rethnik Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 Ποια είναι η διαφορά του ισοβιου προγράμματος με το ετήσιο?
marmagia Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 2 hours ago, Amaretos said: Ενταξει μην σε παιρνω στον λαιμο μου, απλα σου λεω τι δινω εγω, προσεχε αυτο που σου λεω "ισοβιο" δεν υπαρχει εδω και χρονια σε καμια ασφαλιστικη, τα εχουν σταματησει ολες. Τι σημαινε αυτο? οτι οτι ειχαμε υπογραψει/συμφωνησει το 2008 ισχυει για παντα, δεν μπορει η ασφαλεια να αλλαξει κατι πανω στους ορους, και φυσικα για αυτο ειναι και τοσο ακριβο, μου το ειπε μετα και ο ασφαλιστης, οτι τα παλια ισοβια, αυξανονται καθε χρονο γιατι θελουν να κανει τον κοσμο να τα σταματησει. Εγω οσο μπορω θα συνεχισω να το πληρωνω τουλαχιστον μεχρι να παει 18-20 και βλεπουμε. Στην NN εχω και εγω του γιου μου Ισόβια έχει ακόμα η εθνική και η groupama. Ενδεχομένως και καμία άλλη που μου διαφεύγει
mic2mic Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 25 λεπτά πριν, rethnik είπε Ποια είναι η διαφορά του ισοβιου προγράμματος με το ετήσιο? Το ισόβιο δεν μπορεί να το διακόψει μονομερώς η ασφαλιστική εταιρεία, ανεξαρτήτως αν ο ασφαλισμένος εμφανίσει πολυέξοδα προβλήματα υγείας. Φυσικά, όπως ειπώθηκε παραπάνω, μπορεί να αυξήσει τα ασφάλιστρα. Οπότε... Βασικά ήταν μια ιδέα που απευθυνόταν κυρίως σε γονείς: Ασφαλίστε το παιδί σας και θα έχει κάλυψη για όλη του τη ζωή. Οι ασφαλιστικές όμως είναι πιο έξυπνες από τους γονείς. Πολλές κράτησαν τέτοια προγράμματα για 20-30-40 χρόνια μέχρι τα παιδιά να γίνουν μεσήλικες, και ύστερα άρχισαν σιγά-σιγά να τα ακριβαίνουν υπερβολικά όταν έφτασε η ώρα που οι μεσήλικες θα άρχιζαν να βγάζουν προβλήματα υγείας. Φυσικά δεν μπορείς να απευθυνθείς σε νέους γονείς με τόσο ακριβά ασφάλιστρα για ισόβιο πρόγραμμα πλέον, οπότε πολλές εταιρείες τα κατάργησαν εντελώς.
xp-user Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 3 ώρες πριν, marmagia είπε Ισόβια έχει ακόμα η εθνική και η groupama. Ενδεχομένως και καμία άλλη που μου διαφεύγει Ειχα στην ΝΝ συμβόλαιο που έληγε στα 60 με γύρω στα 15.000 ευρώ ανα περιστατικό κάλυψη .Πριν 5-6 χρόνια μου πρότειναν και δέχτηκα φυσικά να γίνει ισόβιο χωρίς μετα τα 60 να γίνει έλεγχος υγείας και οσο πληρώσω στα 59 να πληρώσω και στα 60 για όσο ζήσω.Κάλυψη μεχρι 150.000 ανα περιστατικό .Η μόνη διαφορά στο παλιό συμβόλαιο ειχε αύξηση 4% και στο νέο 7% τον χρόνο.
basilis_k6 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 1 ώρα πριν, xp-user είπε Ειχα στην ΝΝ συμβόλαιο που έληγε στα 60 με γύρω στα 15.000 ευρώ ανα περιστατικό κάλυψη .Πριν 5-6 χρόνια μου πρότειναν και δέχτηκα φυσικά να γίνει ισόβιο χωρίς μετα τα 60 να γίνει έλεγχος υγείας και οσο πληρώσω στα 59 να πληρώσω και στα 60 για όσο ζήσω.Κάλυψη μεχρι 150.000 ανα περιστατικό .Η μόνη διαφορά στο παλιό συμβόλαιο ειχε αύξηση 4% και στο νέο 7% τον χρόνο. 7% αύξηση στην εισφορά κάθε έτος?! Μιλάμε για πολλα λεφτα. Κατι δεν καταλαβα καλα?
xp-user Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 1 λεπτό πριν, basilis_k6 είπε 7% αύξηση στην εισφορά κάθε έτος?! Μιλάμε για πολλα λεφτα. Κατι δεν καταλαβα καλα? Αυτο ειναι ...αυτο αγορασα...σε συνολο ολα αυτα τα χρονια εχουν πληρωσει πολυ περισοτερα για μενα απο αυτα που εχουν παρει.
basilis_k6 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 Μόλις τώρα, xp-user είπε Αυτο ειναι ...αυτο αγορασα...σε συνολο ολα αυτα τα χρονια εχουν πληρωσει πολυ περισοτερα για μενα απο αυτα που εχουν παρει. αυτο σημαινει οτι ειχες κάποια θέματα οπότε δεν μπορω να γράψω οτι ειναι καλό αυτο. η εισφορά σταματάει να ανεβαινει δηλαδη μετα τα 60 αλλα ανεβαίνει 7% το χρόνο μέχρι τοτε σωστα?
rethnik Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 Έχει κάποιος το bewell της interamerican για μας μας πει εντυπώσεις??
pluss Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, mic2mic είπε Το ισόβιο δεν μπορεί να το διακόψει μονομερώς η ασφαλιστική εταιρεία, ανεξαρτήτως αν ο ασφαλισμένος εμφανίσει πολυέξοδα προβλήματα υγείας. Φυσικά, όπως ειπώθηκε παραπάνω, μπορεί να αυξήσει τα ασφάλιστρα. Οπότε... Ούτε στα ετησίως ανανεούμενα μπορεί η ασφαλιστική να διακόψει μονομερώς κάποιο μεμονωμένο συμβόλαιο επειδή δεν την συμφέρει. Αυτό που μπορεί να κάνει είναι να καταργήσει ή να τροποποιήσει το πρόγραμμα για ΟΛΟΥΣ τους ασφαλισμένους. Επεξ/σία 24 Ιανουαρίου 2020 από pluss 2
xp-user Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 10 ώρες πριν, basilis_k6 είπε αυτο σημαινει οτι ειχες κάποια θέματα οπότε δεν μπορω να γράψω οτι ειναι καλό αυτο. η εισφορά σταματάει να ανεβαινει δηλαδη μετα τα 60 αλλα ανεβαίνει 7% το χρόνο μέχρι τοτε σωστα? Είχα κάποια θέματα που συμβαίνουν σε όλους τους ανθρώπους, που χρειάστηκε να αντιμετωπιστούν χειρουργικά .Όποιος εχει μπει σε ιδιωτικό νοσοκομείο ξέρει τι τιμές έχουν.Οχι δεν σταματάει το 7% μετά τα 60 .Συνεχιζει μέχρι τέλους ( δικού μου ) 😃
savvassfa Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 Ισόβια προγράμματα υγείας έχει και η Ευρωπαϊκή Πίστη.
mic2mic Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 9 ώρες πριν, pluss είπε Ούτε στα ετησίως ανανεούμενα μπορεί η ασφαλιστική να διακόψει μονομερώς κάποιο μεμονωμένο συμβόλαιο επειδή δεν την συμφέρει. Αυτό που μπορεί να κάνει είναι να καταργήσει ή να τροποποιήσει το πρόγραμμα για ΟΛΟΥΣ τους ασφαλισμένους. Τότε ποιά είναι η διαφορά μεταξύ ισόβιου και ετήσιου; Είδαμε ήδη ότι οι ασφαλιστικές μπορούν να αναπροσαρμόσουν τιμές ετησίως ακόμα και στα ισόβια. Από αυτήν την άποψη δεν υπάρχει διαφορά. Επομένως αν η ασφαλιστική δεν μπορεί να σταματήσει μονομερώς ούτε ένα ετήσιο πρόγραμμα, τότε όλα τα προγράμματα είναι ισόβια. 1
pontez2 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 13 ώρες πριν, xp-user είπε Αυτο ειναι ...αυτο αγορασα...σε συνολο ολα αυτα τα χρονια εχουν πληρωσει πολυ περισοτερα για μενα απο αυτα που εχουν παρει. To θέμα ειναι, εσύ τι έχεις πληρώσει τοσο καιρό, επιπλέον σε αυτά τα νοσοκομεία. Διότι κι εγω καλή ασφάλεια έχω, αλλά πάντα βγαίνει κάτι επιπλέον που ανακαλυπτεις εκει οτι δε στο καλυπτει η ασφαλιστική σου. Πχ αυτά τα σιχαμένα τυπου "σου έφερα ειδικο παιδοορθοπαιδικό", ή "έφερα εξειδικευμένο γυναικολόγο που ασχολείται μονο με αυτο και τον πηρα τηλέφωνο να έρθει (πρακτικές που ακολουθει γνωστο ιδιωτικο νοσοκομείο με τις ευχές ασφαλιστικών) Στην ασφάλεια που ειχα παλαιότερα και βλέπω οτι αρκετοι την αναφέρετε εδω ως "καλή" τους ειχε πει να βάλουν και αυτά τα εξειδικευμένα μέσα....Μου ειπαν οτι δεν γινεται... Αλλαξα ασφαλιστικη με συνοπτικές και πήγα σε ΣΟΒΑΡΗ εταιρία με ΑΙΩΝΕΣ στην ελληνική αγορά που μπορεί και σέβεται τον πελάτη.
mic2mic Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 Παρεμπιπτόντως, αν ένα ετήσιο ασφάλιστρο είναι σήμερα 1000€, με 7% ετήσια αύξηση σε 15 χρόνια θα είναι περίπου 2750€.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα