Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπήκα σήμερα στη σελίδα MyCosmote για να κοιτάξω τον λογαριασμό σταθερού και έπεσε το μάτι μου στις συνδέσεις (αριστερά), όπου είναι και το κινητό μου. Όμως πέρα από το σταθερό και το κινητό βλέπω και ένα κινητό που δεν είχα ποτέ και δεν βρισκόταν εκεί μέχρι μερικές μέρες πριν!

Πήρα ένα τηλέφωνο στο 13888 όπου δεν μπόρεσαν να βρουν πως προέκυψε να μου ανήκει ο αριθμός αυτός. Τον αριθμό κινητού μου τον έχω από το 2004 και στη Cosmote δεν είχα κάνει ποτέ αίτηση για νέο νούμερο. Η υπάλληλος που μίλησα μου είπε πως ίσως να είναι ως πακέτο με σύνδεση σταθερού. Όντως πριν 1,5 χρόνο είχα κάνει αίτηση για σύνδεση σταθερού αλλά δεν είχαμε πει κάτι για νούμερο κινητού, που και να είχαμε πει θα το είχα προσέξει μέχρι τώρα. Στον ένα χρόνο επικοινώνησαν μαζί μου για ανανέωση, αλλά πέρα από αυτό δεν είπαμε κάτι για αριθμό κινητού. Επίσης, τον Μάρτιο (πριν 2 μήνες) είχα κάνει αίτηση για μεταφορά γραμμής λόγω αλλαγής δ/νσης όπου και πάλι δεν είπαμε κάτι για νέο αριθμό.

Θα περάσω αύριο από ένα κατάστημα να ζητήσω νέα SIM, μιας και είναι δικός μου αριθμός, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω από που μπορεί να είναι. Btw, ο αριθμός έχει φραγή, δοκίμασα να τον καλέσω.

Δημοσ.

Και σε μια γνωστή μου εμφανίστηκαν 15 αριθμοί. Ιδέα δεν έχουν τι είναι.μερικοι έχουν μάλιστα και υπόλοιπο μέσα 

Δημοσ.
55 λεπτά πριν, marmagia είπε

Και σε μια γνωστή μου εμφανίστηκαν 15 αριθμοί. Ιδέα δεν έχουν τι είναι.μερικοι έχουν μάλιστα και υπόλοιπο μέσα 

Στάνταρ η γνωστή σου κάποτε πήρε καρτοκινητο από το δρόμο, και έπεσε σε απατεονακο που με την ταυτότητα της έβγαλε και άλλα νούμερα που τα έδωσε σε άλλους.. 

• Like 4
Δημοσ.

Ενδέχεται. Αν και είναι μεγάλη γυναίκα που πχ δεν έχει καρτοκινητά έχει συμβόλαιο. Πάντα είχε συμβόλαιο. Άρα πιο πιθανό είναι να παίζει κάτι άλλο 

Δημοσ.
1 hour ago, marmagia said:

αν της πουν οτι φαινονται σε αυτην τοτε ζηταει φραγη εισερχομενων/εξερχομενων σε ολα αυτα τα κινητα και απολαμβανει το αποτελεσμα

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, theofanis20 είπε

Στάνταρ η γνωστή σου κάποτε πήρε καρτοκινητο από το δρόμο, και έπεσε σε απατεονακο που με την ταυτότητα της έβγαλε και άλλα νούμερα που τα έδωσε σε άλλους.. 

Να τα κανει αμεσα φραγη γιατι συνηθως καταληγουν σε εγκληματιες αυτα τα νουμερα.

Επειδη πλεον σταματησαν να δινουν αβερτα σε πακιστανους και αραβες ειναι δυσκολα να βρεθουν ταυτοποιημενα σε αλλους νουμερα.

2 ώρες πριν, marmagia είπε

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θα της το πω. Είχε πάρει τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση αλλά δεν έδωσαν σημασία θα της πω να κάνει  και ένα γραπτό αίτημα 

Επεξ/σία από marmagia
Δημοσ.
13 minutes ago, marmagia said:

Θα της το πω. Είχε πάρει τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση αλλά δεν έδωσαν σημασία θα της πω να κάνει  και ένα γραπτό αίτημα 

ena email φραγη εισερχομενα εξερχομενα σε ολα αυτα τα νουμερα.

• Like 1
Δημοσ.

συγνωμη που θα σας το πω αλλα κατα 99 % στο καταστημα κινητης που εγινε το νουμερο σας η δηλωθηκε κρατησαν στοιχεια και δυστηχως ενεργοποιουν νουμερα με αλλες ταυτοτητες ωστε οταν ερθει καποιος να εχει προ-ενεργοπιοημενες της καρτες!!!! και της εχουν ετοιμες συνηθως για να περνανε συνδεσεις στοχους και να περνανε τα νεα στοιχεια σε αυτες του νεου πελατη .. το εχω δει σε Γερμανο που δουλευα .

Δημοσ.
11 ώρες πριν, Dellapple είπε

συγνωμη που θα σας το πω αλλα κατα 99 % στο καταστημα κινητης που εγινε το νουμερο σας η δηλωθηκε κρατησαν στοιχεια και δυστηχως ενεργοποιουν νουμερα με αλλες ταυτοτητες ωστε οταν ερθει καποιος να εχει προ-ενεργοπιοημενες της καρτες!!!! και της εχουν ετοιμες συνηθως για να περνανε συνδεσεις στοχους και να περνανε τα νεα στοιχεια σε αυτες του νεου πελατη .. το εχω δει σε Γερμανο που δουλευα .

+1. 

Το κάνουν και για να δίνουν κάποιες "προσφορές" αν πάει πελάτης που θελει κατι συγκεκριμένο χωρις να πληρεί τις προϋποθέσεις . Πχ φίλος που ειχε δει μια προσφορά για μετατροπή από καρτοκινητό σε καρτοσυμβόλαιο, πήγε Γερμανο και επειδή δεν ειχε καρτοκινητό στο ονομά του βρήκαν ένα έτοιμο ενεργό νουμεράκι και του το μετέφεραν..

Δημοσ.

για αυτο ζητας φραγη και μεσα ασε να τρεχουν ολοι.αν καποιος εχει ορεξη το κυνηγαει και περισσοτερο και να δεις τι εχει να γινει οταν βρεθουν αιτησεις χωρις υπογραφες ή χωρις καταγεγραμμενες συνομιλιες.

On 11/05/2019 at 12:39, prometheas said:

+1. 

Το κάνουν και για να δίνουν κάποιες "προσφορές" αν πάει πελάτης που θελει κατι συγκεκριμένο χωρις να πληρεί τις προϋποθέσεις . Πχ φίλος που ειχε δει μια προσφορά για μετατροπή από καρτοκινητό σε καρτοσυμβόλαιο, πήγε Γερμανο και επειδή δεν ειχε καρτοκινητό στο ονομά του βρήκαν ένα έτοιμο ενεργό νουμεράκι και του το μετέφεραν..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...