Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

https://www.in.gr/2020/01/17/health/health-news/pethainontas-ston-eyaggelismo-mia-istoria-gia-tis-athlies-synthikes/

Όταν θα ρθει η ωρα του να ζήσει κάποιος τέτοια εμπειρία, θα θυμηθεί τότε που τσιγκουνευοταν τα χρήματα για ασφάλεια «γιατί δεν έχει τίποτα»

Ανατριχιασα που το διάβασα. Όχι οτι δεν τα ξέρουμε βέβαια. 

• Απαντ. 265
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
21 minutes ago, margaritagr said:

https://www.in.gr/2020/01/17/health/health-news/pethainontas-ston-eyaggelismo-mia-istoria-gia-tis-athlies-synthikes/

Όταν θα ρθει η ωρα του να ζήσει κάποιος τέτοια εμπειρία, θα θυμηθεί τότε που τσιγκουνευοταν τα χρήματα για ασφάλεια «γιατί δεν έχει τίποτα»

Μιλάμε για ένα από τα πιο παλιά νοσοκομεία της Αθήνας και κυρίως για εφημερία. Γιατί όμως έχω την εντύπωση οτι στα <<δύσκολα>> ο ιδιωτικός τομέας τα στέλνει όλα τα περιστατικά στον δημόσιο;

Δημοσ.
3 ώρες πριν, VonLoutsos είπε

Μιλάμε για ένα από τα πιο παλιά νοσοκομεία της Αθήνας και κυρίως για εφημερία. Γιατί όμως έχω την εντύπωση οτι στα <<δύσκολα>> ο ιδιωτικός τομέας τα στέλνει όλα τα περιστατικά στον δημόσιο;

Τα μεγάλα και γνωστά ιδιωτικά νοσοκομεία δεν νομίζω, αν μιλάμε για κάτι μικρά για ήπια ως μέτρια περιστατικά μάλλον θα το στείλουν σε δημόσιο. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εδω ισχυει τα βαρια περιστατικα τα ξεφορτώνονται να πεθαινουν στα δημοσια μη τους χαλανε και τη PR εικονα . Επισης η απατεωνια με τις "καρτες υγειας" συνεχιζεται . Πουλουσαν 3 συνδρομες στη χαζομανα μου για δηθεν συγκεκριμενες εξετασεις σε ιδιωτικα .... στην Αθηνα . 

Επεξ/σία από Mhlogiatros
Δημοσ.

Εχω συμβολαιο απο το `99, εθνικη, 80% καλυψη, 103ευρω το μηνα, ολο λεω να το κοψω αλλα με αποτρεπει η γυναικα μιας και ειμαστε μεγαλοι ανθρωποι , δεν ξερεις τι συμβαινει κλπ. Εχω κανει 3 επεμβασεις , όπου ηθελα να αναφερω κατι που δεν εχει ειπωθει, η μια επεμβαση εγινε στο λαικο , κηλη, εκτακτα (βραδυ, πονοι, ουτε καν σκεφτηκα το ιδιωτικο) ολα καλα , μετα απο 4 χρονια καποιος με ενημερωσε οτι δικαιουμαι αποζημιωση απο την ασφαλιστική(λογω νοσηλείας σε δημοσιο) αν παρουσιασω εξιτηριο μεσα σε 4-5 χρονια, ετσι κι εγινε (αν θυμαμαι 800ευρω).

• Like 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, harrysvr είπε

Εχω συμβολαιο απο το `99, εθνικη, 80% καλυψη, 103ευρω το μηνα, ολο λεω να το κοψω αλλα με αποτρεπει η γυναικα μιας και ειμαστε μεγαλοι ανθρωποι , δεν ξερεις τι συμβαινει κλπ. Εχω κανει 3 επεμβασεις , όπου ηθελα να αναφερω κατι που δεν εχει ειπωθει, η μια επεμβαση εγινε στο λαικο , κηλη, εκτακτα (βραδυ, πονοι, ουτε καν σκεφτηκα το ιδιωτικο) ολα καλα , μετα απο 4 χρονια καποιος με ενημερωσε οτι δικαιουμαι αποζημιωση απο την ασφαλιστική(λογω νοσηλείας σε δημοσιο) αν παρουσιασω εξιτηριο μεσα σε 4-5 χρονια, ετσι κι εγινε (αν θυμαμαι 800ευρω).

Τα παλιά συμβόλαια ήταν μπόμπα. Όσοι τα έχουν ακόμα είναι προνομιούχοι. 

Κι εγώ έχω αποζημίωση σε περίπτωση νοσηλείας στο δημόσιο. 

Υπάρχουν κι άλλες παροχές, κάλυψη για αποκλειστικές, δυνατότητα αναζήτησης δεύτερης γνώμης στο εξωτερικό, αερομεταφορέα (Φυσικά όχι για... καταγμα) κλπ 

• Like 1
Δημοσ.

Kι η μητέρα μου πλήρωνε για χρόνια ιδωτική ασφάλεια.
Μέχρι που έκλεισε η ασφαλιστική και μετά δεν την ασφάλιζε κανείς λόγω ηλικίας.
Τίποτα δε σε εξασφαλίζει, μόνο το να βγάζεις λεφτά, γιατί ποτέ δεν ξέρεις και φυσικά ακόμα και ασφαλισμένος να είσαι, θα χρειαστούν και φακελάκια...
Αυτά βέβαια χρειάζονται και στα δημόσια νοσοκομεία...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πριν από 25 χρόνια ο πατέρας μου μας έκανε οικογένειακο συμβόλαιο υγείας σε μια πολύ μεγάλη ασφαλιστική. Δεν την είχαμε χρεώσει ποτέ εκτός από ένα μίνι χειρουργείο της τάξεως των 3500€.

Προέκυψε καρκινος στον πατέρα μου μετά από θεραπείες φάρμακα κτλ μας είπε ο καθηγητής που τον παρακολουθούσε ότι πρέπει να εγχειρηστει στο εξωτερικό διότι στην Ελλάδα δεν υπάρχουν τα μέσα. 

Πήγαμε στο εξωτερικό και μας έδωσαν μια προσφορά χειρουργείο φάρμακα κρεβάτι θεραπεία μετά το χειρουργείο ένα σύνολο 200.000€!!!! 

Καταθέσαμε την προσφορά στην ασφαλιστική και η απάντηση ήταν Οκ πληρώστε το φέρτε μας την απόδειξη να σας τα επιστρέψουμε!!!!

Δεν μιλάμε για 5-10χιλιαρικα τους είπαμε και πάλι αρνητικά απάντησαν. 

Η επόμενη κίνηση ήταν να διακόψουμε όλοι το συμβόλαιο και ταυτόχρονα πήρε το δρόμο της δικαιοσύνης.

Πριν από ένα μισή χρόνο ξανά μπηκα στον πειρασμό και έκανα νέο συμβόλαιο σε άλλη εταιρεία δίνω στο δικό μου και στης γυναίκας μου το συμβόλαιο μαζί το χρόνο 2100€

Δεν ξέρω αν είναι πολλά ή λίγα για 2 άτομα με πλήρη κάλυψη. Για την ώρα δεν τους έχουμε χρεώσει ούτε 1€. 

Επεξ/σία από rethnik
  • Like 1
Δημοσ.

Έτσι ειναι και στο δικό μου συμβόλαιο εσυ αποζημιώνεις το νοσοκομείο Κ μετά στα επιστρέφουν. Προφανώς ειναι απο τα αρνητικά αυτο , που να βρεις τετοιο ποσό. 

• Sad 1
Δημοσ.
58 λεπτά πριν, rethnik είπε

Πήγαμε στο εξωτερικό και μας έδωσαν μια προσφορά χειρουργείο φάρμακα κρεβάτι θεραπεία μετά το χειρουργείο ένα σύνολο 200.000€!!!! 

Καταθέσαμε την προσφορά στην ασφαλιστική και η απάντηση ήταν Οκ πληρώστε το φέρτε μας την απόδειξη να σας τα επιστρέψουμε!!!!

Ποιά ασφαλιστική ήταν;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 18/1/2020 στις 12:15 ΠΜ, margaritagr είπε

Τι σχεση εχει αυτο με την ιδιωτικη ασφαλιση;

Το να μην εχεις ιδιωτικη ασφαλιση δεν σημαινει οτι μπορεις μονο να πας σε δημοσια νοσοκομεια, μπορεις καλιστα να πας σε ιδιωτικα αν καποιος τα προτιμα.

Απλα πληρωνοντας ιδιωτικη ασφαλιση πληρωνεις ΦΠΑ , μισθους υπαλληλων ιδιωτικης ασφαλιστικης, κερδη ασφαλιστικης κλπ. 
Τι εννοω; Οτι στο ποσο που δινει καποιος ειναι ενσωματωμενα και αυτα, χωρια φυσικα το εκτιμωμενο κοστος καλυψης. Αν δεν εχεις ιδιωτικη, πληρωνεις μονο το κοστος καλυψης αν θελεις να πας σε ιδιωτικο και το πληρωνεις οταν και για οποιες περιπτωσεις εσυ θελεις.

Επεξ/σία από haHa
Δημοσ.
20 ώρες πριν, margaritagr είπε

Έτσι ειναι και στο δικό μου συμβόλαιο εσυ αποζημιώνεις το νοσοκομείο Κ μετά στα επιστρέφουν. Προφανώς ειναι απο τα αρνητικά αυτο , που να βρεις τετοιο ποσό. 

Αυτο που λετε δεν μου ακουγεται καθολου λογικο και πρακτικο

Η λογικη της ιδιωτικης ασφαλισης ειναι να μην διαθετεις εσυ αποθεμα χρηματων,γι αυτο πληρωνεις με το μηνα/το χρονο

Δημοσ.

Αν πας σε νοσοκομείο που η ασφαλιστική είναι συμβεβλημενη τότε πληρώνει αυτή απευθείας χωρίς μπλεξίματα του πελατη αν όχι τότε πληρώνεις εσύ παίρνεις το παραστατικό και το καταθέτεις μετά στην ασφαλιστική για πληρωμή. 

• Like 3
Δημοσ.
1 ώρα πριν, vagos789 είπε

Αυτο που λετε δεν μου ακουγεται καθολου λογικο και πρακτικο

Η λογικη της ιδιωτικης ασφαλισης ειναι να μην διαθετεις εσυ αποθεμα χρηματων,γι αυτο πληρωνεις με το μηνα/το χρονο

Αυτο ισχύει για το εξωτερικό, εντός Ελλάδας δεν ανακατεύομαι καθόλου, αυτοί πληρώνουν απευθείας 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...