jerry banana Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 google chrome και τίποτα άλλο .Βασικά μικρότερος χρησιμοποιούσα την αλεπού,αλλά μόλις είδα τις διαφορές ταχύτητας μεταξύ της αλεπούς και του χρωμίου ,το άλλαξα σε χρώμιο.
Mivas (myphone) Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Έφαγα ένα ολόκληρο απόγευμα μέχρι να βγάλω άκρη και να φτιάξω το πρόβλημα με κόλπα όπως προτείνονται κι εδώ https://www.ghacks.net/2019/05/04/your-firefox-extensions-are-all-disabled-thats-a-bug/ Τελικά έβαλα το fix, αλλά και πάλι, δεν μπορώ να εγκαταστήσω νέα πρόσθετα (συμβατά με την έκδοση που έχω), παρά μόνο να ξαναενεργοποιήσω τα ήδη εγκατεστημένα. Χρησιμοποιώ την τελευταία έκδοση Firefox (56) πριν βγει το Quantum με τους γνωστούς περιορισμούς του στα πρόσθετα. Full Skins, tabs on bottom και όχι μόνο, έχουν χαθεί στον Quantum, ενώ στον Chrome δεν υπήρξαν ποτέ... Opera και Edge χρησιμοποιούν αμφότερα το Chromium του Chrome, επομένως μόνο ο FireFox διαφοροποιείται ακόμη.
David20 Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 34 λεπτά πριν, Apostol. είπε Κοιτα αν εχεις την τελευταια εκδοση 66.0.4 Εμενα εφτιαξε το προβλημα εντος ολιγων ωρων. Κομπλε ολα...Ειδα στο "Software" οτι κατεβαζεις την νεα εκδοση 66.04 ,την κατεβασα ,εκλεισα firefox,τον ξανανοιξα και σε μερικα δευτερολεπτα επανηλθαν ολα!!!
johncorfas Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, nhzt είπε windows 95???? γιατί δεν βάζεις windows 1.0 του 1985, νομίζω καλύτερα θα είναι .... Το δοκίμασα, αλλά δεν υπάρχει έκδοση του firefox για windows 1.0 και μου χάλασε και το drive 5.25"... Άσε που είχα ασυμβατότητες με τον Ryzen 2500U... Κάτι buffer underrun μου έγραφε. Άσε τί τράβηξα για να συνηθίσω τα 95... Μη δείτε άνθρωπο να αναβαθμίζει, αμέσως να του την πείτε... 1 ώρα πριν, jerry banana είπε google chrome και τίποτα άλλο .Βασικά μικρότερος χρησιμοποιούσα την αλεπού,αλλά μόλις είδα τις διαφορές ταχύτητας μεταξύ της αλεπούς και του χρωμίου ,το άλλαξα σε χρώμιο. Αν θέλεις δοκίμασε και τον brave browser. Ίδια μηχανή (chromium), ενσωματωμένο adblock, συμβατότητα με τις επεκτάσεις του chrome και χωρίς τη ρουφιανιά της Google... Επεξ/σία 6 Μαΐου 2019 από johncorfas 2
jerry banana Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 6 λεπτά πριν, johncorfas είπε Το δοκίμασα, αλλά δεν υπάρχει έκδοση του firefox για windows 1.0 και μου χάλασε και το drive 5.25"... Άσε τί τράβηξα για να συνηθίσω τα 95... Αν θέλεις δοκίμασε και τον brave browser. Ίδια μηχανή (chromium), ενσωματωμένο adblock, συμβατότητα με τις επεκτάσεις του chrome και χωρίς τη ρουφιανιά της Google... Θα το δώ φίλε σε ευχαριστώ πολύ για την πρόταση γιατί όντως η google κάνει μαλαγανιές. 1
johncorfas Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 2 λεπτά πριν, jerry banana είπε Θα το δώ φίλε σε ευχαριστώ πολύ για την πρόταση γιατί όντως η google κάνει μαλαγανιές. Αν βάλεις και ένα VPN (πχ betternet) είσαι πλήρης. Δε θέλεις κάτι άλλο. Προσωπικά είμαι πολύ ευχαριστημένος και τον έβαλα και στο κινητό. Αν διαβάσεις την πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων του γράφει ότι δε συγκεντρώνουν προσωπικά δεδομένα ουσιαστικά. Να σαι καλά. 1
jerry banana Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Μόλις τώρα, johncorfas είπε Αν βάλεις και ένα VPN (πχ betternet) είσαι πλήρης. Δε θέλεις κάτι άλλο. Προσωπικά είμαι πολύ ευχαριστημένος και τον έβαλα και στο κινητό. Αν διαβάσεις την πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων του γράφει ότι δε συγκεντρώνουν προσωπικά δεδομένα ουσιαστικά. Να σαι καλά. Ευχαριστώ φίλε,ξέχασα να αναφέρω πως έχω και τον opera διότι η χρήση του vpn σε αυτό μιας που δεν το έχω τόσο το άθλημα είναι αξαιρετικά απλή.Θα το δώ όμως για να πειραματιστώ καθώς οι τύποι παίζει να παρακολουθουν τα πάντα. 1
rus Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 22 ώρες πριν, nhzt είπε γιατί δεν βάζεις windows 1.0 του 1985, νομίζω καλύτερα θα είναι .... Iσως δε τα σηκωνει τo συστημα του θα πρεπει να κανει μεγαλη hardware αναβαθμιση. Επεξ/σία 7 Μαΐου 2019 από rus
czarjuly Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 2 ώρες πριν, PanPlus είπε Σε linux μια χαρά δουλεύουν ολα.Δεν ξέρω αν ειναι θέμα λειτουργικού,απλα το αναφέρω. Εμένα μου απενεργοποιήθηκε ξαφνικά το θέμα που χρησιμοποιώ στον περιηγητή ,το ξαναεγκατέστησα και μέχρι στιγμής όλα καλά 1
johncorfas Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 1 ώρα πριν, jerry banana είπε Ευχαριστώ φίλε,ξέχασα να αναφέρω πως έχω και τον opera διότι η χρήση του vpn σε αυτό μιας που δεν το έχω τόσο το άθλημα είναι αξαιρετικά απλή.Θα το δώ όμως για να πειραματιστώ καθώς οι τύποι παίζει να παρακολουθουν τα πάντα. To betternet είναι πρόσθετο του chrome (και του brave) που ενεργοποιεί το VPN με ένα κλικ, όπως στον Opera.
Silverage Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Και τον άνοιξα προχθές και βλέπω ξαφνικά διαφημίσεις και λέω τί σκατα; Αναγκάστηκα να βάλω Chrome μέχρι να διορθωθεί. Αν είναι δυνατόν. Επίσης αυτό με τις μελέτες που έλεγαν να ενεργοποιήσεις ως προσωρινό fix σε εμένα δεν έκανε τίποτα, το είχε περασμένο υποτίθεται αλλά δεν δούλευε. Ευτυχώς το update που βγάλανε τα έφτιαξε.
ctsiri Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, Mivas (myphone) είπε Έφαγα ένα ολόκληρο απόγευμα μέχρι να βγάλω άκρη και να φτιάξω το πρόβλημα με κόλπα όπως προτείνονται κι εδώ https://www.ghacks.net/2019/05/04/your-firefox-extensions-are-all-disabled-thats-a-bug/ Τελικά έβαλα το fix, αλλά και πάλι, δεν μπορώ να εγκαταστήσω νέα πρόσθετα (συμβατά με την έκδοση που έχω), παρά μόνο να ξαναενεργοποιήσω τα ήδη εγκατεστημένα. Χρησιμοποιώ την τελευταία έκδοση Firefox (56) πριν βγει το Quantum με τους γνωστούς περιορισμούς του στα πρόσθετα. Full Skins, tabs on bottom και όχι μόνο, έχουν χαθεί στον Quantum, ενώ στον Chrome δεν υπήρξαν ποτέ... Opera και Edge χρησιμοποιούν αμφότερα το Chromium του Chrome, επομένως μόνο ο FireFox διαφοροποιείται ακόμη. Ρίξε μια ματιά στο Palemoon ( http://www.palemoon.org ), είναι fork του Firefox αρκετά πριν το Quantum με αυτόνομη πλέον βάση κώδικα και υποστηρίζει όλα τα καλούδια (XUL based UI, legacy addons, no telemetry κλπ). Επεξ/σία 6 Μαΐου 2019 από ctsiri
Mivas (myphone) Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 13 λεπτά πριν, ctsiri είπε Ρίξε μια ματιά στο Palemoon ( http://www.palemoon.org ), είναι fork του Firefox αρκετά πριν το Quantum με αυτόνομη πλέον βάση κώδικα και υποστηρίζει όλα τα καλούδια (XUL based UI, legacy addons, no telemetry κλπ). Ευχαριστώ θα το κοιτάξω. Δοκίμασα και το Waterfox, αλλά δεν υποστηρίζει όλα τα πρόσθετα όπως φαίνεται, κι έτσι ξαναγύρισα στον FF 56. Θα δω και το Palemoon. Στο μεταξύ, ακόμη και με το fix, λίγη ώρα μετά, ξανά τα ίδια. Απενεργοποιήθηκαν όλα. Λες και το κάνει η Mozilla για να αναβαθμίσεις στην τελευταία έκδοση ή να φύγεις σε Chrome κλπ... Το FF το υποστήριζα έναντι MS Explorer και Chrome πέρα από χρηστικούς λόγους και για ιδεολογικούς (καλύτερη ιδιωτικότητα, ασφάλεια, χωρίς Google, Microsoft, Apple από πίσω κλπ), αν κάνουν κάτι τέτοιο, σαν εξαναγκασμό, την κάνω για Palemoon/Waterfox.
thor777 Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Εγώ πάντως που χρησιμοποιώ Firefox δεν αντιμετοπίζω κανένα πρόβλημα. Οι χρήστες ως συνήθως είναι υπερβολικοί...
Mivas (myphone) Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 3 λεπτά πριν, thor777 είπε Εγώ πάντως που χρησιμοποιώ Firefox δεν αντιμετοπίζω κανένα πρόβλημα. Οι χρήστες ως συνήθως είναι υπερβολικοί... Τώρα να τρολάρεις το νήμα ήρθες; Τόσος κόσμος από διάφορα μέρη της γης έχει πρόβλημα εδώ και 2-3 μέρες και η Mozilla το παραδέχτηκε επίσημα και έδωσε προσωρινό fix. Για να μην έχεις θέμα, είτε δεν έχεις καθόλου πρόσθετα, είτε έχεις λίγα και τα συγκεκριμένα έτυχε να μην εμφανίσουν πρόβλημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα