Αμπλαουμπλας Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 41 λεπτά πριν, Stamer είπε Άλλο το ποντίκι άλλο η υδρόψυξη Γιατι ρε μαν, 100€ ποντικι είναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stamer Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 ναι αλλα άλλο το κόστος κατασκευής του καθενός. Και επίσης μπορεί να γνωρίζουν για ευπάθειες που έχει κάθε προϊόν ξεχωριστά (είτε κατασκευαστικές είτε μηχανικές). Όπως και να έχει, έχουν άλλα policies για κάθε περίπτωση 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Runner25 Δημοσ. 24 Μαΐου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 22 hours ago, Αμπλαουμπλας said: Δεν ισχυει. Steelseries τους ειπα οτι μου χαλασε το mouse και μου στειλανε αλλο. Μια φωτο μου ζητησαν να δειξω οτι ειναι σπασμενο και αυτα.... Αν δεν ακουγεται με τα ανεμιστηρια στο τερμα ή κουφος εισαι ή το τερμα ειναι ~1000rpm. Τριτη επιλογη ειναι να ψευδεσαι αλλα δεν θελω να σε προσβαλω. PS1. Οντως, η Corsair που εχεις στο τερμα ειναι 2100rpm (με 140αρια fans μαλιστα) ενω η TT στα 1400. Λογικο ειναι να μην κανουνε θορυβο αφου σπρωχνουν τον μισο αερα Βαλε και την Corsair στις ιδιες στροφες, ουτε αυτη θα κανει θορυβο. Στο low σπρωχνουνε περισσοτερο αερα απο οτι της thermaltake στο full, εξου και ο θορυβος. Γενικα δεν υπαρχουν ανεμιστηρες που κανουν θορυβο και ανεμιστηρες που δεν κανουν. Ολα τα ανεμιστηρια +-10% ιδια ειναι (μιλαω για τα high quality, οχι fans απο τα lidl). Οσο περισσοτερο αερα σπρωχνουνε τοσο πιο πολυ θορυβο κανουνε. αν λεω ψεματα να μου καει το πισι , μα τη παναγια τερμα τα εχω και αντλια(η οποια μαλιστα ειναι πιο πολλων στροφων απο κορσαιρ) και ανεμισηρες και ακουγονται μονο τα ανεμιστηρια του κουτιου στο κορσαιρ μονο στο λοου αντεχοτανε και παλι ακουγοτανε εντωμεταξυ αυτο που επισημαινεις ειναι αληθεια ειναι μικροτεροι οι ανεμιστηρες της θερμαλτακε 120 ενω της κορσαιρ 140 αλλα εχει την ιδια και καλυτερη θερμικη συμπεριφορα σε ιντλε ειναι το ιδιο με κορσαιρ ενω σε φουλ λοαντ ειναι περιπου 4 βαθμους πιο κατω Επεξ/σία 24 Μαΐου 2019 από Runner25 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thetiesthatbind Δημοσ. 24 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2019 Στις 16/5/2019 στις 10:56 ΠΜ, akoinonitos είπε Σε όλα τα προϊόντα σε hardware υπολογιστών αυτή είναι η πολιτική, στέλνεις ελέγχουν και σου στέλνουν καινούριο η ανακατασκευασμενο. Δεν είναι κάτι περίεργο αυτό. Δεν κοιτάνε να το αποφύγουν, απλά έχεις λάθος εντύπωση για το πώς γίνεται το rma, θα πρέπει πρώτα να ελέγξουν ότι δεν έχεις κάνει κάτι εσύ και μετά θα σου στείλουν. Αν εσύ τρυπήσει για παράδειγμα το ψυγείο με ένα κατσαβίδι πως να σου στείλουν καινούρια έφοδο είναι δική σου μ@λ@κια??? Εταιρίες είναι δεν είναι το φιλοπτωχο... Εκτός της DELL. Στέλνουν το ανακατασκευασμένο σχεδόν άμεσα και σε δεύτερο χρόνο παίρνουν το «χαλασμένο» Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 24 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 32 λεπτά πριν, thetiesthatbind είπε Εκτός της DELL. Στέλνουν το ανακατασκευασμένο σχεδόν άμεσα και σε δεύτερο χρόνο παίρνουν το «χαλασμένο» Ισχυει Επεξ/σία 24 Μαΐου 2019 από akoinonitos 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
POSEYATSIA Δημοσ. 29 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 6/5/2019 στις 2:33 ΜΜ, Runner25 είπε δεν εβγαλα το μπλοκ του επεξεργαστη εβγαλα μονο το ψυγειο ξεβιδωσα τους ανεμιστηρες και εκανα τα φινς του ψυγειου με τη σκουπα τωρα ανεβαζει και στο μπιος Xender Discord Omegle θερμοκρασιες καλα να παθω χωρις να ειμαι τεχνικος το ανοιξα να το καθαρισω θα το παω εδω στη γειτονια σε ενα τεχνικο δε θελω να του βγαλω και αλλο τα ματια εχω τον 5820κ με την υδροψυξη corsair h110i σημερα εβγαλα και καθαρισα τα φινς του ψυγειου γιατι ειχαν πιασει μπουρμπα και αντι να δω μειωση στις θερμοκρασιες ειδα μεγαλη αυξηση Επεξ/σία 29 Μαΐου 2019 από POSEYATSIA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 29 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2019 9 ώρες πριν, POSEYATSIA είπε εχω τον 5820κ με την υδροψυξη corsair h110i σημερα εβγαλα και καθαρισα τα φινς του ψυγειου γιατι ειχαν πιασει μπουρμπα και αντι να δω μειωση στις θερμοκρασιες ειδα μεγαλη αυξηση Καλησπέρα, δες αν δουλεύει η αντλία. Μετά κοιτάς αν έχει κάτσε καλά το μπλοκ πάνω στον επεξεργαστή (αν το αφαίρεσες). Λογικά ξέχασες να ξανασυνδέσεις την αντλία. Με την σκόνη δεν δουλεύει καλύτερα φυσικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα