thetiesthatbind Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Καταρχάς δε θα πάρεις σφραγισμένη ψύκτρα πίσω. Refurbished θα πάρεις κατά 99%. Επίσης, η Corsair έχει κορυφαία υποστήριξη και έχει καλύψει και εγγυήσεις προϊόντων τα οποία ήταν εκτός εγγύησης για μερικές μέρες/βδομάδες. Άρα δεν είναι μόνο το προβλεπόμενο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Runner25 Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 οταν λεω γω θα μπλεξω με κορσαιρ κατι ξερω, ζωα εντελως ζητανε πρωτα να τους στειλω τη παλια και μετα να μου στειλουν τη καινουργια τους εξηγω οτι δε θελω να βαλω εγω χερι ας μου στειλουν πρωτα τη καινουργια και ο τεχνικος αφου κανει την αλλαγη θα τους την στειλω οχι λεει να σε χρεωσουμε προσωρινα ενα ποσο στη πιστωτικη σου, κοινως μ@λ@κιες ουτε razer ουτε logitech ουτε asus δε τα κανει αυτα οποτε ποτε ξανα κορσαιρ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stamer Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 Τι εννοείς? Οτι τους λες οτι έχει πρόβλημα και δεν θες να την στείλεις και απλά να αρκεστούν στο λόγο σου (μέχρι να την στείλεις)? 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 1 λεπτό πριν, Stamer είπε Τι εννοείς? Οτι τους λες οτι έχει πρόβλημα και δεν θες να την στείλεις και απλά να αρκεστούν στο λόγο σου (μέχρι να την στείλεις)? Ε μα τι, δεν εμπιστεύονται κάποιον άγνωστο απο τις πιο απατεωνιστικες χώρες της Ευρώπης; Αμα λέω κάνουμε κακό όνομα έξω...έχω άδικο. Λογικότατα αυτά που ζητάνε. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stamer Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 Εν το μεταξύ, σοβαρά ρώτησα χωρίς ειρωνία γιατί μου φαίνεται τόσο άκυρο που λέω δεν μπορεί.. κάποια ποστ θα έχασα που θα το "εξηγούν". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Runner25 Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 3 minutes ago, Sheogorath said: Ε μα τι, δεν εμπιστεύονται κάποιον άγνωστο απο τις πιο απατεωνιστικες χώρες της Ευρώπης; Αμα λέω κάνουμε κακό όνομα έξω...έχω άδικο. Λογικότατα αυτά που ζητάνε. στην αποδειξη αγορας που τους εστειλα απο τα 6 κοματια τα μισα τα 3 ειναι κορσαιρ απλα ντροπη τους και θα παρουνε απο μενα ξερετε τι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 Μόλις τώρα, Runner25 είπε στην αποδειξη αγορας που τους εστειλα απο τα 6 κοματια τα μισα τα 3 ειναι κορσαιρ απλα ντροπη τους και θα παρουνε απο μενα ξερετε τι Κοίτα, σε αυτήν την φάση αν δεν συνεργαστείς εσύ θα χάσεις. Ξαναλέω δεν ζητάνε κάτι παράλογο. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Runner25 Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 3 minutes ago, Sheogorath said: Κοίτα, σε αυτήν την φάση αν δεν συνεργαστείς εσύ θα χάσεις. Ξαναλέω δεν ζητάνε κάτι παράλογο. τους εστειλα ας μου περασει πρωτα ο τενχικος τη floe ring που πηρα, και μετα θα βγαλει τη παλια κορσαιρ να τους στειλω και να μου στειλουν τη καινουργια, εγω χερι δε βαζω στον υπολογιστη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stamer Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 4 λεπτά πριν, Runner25 είπε στην αποδειξη αγορας που τους εστειλα απο τα 6 κοματια τα μισα τα 3 ειναι κορσαιρ απλα ντροπη τους και θα παρουνε απο μενα ξερετε τι Όπως ευγενικά είπε ο sheo, εσύ θα πάρεις αυτά από αυτούς.. Αυτό που ζητάνε (και θα το ζητούσαν ΟΛΟΙ οι άλλοι επίσης) είναι το προβληματικό κομμάτι. Το εξετάζουν, επιβεβαιώνουν και προχωράνε στην αντικατάσταση. Έτσι λειτουργούν τα πράγματα (από πάντα). Αυτό είναι και το λογικό. Αυτά τα άσχημα έχει το rma, τι να κάνουμε, γι'αυτό το ξορκίζουμε! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Runner25 Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 4 minutes ago, Stamer said: Όπως ευγενικά είπε ο sheo, εσύ θα πάρεις αυτά από αυτούς.. Αυτό που ζητάνε (και θα το ζητούσαν ΟΛΟΙ οι άλλοι επίσης) είναι το προβληματικό κομμάτι. Το εξετάζουν, επιβεβαιώνουν και προχωράνε στην αντικατάσταση. Έτσι λειτουργούν τα πράγματα (από πάντα). Αυτό είναι και το λογικό. Αυτά τα άσχημα έχει το rma, τι να κάνουμε, γι'αυτό το ξορκίζουμε! ζητανε ολοι οι αλλοι? ποιοι αλλοι με τη λοτζιτεκ βαρεθηκα να μου αλλαζουν τις συσκευες τους λεω μια στιγμη πριν το αλλαξουμε αν γινεται να το κανουμε να δουλεψει, αλλαγη με τη μια ουτε δευτερη σκεψη, ποτε ξανα κορσαιρ κουτι κουλερμαστερ ψυξη θερμαλτακε και τροφοδοτικο εχει ο θεος να πανε στο διαολο γιατι δεν κανουν το αλλο γιατι δεν δεχονται οταν μου στειλουν την καινουργια να δωσω στον κουριερ τη παλια γιατι εεε? γιατι θελουν να το αποφυγουν και το κανουν οσο πιο πολυκπλοκο σαν διαδικασια γινεται να γιατι βρε ενα ποδαρακι για το κ70 και μου στειλανε αλα νταλον δε ξερω και γω τι και μου ζητουσαν τελωνια για το κουτι μου 450d ανοιξα τικετ για το μπροστινο φιλτρο γιατι εσπασε ενα ποδαρακι και με κλασανε εντελως τι αλλο πια Επεξ/σία 16 Μαΐου 2019 από Runner25 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 1 λεπτό πριν, Runner25 είπε ζητανε ολοι οι αλλοι? ποιοι αλλοι με τη λοτζιτεκ βαρεθηκα να μου αλλαζουν τις συσκευες τους λεω μια στιγμη πριν το αλλαξουμε αν γινεται να το κανουμε να δουλεψει, αλλαγη με τη μια ουτε δευτερη σκεψη, ποτε ξανα κορσαιρ κουτι κουλερμαστερ ψυξη θερμαλτακε και τροφοδοτικο εχει ο θεος να πανε στο διαολο Καλά καλά καλά, άλλη φορά παίρνε logitech υδρόψυξη... Κάτσε να δεις και τι άλλες εταιρίες. Η Corsair είναι η μόνη που σου καλύπτει όλο το hardware σε περίπτωση διαρροής. Η TT ή η CM λένε "οκ, πάρε μια νέα AIO" ενώ σου έχουν καεί τροφοδοτικό, μητρική, κάρτα γραφικών γιατί τα κατούρησε η παλιά ΑΙΟ. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stamer Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 Εγώ σηκώνω τα χέρια ψηλά πάντως και προχωρώ παρακάτω! Good luck, μην ξαναπάρεις corsair, win win κατάσταση (σίγουρα γι'αυτούς) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 2 λεπτά πριν, Runner25 είπε ζητανε ολοι οι αλλοι? ποιοι αλλοι με τη λοτζιτεκ βαρεθηκα να μου αλλαζουν τις συσκευες τους λεω μια στιγμη πριν το αλλαξουμε αν γινεται να το κανουμε να δουλεψει, αλλαγη με τη μια ουτε δευτερη σκεψη, ποτε ξανα κορσαιρ κουτι κουλερμαστερ ψυξη θερμαλτακε και τροφοδοτικο εχει ο θεος να πανε στο διαολο Έτσι είναι το hardware φίλε, συγγνώμη αλλά αυτό που ζητάς είναι παράλογο. Γιατί άμα σου χάλασει η tt νομίζεις θα σου στείλουν άλλη χωρίς να στείλεις την ελαττωματική πίσω??? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Runner25 Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 2 minutes ago, akoinonitos said: Έτσι είναι το hardware φίλε, συγγνώμη αλλά αυτό που ζητάς είναι παράλογο. Γιατί άμα σου χάλασει η tt νομίζεις θα σου στείλουν άλλη χωρίς να στείλεις την ελαττωματική πίσω??? συμφωνω εν μερη θα μπορουσαν ομως να ειναι ποιο ευελικτοι πχ να παρουν τη παλια οταν μου φερει ο κουριερ τη καινουργια αλλα μπα δεν..., κοιτανε να το αποφυγουν εμενα ετσι μου κανει Επεξ/σία 16 Μαΐου 2019 από Runner25 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 Μόλις τώρα, Runner25 είπε συμφωνω εν μερη θα μπορουσαν ομως να ειναι ποιο ευελικτοι πχ να παρουν τη παλια οταν μου φερει ο κουριερ τη καινουργια αλλα μπα δεν κοιτανε να το αποφυγουν εμενα ετσι μου κανει Σε όλα τα προϊόντα σε hardware υπολογιστών αυτή είναι η πολιτική, στέλνεις ελέγχουν και σου στέλνουν καινούριο η ανακατασκευασμενο. Δεν είναι κάτι περίεργο αυτό. Δεν κοιτάνε να το αποφύγουν, απλά έχεις λάθος εντύπωση για το πώς γίνεται το rma, θα πρέπει πρώτα να ελέγξουν ότι δεν έχεις κάνει κάτι εσύ και μετά θα σου στείλουν. Αν εσύ τρυπήσει για παράδειγμα το ψυγείο με ένα κατσαβίδι πως να σου στείλουν καινούρια έφοδο είναι δική σου μ@λ@κια??? Εταιρίες είναι δεν είναι το φιλοπτωχο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα