Runner25 Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 εχω τον 5820κ με την υδροψυξη corsair h110i σημερα εβγαλα και καθαρισα τα φινς του ψυγειου γιατι ειχαν πιασει μπουρμπα και αντι να δω μειωση στις θερμοκρασιες ειδα μεγαλη αυξηση σε ιντλε ειμαι 50 52 και σε φουλ λοαντ χτυπησε και 100 τι παιχτηκε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
seithan Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Μπορεί να μην έχει μείνει αρκετό υγρό στο κλειστό σύστημα ψύξης. Αυτό εφόσον δεν έχεις πειράξει /κουνήσει την αντλία από τον επεξεργαστή. Επίσης σιγουρέψου πως λειτουργεί η αντλία και οι ανεμιστήρες του ψυγείου. Επεξ/σία 6 Μαΐου 2019 από seithan 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 37 λεπτά πριν, Runner25 είπε εχω τον 5820κ με την υδροψυξη corsair h110i σημερα εβγαλα και καθαρισα τα φινς του ψυγειου γιατι ειχαν πιασει μπουρμπα και αντι να δω μειωση στις θερμοκρασιες ειδα μεγαλη αυξηση σε ιντλε ειμαι 50 52 και σε φουλ λοαντ χτυπησε και 100 τι παιχτηκε? με τι το καθαρισες και πως? μηπως δεν εχει πατησει καλα στην cpu (σε περιπτωση που την εβγαλες) Επεξ/σία 6 Μαΐου 2019 από akoinonitos 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zx1234r Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Θέλει να ξαναβάλεις και πάστα υπόψιν. όχι οποιαδήποτε. ειδική που είναι για ψυγεία. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Runner25 Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 δεν εβγαλα το μπλοκ του επεξεργαστη εβγαλα μονο το ψυγειο ξεβιδωσα τους ανεμιστηρες και εκανα τα φινς του ψυγειου με τη σκουπα τωρα ανεβαζει και στο μπιος θερμοκρασιες καλα να παθω χωρις να ειμαι τεχνικος το ανοιξα να το καθαρισω θα το παω εδω στη γειτονια σε ενα τεχνικο δε θελω να του βγαλω και αλλο τα ματια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 23 λεπτά πριν, Runner25 είπε δεν εβγαλα το μπλοκ του επεξεργαστη εβγαλα μονο το ψυγειο ξεβιδωσα τους ανεμιστηρες και εκανα τα φινς του ψυγειου με τη σκουπα τωρα ανεβαζει και στο μπιος θερμοκρασιες καλα να παθω χωρις να ειμαι τεχνικος το ανοιξα να το καθαρισω θα το παω εδω στη γειτονια σε ενα τεχνικο δε θελω να του βγαλω και αλλο τα ματια Μπορει να ειναι λιγο χαζη ερωτηση αλλα τους ανεμιστηρες του κουμπωσες παλι ετσι? τσεκαρες μηπως εχει καμια διαρροη το ψυγειο και εχασε το υγρο? αν θες ανεβασε και καμια φωτο απο το ψυγειο και το συστημα ολο γενικα Επεξ/σία 6 Μαΐου 2019 από akoinonitos 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
radiohead Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Εφόσον δεν έβγαλες τίποτα πέρα από τους ανεμιστήρες είτε τους έβαλες ανάποδα είτε δεν τους συνδεσες σωστά είναι περίεργο να έκανες ζημιά έτσι όπως τα περιγράφεις. Στο bios είναι λογικό να έχεις μεγαλύτερες θερμοκρασίες από idle. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
seithan Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Ανέβασε κάνα scrnsht. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zx1234r Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 16 ώρες πριν, radiohead είπε Εφόσον δεν έβγαλες τίποτα πέρα από τους ανεμιστήρες είτε τους έβαλες ανάποδα είτε δεν τους συνδεσες σωστά είναι περίεργο να έκανες ζημιά έτσι όπως τα περιγράφεις. Στο bios είναι λογικό να έχεις μεγαλύτερες θερμοκρασίες από idle. Κάτι άλλο συμβαίνει. Ίσως έχει επηρεαστεί η ροή. Δες την σωλήνωση μήπως τσακίζει κάπου. Επίσης είσαι σίγουρος ότι το συνέδεσες το ψυγείο πάλι στην μητρική? Γιατί χωρίς ρεύμα δεν ρέει το νερό. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Runner25 Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) καλημερα δεν απαντησα χθες γιατι κοιμηθηκα νωρις ο τεχνικος μου ειπε ολα ενταξει εχουν συνδεθει το λαθος ειναι οτι μαλλον εξατμιστηκε ενα μικρο μερος του υγρου και καπου υπαρχει ενα κενο και η αντλια δε μπορει να διωξει το νερο προσπαθησε να κανει κατι εκει αυτος αλλα μπα οποτε μαλλον σημερα ανοιγω τικετ στη κορσαιρ, το θεμα ειναι οτι ειναι αγορασμενη η υδροψυξη το 14 Επεξ/σία 7 Μαΐου 2019 από Runner25 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zx1234r Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 36 λεπτά πριν, Runner25 είπε καλημερα δεν απαντησα χθες γιατι κοιμηθηκα νωρις ο τεχνικος μου ειπε ολα ενταξει εχουν συνδεθει το λαθος ειναι οτι μαλλον εξατμιστηκε ενα μικρο μερος του υγρου και καπου υπαρχει ενα κενο και η αντλια δε μπορει να διωξει το νερο προσπαθησε να κανει κατι εκει αυτος αλλα μπα οποτε μαλλον σημερα ανοιγω τικετ στη κορσαιρ, το θεμα ειναι οτι ειναι αγορασμενη η υδροψυξη το 14 Δεν νομίζω να καλύπτεται. Κάνε παραγγελία μία άλλη μέχρι να σου απαντήσουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Runner25 Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 ωχ τωρα θα μπλεξω με τη κορσαιρ ελεινοι απλα οπως και το software τους μου ζητανε part number αλλιως δε ξεκιναει το τικετ και δεν εχω συσκευασια 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
radiohead Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 Τα παραλες έχει καλό support η corsair το αυτονόητο σου ζητάνε. Επάνω στην υδρόψυξη έχει κάπου αυτοκόλλητο με s/n. 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Runner25 Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 32 minutes ago, radiohead said: Τα παραλες έχει καλό support η corsair το αυτονόητο σου ζητάνε. Επάνω στην υδρόψυξη έχει κάπου αυτοκόλλητο με s/n. εχεις μαλλον δικιο τα παραλεω γιατι εχουν σχετικα καλη υποστηριξη, παντως το συνοδευτικο τους software ειναι πραγματικα ελεινο εγω θυμαμαι με το κ70 οτι τους ειχα ζητησει ενα ποδαρακι που εσπασε και μου στειλαν κατι αλλο το οποιο μαλιστα μου ζητηθηκε να πληρωσω τελωνειο για αυτο θυμαμαι οτι εινια λιγο χυμα σημερα που εχω καιρο οταν βγαλω την υδροψυξη να δω τον αριθμο παρτιδας θα δω καλυτερα μηπως χανει απο καπου και θα δοκιμασω να τη ξαναβαλω πρεπει οπως καθαριζα το ψυγειο να τσακισα καποιο καλωδιο Επεξ/σία 7 Μαΐου 2019 από Runner25 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Runner25 Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 θα ενημερωσω για την εκβαση οταν εχω νεοτερα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα