Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, d4mage είπε

Το τελευταίο διάστημα αρχίζει να με εκνευρίζει πολύ ο chrome με το "έχω συμφωνήσει ήδη" και "τα αποδέχομαι όλα" όπως επίσης και με τα δικαιώματα σε flash, web cam που μου βγάζει. Γενικά πολύ μπλέξιμο για το τίποτα, με emails, συγχρονισμούς κ.λ.π

Σκέφτομαι να βάλω πάλι το firefox άλλα και σε αυτό είχα θέματα μέχρι πριν κάνα δυο μήνες που το χρησιμοποιούσα. Με βολεύει πολύ το περιβάλλον του chrome άλλα το τερματίζει.

Αν και βγαίνω εκτός εσείς τι δουλεύετε;

Brave browser. Έχει την ίδια μηχανή με το Chrome (Chromium), έχει συμβατότητα με τα addons και δε ρουφιανευει.

25 λεπτά πριν, Mivas (myphone) είπε

Τώρα να τρολάρεις το νήμα ήρθες; Τόσος κόσμος από διάφορα μέρη της γης έχει πρόβλημα εδώ και 2-3 μέρες και η Mozilla το παραδέχτηκε επίσημα και έδωσε προσωρινό fix.

Για να μην έχεις θέμα, είτε δεν έχεις καθόλου πρόσθετα, είτε έχεις λίγα και τα συγκεκριμένα έτυχε να μην εμφανίσουν πρόβλημα.

Ειτε την 66 εκδοση...

Επεξ/σία από johncorfas
  • Thanks 1
  • Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, johncorfas είπε

Το δοκίμασα, αλλά δεν υπάρχει έκδοση του firefox για windows 1.0 και μου χάλασε και το drive 5.25"... Άσε που είχα ασυμβατότητες με τον Ryzen 2500U... Κάτι buffer underrun μου έγραφε.

Άσε τί τράβηξα για να συνηθίσω τα 95... Μη δείτε άνθρωπο να αναβαθμίζει, αμέσως να του την πείτε...

Εκτός του ότι μας έκανες και γελάσαμε, αν μου επιτρέπεις, φοράς Ryzen 2500U και τον τρέχεις σε win 95, επειδή μισείς την MS ή για να έχεις ποιο σταθερό μηχάνημα;

Επεξ/σία από nhzt
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, nhzt είπε

Εκτός του ότι μας έκανες και γελάσαμε, αν μου επιτρέπεις, φοράς Ryzen 2500U και τον τρέχεις σε win 95, επειδή μισείς την MS ή για να έχεις ποιο σταθερό μηχάνημα;

Το έγραψα για να σας κάνω να γελάσετε.

Παρόλα αυτά έχω τα 95 γνήσια... Δε μπορώ να τα εγκαταστήσω, αφού δεν έχω δισκέτα για bootdisk. Ούτε για πλάκα δε μπορώ να το κάνω....😋

Δημοσ.
7 ώρες πριν, johncorfas είπε

Αν θέλεις δοκίμασε και τον brave browser. Ίδια μηχανή (chromium), ενσωματωμένο adblock, συμβατότητα με τις επεκτάσεις του chrome και χωρίς τη ρουφιανιά της Google...

Ο "ελαφρύς και γρήγορος" Firefox έχασε την μπάλα προ αμνημονεύτων εκδόσεων!

Ευχαριστώ τον φίλο @johncorfas για την πολύ καλή πρόταση του brave browser!! ;)

• Like 1
Δημοσ.
8 ώρες πριν, Digital-Entity είπε

Υπάρχει και ο Vivaldi Browser για όσους ενδιαφέρονται για μια καλή ενναλακτική λύση.

Chrome και αυτός, απλά με καλύτερο UI.

Δημοσ.
17 ώρες πριν, jmirko15 είπε

Όποιος έχει θέμα και δεν θέλει να update: https://www.reddit.com/r/firefox/comments/bkspmk/addons_fix_for_5602_older/

Ευχαριστούμε πολύ! Θα το κοιτάξω, μιας και το fix κρατάει περίπου μια μέρα (βασικά συγκεκριμένη ώρα κάθε μέρα γίνεται έλεγχος για τα πρόσθετα και απενεργοποιούνται). Έχω τον 56 κι εγώ.

Δημοσ.

2 μερες εψαχνα να βρω εκδοση συμβατη με ενα χρησιμο add-on που χρησιμοποιω...

Εφτασα στην 52.9.0esr και την δουλεψα με απενεργοποιημενες τις ενημερωσεις, θα την εχω καβατζα για το μελλον... Οσο δεν βαζουν μυαλο θα γυρναμε πισω...

Με την νεα εκδοση εφτιαξε...

Δημοσ.
Στις 6/5/2019 στις 4:46 ΜΜ, d4mage είπε

Το τελευταίο διάστημα αρχίζει να με εκνευρίζει πολύ ο chrome με το "έχω συμφωνήσει ήδη" και "τα αποδέχομαι όλα" όπως επίσης και με τα δικαιώματα σε flash, web cam που μου βγάζει. Γενικά πολύ μπλέξιμο για το τίποτα, με emails, συγχρονισμούς κ.λ.π

Σκέφτομαι να βάλω πάλι το firefox άλλα και σε αυτό είχα θέματα μέχρι πριν κάνα δυο μήνες που το χρησιμοποιούσα. Με βολεύει πολύ το περιβάλλον του chrome άλλα το τερματίζει.

Αν και βγαίνω εκτός εσείς τι δουλεύετε;

Δοκίμασε και τον Brave.

• Like 1
Δημοσ.

Τον τελευταίο χρόνο χρησιμοποιώ τον Brave για mac [εστιάζει στο safe browsing] και είναι πραγματικά πάρα πολύ γρήγορος! 

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Για όσους χρησιμοποιούν έκδοση 56 και πίσω, αυτό το workaround δείχνει να λειτουργεί. Όχι μόνο επαναφέρει τα απενεργοποιημένα πρόσθετα, αλλά δίνει την δυνατότητα εγκατάστασης νέων πρόσθετων, κάτι που ήταν αδύνατο μετά το πρόβλημα στις αρχές Μαίου

https://www.reddit.com/r/firefox/comments/bkspmk/addons_fix_for_5602_older/

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...