pontez2 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2020 1 ώρα πριν, vagos789 είπε Η λογικη της ιδιωτικης ασφαλισης ειναι να μην διαθετεις εσυ αποθεμα χρηματων,γι αυτο πληρωνεις με το μηνα/το χρονο Ακριβώς.Για αυτο και αποφεύγουμε ασφαλιστκές που δεν πληρωνουν απευθείας. Επίσης ,προτιμάμε πάντα νοσοκομεία που η εξόφλιση γίνεται όταν εισαι εντός του νοσοκομείου και σου δίνουν άμεσα εξοφλητήριο ή το καλύπτει απευθείας η ασφάλεια. Το υγεια πχ στην Αθήνα λειτουργεί έτσι. Υπάρχουν άλλα που υποτίθεται οτι ειναι από τα καλύτερα, που ενω έχουν γραφείο ασφαλιστικης μέσα στο νοσοκομείο, ενοχλουν τον πελάτη 2-3 μήνες αργότερα, επειδή οι ίδιοι δεν συνενοήθηκαν με την ασφαλιστική. Οπως έχω ξαναπει, συγκεκριμένο νοσοκομείο, εμένα μου ειχε χρεωσει ασθενοφόρο χωρις να πάω ή να έρθω με αυτό 2
prometheas Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Δυστυχώς πολλές ασφαλιστικές εταιρείες δεν εχουν κάλυψη με απευθείας πληρωμή σε νοσοκομεία του εξωτερικού. Θέλει προσοχή. 21 ώρες πριν, rethnik είπε Η "μεγάλη" Εθνικη Δεν εκπλήσσομαι καθόλου... Επεξ/σία 21 Ιανουαρίου 2020 από prometheas
vagos789 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2020 Ναι φανταζομαι οτι στο εξωτερικο ειναι παντα περιπλοκα τα πραγματα, γιατι εσυ μπορει να πας σε ενα πολυ εξειδικευμενο κεντρο με το οποιο αυτοι δεν συνεργαζονται Στην χειροτερη περιπτωση και εφοσον δεν σε καλυπτουν πριν καταβαλεις τα λεφτα (αλλα εισαι σιγουρος οτι θα σε καλυψουν μετα) θα πρεπει -αν μπορεις- να παρεις δανειο απο τραπεζα που ουσιαστικα θα ειναι για ~ 3 μηνες 1
marmagia Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Τις περισσότερες φορές εκδίδουν εγγυητική προς το νοσοκομείο για το ύψος της νοσηλείας που καλύπτει το συμβόλαιο του εκάστοτε πελάτη και το βολεύουν κάπως έτσι.. μετά χρειάζονται το εξιτήριο και τη μετάφραση για να ξεκινήσουν την διαδικασία αλλά στο μεταξύ ο ασφαλισμένος έχει μια κάποια πίστωση χρόνου το ζητήσατε αυτό και το απέρριψε η ασφαλιστικη; Η απλά ο υπάλληλος βαρέθηκε τη ζωή του κα δεν το πρότεινε ως λύση; Επεξ/σία 21 Ιανουαρίου 2020 από marmagia 1
rethnik Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2020 Στις 20/1/2020 στις 5:54 ΜΜ, mic2mic είπε Δεν δεχόταν το νοσοκομείο εγγυητική ήθελε ξεκαθαρα προεξοφληση
Spiroth Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σε όλους, Πρόσφατα μετακόμισα εξωτερικό με την σύντροφο, χώρα ΕΕ, όπου και αν όλα πάνε καλά θα μείνω για πολλά χρόνια. Ψάχνομαι για κάποιο συμβόλαιο σε κάποια Ασφαλιστική που να καλύπτει σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης να έρθει να σε πάρει με ένα ασθενοφόρο και να σε πάει σε κάποιο καλό νοσοκομείο είτε βρίσκομαι Ελλάδα, είτε εδώ. Και ετήσιες εξετάσεις, κτλ. Και για τους δύο μας. Ότι περισσότερο από εκεί και πέρα, τόσο το καλύτερο. Τι έχετε να μας προτείνετε αν υπάρχει κάποιος σε παρόμοια θέση? Ευχαριστώ προκαταβολικά. EDIT: Εξέφρασα ενδιαφέρον στην ιστοσελίδα της AXA, με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν μία προσφορά 330 ΜΗΝΙΑΙΩΣ και για τους δύο. Πακέτο έρχονται να σε πάρουν σε επείγον περιστατικό, εξετάσεις από γιατρούς αν χρειαστεί, χωρίς ετήσιο τσεκ απ. Με ετήσιο τσεκ απ 500 Το Μήνα. ΓΟΥΑΤ ΔΕ ΦΑΚ. Τέτοιες τιμές παίζουν? Too much. Μάλλον κάτι δεν κατάλαβα καλά.... Επεξ/σία 22 Ιανουαρίου 2020 από Spiroth
mic2mic Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2020 1 ώρα πριν, Spiroth είπε Εξέφρασα ενδιαφέρον στην ιστοσελίδα της AXA, με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν μία προσφορά 330 ΜΗΝΙΑΙΩΣ και για τους δύο. Πακέτο έρχονται να σε πάρουν σε επείγον περιστατικό, εξετάσεις από γιατρούς αν χρειαστεί, χωρίς ετήσιο τσεκ απ. Με ετήσιο τσεκ απ 500 Το Μήνα. Έπρεπε για χαβαλέ να ρωτήσεις τί περιλαμβάνει αυτό το ετήσιο τσεκ απ. Θα είχε πλάκα να δούμε τί τσεκ απ είναι αυτό που το κοστολογούν ένα χιλιάρικο το άτομο.
lofter Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Πάρα πολλά μου φαίνονται. Στη σελίδα της ΑΧΑ μπορείς να υπολογίσεις online τα ασφάλιστρα οπότε μπορείς να το ελέγξεις και από εκεί. Τώρα το ότι έχεις μόνιμη κατοικία εκτός Ελλάδας σίγουρα θα έχει κάποια βαρύτητα.Φαντάζομαι ήδη έχεις ψάξει πρώτα τις ασφαλιστικές της χώρας διαμονής σου και δε καλύπτουν τις ανάγκες σας; Έχω και εγώ μια ερώτηση, ξέρει κανείς να μας πει αν θα μπει το Υγεια στα συμβεβλημένα της ΑΧΑ; Επεξ/σία 22 Ιανουαρίου 2020 από lofter
Spiroth Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2020 2 λεπτά πριν, lofter είπε Πάρα πολλά μου φαίνονται. Στη σελίδα της ΑΧΑ μπορείς να υπολογίσεις online τα ασφάλιστρα οπότε μπορείς να το ελέγξεις και από εκεί. Τώρα το ότι έχεις μόνιμη κατοικία εκτός Ελλάδας σίγουρα θα έχει κάποια βαρύτητα.Φαντάζομαι ήδη έχεις ψάξει πρώτα τις ασφαλιστικές της χώρας διαμονής σου και δε καλύπτουν τις ανάγκες σας; Έχω και εγώ μια πιο ερώτηση, ξέρει κανείς να μας πει αν θα μπει το Υγεια στα συμβεβλημένα της ΑΧΑ; Όχι φίλε τώρα ψάχνω, είμαι πολύ καινούριος εδώ.
prometheas Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Ψαξε πρώτα προσεκτικά τις ασφαλιστικές εταιρείες στη χώρα διαμονής σου. Εφόσον θα μείνεις αρκετά χρόνια εκεί θα πρέπει να καλύψεις πρωτίστως την υγεία σου στη χώρα όπου περνάς το μεγαλύτερο μέρος της ζωής σου. Allianz, Generali, AXA, AIG, NN ειναι μερικές από τις μεγάλες και σίγουρες που θα κοίταζα αλλά η λίστα μπορεί να διαφοροποιηθεί σημαντικά ανάλογα με την χώρα διαμονής Επεξ/σία 22 Ιανουαρίου 2020 από prometheas
Amaretos Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 18 ώρες πριν, Spiroth είπε Καλησπέρα σε όλους, Πρόσφατα μετακόμισα εξωτερικό με την σύντροφο, χώρα ΕΕ, όπου και αν όλα πάνε καλά θα μείνω για πολλά χρόνια. Ψάχνομαι για κάποιο συμβόλαιο σε κάποια Ασφαλιστική που να καλύπτει σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης να έρθει να σε πάρει με ένα ασθενοφόρο και να σε πάει σε κάποιο καλό νοσοκομείο είτε βρίσκομαι Ελλάδα, είτε εδώ. Και ετήσιες εξετάσεις, κτλ. Και για τους δύο μας. Ότι περισσότερο από εκεί και πέρα, τόσο το καλύτερο. Τι έχετε να μας προτείνετε αν υπάρχει κάποιος σε παρόμοια θέση? Ευχαριστώ προκαταβολικά. EDIT: Εξέφρασα ενδιαφέρον στην ιστοσελίδα της AXA, με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν μία προσφορά 330 ΜΗΝΙΑΙΩΣ και για τους δύο. Πακέτο έρχονται να σε πάρουν σε επείγον περιστατικό, εξετάσεις από γιατρούς αν χρειαστεί, χωρίς ετήσιο τσεκ απ. Με ετήσιο τσεκ απ 500 Το Μήνα. ΓΟΥΑΤ ΔΕ ΦΑΚ. Τέτοιες τιμές παίζουν? Too much. Μάλλον κάτι δεν κατάλαβα καλά.... Δεν μου φαίνονται πολλά γιατί μάλλον παίζει η φάση σε 2 χώρες κλπ. Έχω στον μεγάλο μου γιο ισόβιο συμβόλαιο , από τα τελευταία που πρόλαβα από το 2008, αν δεν κάνω λάθος πάνω από 500.000 τον χρόνο σε νοσηλεία, 100% κάλυψη, κοινώς δεν δίνω ουτε ευρώ και έχει φτάσει τώρα να δίνω 100 τον μήνα, 1200 τον χρόνο.
kostasbm Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 18 ώρες πριν, Spiroth είπε Καλησπέρα σε όλους, Πρόσφατα μετακόμισα εξωτερικό με την σύντροφο, χώρα ΕΕ, όπου και αν όλα πάνε καλά θα μείνω για πολλά χρόνια. Ψάχνομαι για κάποιο συμβόλαιο σε κάποια Ασφαλιστική που να καλύπτει σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης να έρθει να σε πάρει με ένα ασθενοφόρο και να σε πάει σε κάποιο καλό νοσοκομείο είτε βρίσκομαι Ελλάδα, είτε εδώ. Και ετήσιες εξετάσεις, κτλ. Και για τους δύο μας. Ότι περισσότερο από εκεί και πέρα, τόσο το καλύτερο. Τι έχετε να μας προτείνετε αν υπάρχει κάποιος σε παρόμοια θέση? Ευχαριστώ προκαταβολικά. EDIT: Εξέφρασα ενδιαφέρον στην ιστοσελίδα της AXA, με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν μία προσφορά 330 ΜΗΝΙΑΙΩΣ και για τους δύο. Πακέτο έρχονται να σε πάρουν σε επείγον περιστατικό, εξετάσεις από γιατρούς αν χρειαστεί, χωρίς ετήσιο τσεκ απ. Με ετήσιο τσεκ απ 500 Το Μήνα. ΓΟΥΑΤ ΔΕ ΦΑΚ. Τέτοιες τιμές παίζουν? Too much. Μάλλον κάτι δεν κατάλαβα καλά.... εδώ που ήσουν δούλευες???αν ναι έπρεπε να είχες στη τσέπη σου την ευρωπαϊκή κάρτα ασφάλισης μέχρι να αποφασίσεις τι θα κανείς???αν τύχει κάτι θα σου κατεβάσουν τα παντελόνια... 1
Spiroth Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 3 ώρες πριν, kostasbm είπε εδώ που ήσουν δούλευες???αν ναι έπρεπε να είχες στη τσέπη σου την ευρωπαϊκή κάρτα ασφάλισης μέχρι να αποφασίσεις τι θα κανείς???αν τύχει κάτι θα σου κατεβάσουν τα παντελόνια... Καλημέρα. ναι δούλευα (απολύθηκα και τον πούλεψα), και έχω κάνει την διαδικασία του ΙΚΑ που ισχύει μέχρι Ιανουάριο 2021. 3 ώρες πριν, Amaretos είπε Δεν μου φαίνονται πολλά γιατί μάλλον παίζει η φάση σε 2 χώρες κλπ. Έχω στον μεγάλο μου γιο ισόβιο συμβόλαιο , από τα τελευταία που πρόλαβα από το 2008, αν δεν κάνω λάθος πάνω από 500.000 τον χρόνο σε νοσηλεία, 100% κάλυψη, κοινώς δεν δίνω ουτε ευρώ και έχει φτάσει τώρα να δίνω 100 τον μήνα, 1200 τον χρόνο. Κατάλαβα, το 1000άρικο το χρόνο που ήθελα για 2 άτομα ούτε καν λοιπόν... 1
margaritagr Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 36 λεπτά πριν, Spiroth είπε Καλημέρα. ναι δούλευα (απολύθηκα και τον πούλεψα), και έχω κάνει την διαδικασία του ΙΚΑ που ισχύει μέχρι Ιανουάριο 2021. Κατάλαβα, το 1000άρικο το χρόνο που ήθελα για 2 άτομα ούτε καν λοιπόν... 1000ε για 2 άτομα ξέχνα το Εκτός αν διαλέξεις κάνα πρόγραμμα με πολύ μικρή ετήσια αποζημίωση και μεγάλο ποσοστό συμμετοχής στις νοσηλείες από μέρους σου. Άλλωστε παίζει κι η ηλικία ρόλο, υποθέτω είσαι πάνω από 30 οπότε... Εγω στα 30 μου στο καλύτερο πρόγραμμα της nn που περιλαμβάνει κ πρωτοβάθμια φροντίδα, δίνω γύρω στα 1100/χρόνο
Amaretos Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 40 λεπτά πριν, Spiroth είπε Καλημέρα. ναι δούλευα (απολύθηκα και τον πούλεψα), και έχω κάνει την διαδικασία του ΙΚΑ που ισχύει μέχρι Ιανουάριο 2021. Κατάλαβα, το 1000άρικο το χρόνο που ήθελα για 2 άτομα ούτε καν λοιπόν... Ενταξει μην σε παιρνω στον λαιμο μου, απλα σου λεω τι δινω εγω, προσεχε αυτο που σου λεω "ισοβιο" δεν υπαρχει εδω και χρονια σε καμια ασφαλιστικη, τα εχουν σταματησει ολες. Τι σημαινε αυτο? οτι οτι ειχαμε υπογραψει/συμφωνησει το 2008 ισχυει για παντα, δεν μπορει η ασφαλεια να αλλαξει κατι πανω στους ορους, και φυσικα για αυτο ειναι και τοσο ακριβο, μου το ειπε μετα και ο ασφαλιστης, οτι τα παλια ισοβια, αυξανονται καθε χρονο γιατι θελουν να κανει τον κοσμο να τα σταματησει. Εγω οσο μπορω θα συνεχισω να το πληρωνω τουλαχιστον μεχρι να παει 18-20 και βλεπουμε. Στην NN εχω και εγω του γιου μου Επεξ/σία 23 Ιανουαρίου 2020 από Amaretos
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα