Runner25 Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 ναι εχεις ενα δικιο απλα ο τροπος τους ειναι μπελαλιδικος τι να πω , μηπως πρεπει καλυτερα να το στειλω εσοπ δε ξερω 22 minutes ago, Sheogorath said: Καλά καλά καλά, άλλη φορά παίρνε logitech υδρόψυξη... Κάτσε να δεις και τι άλλες εταιρίες. Η Corsair είναι η μόνη που σου καλύπτει όλο το hardware σε περίπτωση διαρροής. Η TT ή η CM λένε "οκ, πάρε μια νέα AIO" ενώ σου έχουν καεί τροφοδοτικό, μητρική, κάρτα γραφικών γιατί τα κατούρησε η παλιά ΑΙΟ. σε αυτο που λες δεν το ξερω οτι καλυπτει διαροες η κορσαιρ και ειναι πολυ σημαντικο αυτο που ειδα και δε μου αρεσε καθολου ειναι οτι η corsair στις υδροψυξεις της δινει 5 ετη εγγυηση ενω η thermatake μονο ενα χρονο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2019 Στις 9/5/2019 στις 10:50 ΠΜ, Sheogorath είπε Τι κάθεστε και ποσταρετε αυτά τα σκουπίδια; Ο τύπος είναι αισχρός ακομα και στο thumbnail, και λέει ππριες. Ρεπορτ μέχρι να του κλείσει το κανάλι το YouTube. Κανε και εδω reports να του το κλεισουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 21 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2019 50 λεπτά πριν, Talepwros είπε Κανε και εδω reports να του το κλεισουν Δεν έχω πρόβλημα με την ιδέα, ή την άποψη. Ο τρόπος παρουσίασης της είναι το λιγοτερο χυδαίος, όπως και τα thumbnails του. Λυπαμαι που δεν το αντιλήφθηκες. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
birel-motosport Δημοσ. 22 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2019 Φίλε μην ασχολείσαι μπουρδέλο είναι corsair εσύ ξέρεις καλύτερα Κάνε ότι καταλαβαίνεις αλά μην πας να μας αλλάξεις άποψη γιατί φτάνεις στο σημείο να μας λες βλακείες και να μας τα κάνεις @@ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Runner25 Δημοσ. 22 Μαΐου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 1 hour ago, birel-motosport said: Φίλε μην ασχολείσαι μπουρδέλο είναι corsair εσύ ξέρεις καλύτερα Κάνε ότι καταλαβαίνεις αλά μην πας να μας αλλάξεις άποψη γιατί φτάνεις στο σημείο να μας λες βλακείες και να μας τα κάνεις @@ αμα δε θες ψηλε να μην απαντας και να μην συμετεχεις οκ? σημερα πηρα τον υπολογιστη με τη φλοε ρινγκ και ειμαι αρκετα ευχαριστημενος, πολυ καλυτεροι ανεμιστηρες, της κορσαιρ κανανε σαν υδροπλανο και επισης εχω χαμηλοτερες θερμοκρασιες σε φουλ λοαντ γενικα μεχρι τωρα μονο καλα βρισκω να πω οι ανεμιστηρες εντωμεταξη τους εχω στο τερμα και ισα που ακουγονται οπως και η αντλια ειναι πιο πολλων στροφων απο κορσαιρ αλλα και παλι δεν ακουγεται φυσικα εδω μεσα σας ξερω μερικους χωρις να εχετε ενα προιον σχολιαζεται και κανετε και κριτικη, ποσο ελεος δηλαδη αντε και οποιος θελει να παρει κορσαιρ... Επεξ/σία 22 Μαΐου 2019 από Runner25 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
birel-motosport Δημοσ. 22 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, Runner25 είπε αμα δε θες ψηλε να μην απαντας και να μην συμετεχεις οκ? σημερα πηρα τον υπολογιστη με τη φλοε ρινγκ και ειμαι αρκετα ευχαριστημενος, πολυ καλυτεροι ανεμιστηρες, της κορσαιρ κανανε σαν υδροπλανο και επισης εχω χαμηλοτερες θερμοκρασιες σε φουλ λοαντ γενικα μεχρι τωρα μονο καλα βρισκω να πω οι ανεμιστηρες εντωμεταξη τους εχω στο τερμα και ισα που ακουγονται οπως και η αντλια ειναι πιο πολλων στροφων απο κορσαιρ αλλα και παλι δεν ακουγεται φυσικα εδω μεσα σας ξερω μερικους χωρις να εχετε ενα προιον σχολιαζεται και κανετε και κριτικη, ποσο ελεος δηλαδη αντε και οποιος θελει να παρει κορσαιρ... αφού όπως λες έχεις φίλο που ξέρει και σου πρότεινε υδρόψυξη γιατί δεν πας να ρωτήσεις αυτόν για την corsair και ρωτάς εδώ και γκρινιάζεις εντάξει ψηλέ Επεξ/σία 23 Μαΐου 2019 από birel-motosport Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 22 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2019 4 ώρες πριν, Runner25 είπε αμα δε θες ψηλε να μην απαντας και να μην συμετεχεις οκ? σημερα πηρα τον υπολογιστη με τη φλοε ρινγκ και ειμαι αρκετα ευχαριστημενος, πολυ καλυτεροι ανεμιστηρες, της κορσαιρ κανανε σαν υδροπλανο και επισης εχω χαμηλοτερες θερμοκρασιες σε φουλ λοαντ γενικα μεχρι τωρα μονο καλα βρισκω να πω οι ανεμιστηρες εντωμεταξη τους εχω στο τερμα και ισα που ακουγονται οπως και η αντλια ειναι πιο πολλων στροφων απο κορσαιρ αλλα και παλι δεν ακουγεται φυσικα εδω μεσα σας ξερω μερικους χωρις να εχετε ενα προιον σχολιαζεται και κανετε και κριτικη, ποσο ελεος δηλαδη αντε και οποιος θελει να παρει κορσαιρ... 1 ή δυο ετη εγγύησης αντί για 5, και κάλυψη εγγύησης σε διαρροή μόνο την υδρόψυξη... Καλή τύχη, θα την χρειαστείς. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Runner25 Δημοσ. 22 Μαΐου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2019 1 hour ago, Sheogorath said: 1 ή δυο ετη εγγύησης αντί για 5, και κάλυψη εγγύησης σε διαρροή μόνο την υδρόψυξη... Καλή τύχη, θα την χρειαστείς. να υποθεσω οτι ειχες καποια απο αυτες που μιλαμε στη κατοχη και φυσικα για να εισαι τοσο βεβαιος μαλλον θα ειχαμε και παραπλησια βλαβη, ονειρο ειστε η εμπειρια μου παντως για οσους ενδιαφερονται ειναι οτι η thermaltake εχει εξαιρετικες επιδοσεις παρα πολυ αθορυβους ανεμιστηρες και εμενα σε τεστ σε full load με το intel burn test (η cpu Μου ειναι ενας 5820κ) εχει 4 με 5 ποιο χαμηλους βαθμους απο οτι ειχα με τη κορσαιρ με τη κορσαιρ απο θεμα ποιοτητας κατασκευης και software ιδιως software δεν ειναι η πρωτη φορα που με ξενερωνει αλλα ειναι απαραδεκτοι σε μια ψυκτρα υποτιθεται Premioum μου βαζουν τους χειροτερους πραγματικα ανεμιστηρες,μα τη παναγια μονο στο λοου δεν ακουγονταν ελεος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 22 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2019 2 λεπτά πριν, Runner25 είπε να υποθεσω οτι ειχες καποια απο αυτες που μιλαμε στη κατοχη και φυσικα για να εισαι τοσο βεβαιος μαλλον θα ειχαμε και παραπλησια βλαβη, ονειρο ειστε η εμπειρια μου παντως για οσους ενδιαφερονται ειναι οτι η thermaltake εχει εξαιρετικες επιδοσεις παρα πολυ αθορυβους ανεμιστηρες και εμενα σε τεστ σε full load με το intel burn test (η cpu Μου ειναι ενας 5820κ) εχει 4 με 5 ποιο χαμηλους βαθμους απο οτι ειχα με τη κορσαιρ με τη κορσαιρ απο θεμα ποιοτητας κατασκευης και software ιδιως software δεν ειναι η πρωτη φορα που με ξενερωνει αλλα ειναι απαραδεκτοι σε μια ψυκτρα υποτιθεται Premioum μου βαζουν τους χειροτερους πραγματικα ανεμιστηρες,μα τη παναγια μονο στο λοου δεν ακουγονταν ελεος Όχι, η ίδια η ThermalTake δεν έχει εμπιστοσύνη στην υδρόψυξη που παράγει, για αυτό δίνει τόσο μικρή εγγύηση, τι να την κάνεις την γνώμη μου, την γνώμη ενός τρίτου. Η ίδια η εταιρία σου λέει οτι εγγυάται για 2 χρόνια Σου είπα, σε διαρροή μόνο η Corsair παρέχει εγγύηση. Σε όλες τις άλλες, ότι σου κατουρήσει, μένει χαλασμένο. Αν σε πείραζαν οι ανεμιστήρες, παίρνεις ότι θες και τους αλλάζεις. Δεν είναι πρόβλημα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stamer Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 9 ώρες πριν, Sheogorath είπε Όχι, η ίδια η ThermalTake δεν έχει εμπιστοσύνη στην υδρόψυξη που παράγει, για αυτό δίνει τόσο μικρή εγγύηση, τι να την κάνεις την γνώμη μου, την γνώμη ενός τρίτου. Η ίδια η εταιρία σου λέει οτι εγγυάται για 2 χρόνια Σου είπα, σε διαρροή μόνο η Corsair παρέχει εγγύηση. Σε όλες τις άλλες, ότι σου κατουρήσει, μένει χαλασμένο. Αν σε πείραζαν οι ανεμιστήρες, παίρνεις ότι θες και τους αλλάζεις. Δεν είναι πρόβλημα. Ναι ναι εκτός από το ψυγείο εβγαλε και τους τους high pressure ανεμιστήρες της Corsair μάπα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
malakudi Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 Αυτό που γράφετε για εγγύηση για Corsair και leaking δεν είναι ακριβώς έτσι. http://forum.corsair.com/v3/showthread.php?t=156154 Η Corsair θα πρέπει να κάνει επιθεώρηση στο πρόβλημα που δημιουργήθηκε, κάτι που σημαίνει ότι θα πρέπει να στείλουμε όλα τα προβληματικά κομμάτια, ίσως και όλο το PC, να το εξετάσουν και να αποφανθούν. "Cooler leaking cases are extremely rare. We have a process in place to evaluate every single damage claim. If the cooler leaks the affected hardware in your system will be sent in and analyzed on a case by case basis." Κι εγώ Corsair έχω και σίγουρα αυτό είναι καλύτερο από την Thermaltake που σαφώς λέει ότι δεν καλύπτει άλλο κατεστραμμένο υλικό, αλλά αντιλαμβάνομαι πως παίρνω ένα ρίσκο έτσι κι αλλιώς και αν συμβεί το απευκταίο, σίγουρα θα πάρει χρόνο να ξεκαθαρίσει το πρόβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 8 λεπτά πριν, malakudi είπε Αυτό που γράφετε για εγγύηση για Corsair και leaking δεν είναι ακριβώς έτσι. http://forum.corsair.com/v3/showthread.php?t=156154 Η Corsair θα πρέπει να κάνει επιθεώρηση στο πρόβλημα που δημιουργήθηκε, κάτι που σημαίνει ότι θα πρέπει να στείλουμε όλα τα προβληματικά κομμάτια, ίσως και όλο το PC, να το εξετάσουν και να αποφανθούν. "Cooler leaking cases are extremely rare. We have a process in place to evaluate every single damage claim. If the cooler leaks the affected hardware in your system will be sent in and analyzed on a case by case basis." Κι εγώ Corsair έχω και σίγουρα αυτό είναι καλύτερο από την Thermaltake που σαφώς λέει ότι δεν καλύπτει άλλο κατεστραμμένο υλικό, αλλά αντιλαμβάνομαι πως παίρνω ένα ρίσκο έτσι κι αλλιώς και αν συμβεί το απευκταίο, σίγουρα θα πάρει χρόνο να ξεκαθαρίσει το πρόβλημα. Φυσικά και θα υπάρχει έλεγχος ρε συ, αυτά εννοούνται. Αλλιώς θα καναν τσάμπα αναβάθμιση πολλοί με scams. Απλα υπάρχει επιλογή, και σαν εταιρία έχει δείξει ότι αναλαμβάνει ευθύνες σε θέματα εγγυήσεων. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thetiesthatbind Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 Στις 16/5/2019 στις 10:04 ΠΜ, Runner25 είπε οταν λεω γω θα μπλεξω με κορσαιρ κατι ξερω, ζωα εντελως ζητανε πρωτα να τους στειλω τη παλια και μετα να μου στειλουν τη καινουργια τους εξηγω οτι δε θελω να βαλω εγω χερι ας μου στειλουν πρωτα τη καινουργια και ο τεχνικος αφου κανει την αλλαγη θα τους την στειλω οχι λεει να σε χρεωσουμε προσωρινα ενα ποσο στη πιστωτικη σου, κοινως μ@λ@κιες ουτε razer ουτε logitech ουτε asus δε τα κανει αυτα οποτε ποτε ξανα κορσαιρ Είσαι άσχετος. Δε ξέρεις τι γράφεις. Τι περίμενες ακριβώς; Όπου και να στείλεις ένα προϊόν πρώτα θα στο ζητήσουν και μετά θα στο αλλάξουν. Μόνο η EVGA παρέχει το advanced RMA και εκεί πρέπει να πληρώσεις το προϊόν και σου επιστρέφουν τα χρήματα εφοσον διαπιστωθεί πρόβλημα στο πρώτο προϊόν που έστειλες. Κάτσε με την TT. Για τους υπόλοιπους γνώστες και μη του αντικειμένου που δε θέλουν να το παίξουν κορόνα γράμματα το Hardware τους. Εγγύηση Corsair. Τους λόγους τους είπε ο @Sheogorath Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Runner25 Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 14 hours ago, Sheogorath said: Όχι, η ίδια η ThermalTake δεν έχει εμπιστοσύνη στην υδρόψυξη που παράγει, για αυτό δίνει τόσο μικρή εγγύηση, τι να την κάνεις την γνώμη μου, την γνώμη ενός τρίτου. Η ίδια η εταιρία σου λέει οτι εγγυάται για 2 χρόνια Σου είπα, σε διαρροή μόνο η Corsair παρέχει εγγύηση. Σε όλες τις άλλες, ότι σου κατουρήσει, μένει χαλασμένο. Αν σε πείραζαν οι ανεμιστήρες, παίρνεις ότι θες και τους αλλάζεις. Δεν είναι πρόβλημα. σωπα ρε παιδι μου τι μου λες , η αππλε δηλαδη που δινει ενα χρονο εγγυηση στο ιφονι το κανει γιατι δε πιστευει στο προιον της εντωμεταξυ απο το 3g εχω ολα τα μοντελα ποτε δε μου χαλασε κανενα ρεεεε δε πατεεεε καλααααα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 4 λεπτά πριν, Runner25 είπε σωπα ρε παιδι μου τι μου λες , η αππλε δηλαδη που δινει ενα χρονο εγγυηση στο ιφονι το κανει γιατι δε πιστευει στο προιον της εντωμεταξυ απο το 3g εχω ολα τα μοντελα ποτε δε μου χαλασε κανενα ρεεεε δε πατεεεε καλααααα Οκ με έφτασες στο αμήν. Να την χαρείς, δικό σου πρόβλημα (θα) είναι. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα