Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Kαλησπέρα σε όλους,

ψάχνω για συσκευή που θα  με βγάλει για τα επόμενα τρία χρόνια χωρίς προβλήματα (όσον αυτό είναι δυνατό).

Δεν παίζω βαριά παιχνίδια (που κ που κανένα ελαφρύ παιχνιδάκι για να περνάει η ώρα). Μέχρι τώρα είχα ένα p10 lite που θα το πάρει η σύζυγος τώρα.

1) Χρήματα που μπορούμε να διαθέσουμε; 200 - 250 ευρώ
2) Μας ενδιαφέρει η αγορά από Ελλάδα ή από εξωτερικό; Ελλάδα
3) Μας ενδιαφέρει η αγορά από συγκεκριμένο κατάστημα; Με ενδιαφέρει η αγορά να γίνει από κατάστημα με δόσεις.
4) Αναζητούμε μόνο καινούριες ή και μεταχειρισμένες συσκευές; καινούριες
5) Μέγεθος οθόνης; Μέχρι 6''
6) Κάποιο ειδικό χαρακτηριστικό (όπως αδιαβροχοποίηση, 2SIM+1SD, NFC κτλ); Θα ήθελα να έχει γρήγορη φόρτιση, usb type-c, NFC, ράδιο, led ειδοποίησης
7) Μας ενδιαφέρει η απόδοση των καμερών; ΝΑΙ
8 ) Μας ενδιαφέρει η αυτονομία; ΝΑΙ
9) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό;
10) Για τι χρήση προορίζεται η συσκευή; Δεν είμαι απαιτητικός χρήστης. All around χρήση.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα και σε ευχαριστώ για την απάντηση.

Θα ρίξω μια ματιά στο sony αν και δε μου αρέσει πολύ, να πω την αλήθεια.

Πιο πολύ κοίταζα σε κάποιο από p20 lite, samsung A40, nokia 7.1. Αξίζει κάποιο από αυτά;

K το samsung A7 κοίταζα αλλά με χαλάει που δεν έχει γρήγορη φόρτιση και έχεi micro usb.

Μαγαζί για δόσεις κοιτάζω και από σκρουτζομάγαζα.

Βλέπω ότι σε αυτά τα λεφτά υπάρχει δυσκολία και θα πρέπει να γίνουν κάποιοι συμβιβασμοί.

Επεξ/σία από spirosoupia
Δημοσ.

Τα samsung απο οτι μου εχει πει κάτοχος έχουν και 100γιγα backup στο cloud της,δε ξέρω εαν σε ενδιαφέρει κάτι τετοιο για να το εχεις υπόψη σου.

Εαν κανω λαθος ας με διορθώσετε.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, spirosoupia είπε

Δυστυχώς ξεφεύγει στη τιμή 

Αν το έπαιρνες από Best Price ή Σκρουτζ ξεκινάει από 212€.

Δημοσ.

Το είδα ότι ξεκινάει από 212€ αλλά για να βρεις σκρουτζομαγαζο με δόσεις πρέπει να ανέβεις αρκετά. 

Oπότε p20 lite, samsung A40, nokia 7.1 δεν τα προτείνετε.

Αν ανέβω σε ίντσες υπάρχει τίποτα;

Δημοσ.
5 ώρες πριν, georgerapp είπε

Τα samsung απο οτι μου εχει πει κάτοχος έχουν και 100γιγα backup στο cloud της,δε ξέρω εαν σε ενδιαφέρει κάτι τετοιο για να το εχεις υπόψη σου.

Εαν κανω λαθος ας με διορθώσετε.

Αν είναι αυτό που είχα δει τελευταία φορά, αφορά One Drive και έχει χρονική διάρκεια 12 ή 24 μήνες, κάτι τέτοιο.

25 λεπτά πριν, spirosoupia είπε

...

Αν ανέβω σε ίντσες υπάρχει τίποτα;

Ναι, δεν ξέρω κατά πόσο θεωρείς αναγκαίο να είναι ακριβώς 6", αλλά σε 6,3" έχεις επιλογές.

• Like 1
Δημοσ.

Εχεις δικιο για το cloud.

Μα τι μ@....ς ,ωρες ωρες ο αλλος λεει για να λεει σαν να κλ@νει.

Και τον ρώτησα δε παιζει να δινει 100γιγα η sammy έτσι καλαμπουρι ΝΑΙ μου λεει!!!

Δημοσ.

Λοιπόν ας πούμε ότι ανεβαίνουμε σε ίντσες το mate 20 lite πως σας φαίνεται; Κάποια άλλη πρόταση;

Αν παραμείνουμε μέχρι τις 6'' αλλά ανέβω σε χρήματα εκτός από το nokia 7 plus που προτάθηκε παραπάνω υπάρχει κάποια άλλη πρόταση; Ας πούμε το Honor 10 πως σας φαίνεται;

Δημοσ.
Στις 7/5/2019 στις 8:15 ΜΜ, spirosoupia είπε

Λοιπόν ας πούμε ότι ανεβαίνουμε σε ίντσες το mate 20 lite πως σας φαίνεται; Κάποια άλλη πρόταση;

Αν παραμείνουμε μέχρι τις 6'' αλλά ανέβω σε χρήματα εκτός από το nokia 7 plus που προτάθηκε παραπάνω υπάρχει κάποια άλλη πρόταση; Ας πούμε το Honor 10 πως σας φαίνεται;

Μπορείς να δεις και το sony xz1

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...