξ/σία από greekparot
Δημοσ.
1 ώρα πριν, greekparot είπε

Ένα πλήρες δηλ ποσο κοστίζει; Είσαι ασφαλιστής ;

Καλό το πακέτο που μου πρότεινες κ ευχαριστώ, το απορρίπτω γιατί δεν έχει σύμβαση με την κλινική Άγιο Λουκά στη Θεσσαλονίκη.

Ασφαλιστής είμαι αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση σου απαντώ ως νονός που το έκανα πρόσφατα δώρο στη βαφτιστήρα. Το υπόλοιπα προγράμματα δεν έχουν φιξ κόστος εξαρτώνται από τις ακριβείς παροχές που θα επιλέξεις όπως θέση νοσηλείας και συμμετοχή σου και έχουν διακύμανση από 300€ πχ έως 1000€+.

Οπότε σωστή πρόταση δε μπορεί να γίνει χωρίς συζήτηση για το τι ακριβώς ζητάς και τι ποσό μπορείς να διαθέσεις.

• Like 1
Δημοσ.
11 ώρες πριν, greekparot είπε

Οτι λεει και ο Alexiko ξεκινάς απο 300-350ευρω τον χρόνο και όσο θες ανεβαίνει το ποσό, γιατί έχει και διάφορα έξτρα που μπορείς να βάλεις. 

• Like 1
  • 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

καλησπερα σε ολους!

γνωριζει καποιος τι διαφορα εχουν οι μεγαλες ασφαλιστικες του εξωτερικου απο τις εγχωριες, αν εξαιρεσουμε τις οικονομικες διαφορες? 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...