Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στο κουτί της υπογραφής εχω 3 μπροστά να βάζουν αέρα , και έναν από πίσω να βγάζει αέρα. Θα βάλω άλλους δύο από πάνω, η ερώτηση είναι να βάζουν ή να βγάζουν αέρα;

Δημοσ.

μην νομιζεις οτι προσθετοντας παραπανω fans κερδιζεις κατι...
σε βιντεακια που κανουν τεστ στο youtube περα απο τα 2-3 μπροστα και 1 πισω δεν κερδιζες πολυ αν εβαζες αλλα, αντε 2-3 βαθμους λιγοτερο και αν

• Like 1
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, Zengar Zombolt είπε

μην νομιζεις οτι προσθετοντας παραπανω fans κερδιζεις κατι...
σε βιντεακια που κανουν τεστ στο youtube περα απο τα 2-3 μπροστα και 1 πισω δεν κερδιζες πολυ αν εβαζες αλλα, αντε 2-3 βαθμους λιγοτερο και αν

καλα το ξερω, απλα μου περισσεύουν τα φανς και το κουτι εχει χωρο για 2 120ρια πανω. 

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, sezebo είπε

καλα το ξερω, απλα μου περισσεύουν τα φανς και το κουτι εχει χωρο για 2 120ρια πανω. 

ε αφου τους εχεις ηδη και τους περνει η κουτα και αν θες αυτους τους εξτρα  -3  βαθμους και δεν σε ενοχλει ο εξτρα θορυβος βαλτα 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Zengar Zombolt είπε

ε αφου τους εχεις ηδη και τους περνει η κουτα και αν θες αυτους τους εξτρα  -3  βαθμους και δεν σε ενοχλει ο εξτρα θορυβος βαλτα 

να βαζουν ή να βγαζουν αερα?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 λεπτά πριν, sezebo είπε

να βαζουν ή να βγαζουν αερα?

εγω τους εχω βαλει τους 2 πανω να βγαζουν συμφωνα με διαφορους οδηγους που ειχα δει
εχω 1 μεγαλο μπροστα βαζει, 1 πισω βγαζει, 2 πανω βγαζουν, και ενα κατω να βαζει
κουτι Zalman Z11,

Επεξ/σία από Zengar Zombolt
  • Like 2
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, Zengar Zombolt είπε

εγω τους εχω βαλει τους 2 πανω να βγαζουν συμφωνα με διαφορους οδηγους που ειχα δει
εχω 1 μεγαλο μπροστα βαζει, 1 πισω βγαζει, 2 πανω βγαζουν, και ενα κατω να βαζει
κουτι Zalman Z11,

Έτσι είναι και το σωστό, εγώ έχω έναν πίσω βγάζει και είναι και αυτόματος πάνω στην μητρική τον έχω,  ο επάνω βγάζει αέρα, ο μπροστά βάζει αέρα μέσα στους δίσκους  και πλαϊνός επίσης βάζει αέρα προς την κάρτα γραφικών 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...