Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχω αυτή τη συγκεκριμένη απορία γιατί είμαι στα πρόθυρα να αγοράσω το P30 Pro από μεγάλη αλυσίδα (μέσω πιστωτικής).

Θυμάμαι πως κατά καιρούς η Huawei βγάζει ναυαρχίδα+midrange σε προσφορά γύρω στα Χριστούγεννα, αλλά και λίγο πριν το καλοκαίρι. Πχ. με το P20 Pro είχε το P9 lite 2019, και με το Mate 20 Pro έδωσε αν θυμάμαι καλά το Mate 10 lite.

Αξίζει να περιμένω για μετά τις ενδιάμεσες εκπτώσεις; Θυμάται κάποιος πότε έτρεξε το συγκεκριμένο promo πέρσι;

Επεξ/σία από x_vagos_x
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Thanks, αυτό το βρήκα απ' το Insta τους. Ψάχνω για το καλοκαιρινό γαμώτη και δε μπορώ να το βρω :P

Θυμάμαι ότι ήταν μετά που ανακοινώθηκε το P20 Pro, μετά τον Απρίλη. Αλλά πότε περίπου για να ξέρω αν αξιζει να μείνω με τη μπακατέλα.

Επεξ/σία από x_vagos_x
Δημοσ.

ναι, αυτο το γνωρίζω :P

πούλησα το κινητό μου γιατί με συνέφερε η μεταπωλητική του αξία, αλλά πλέον έμεινα με μια χαζομάρα που ούτε viber δεν μπορεί να διαχειριστεί.

Οπότε το δίλημμά μου έιναι αν θα μείνω με τη μπακατέλα για ένα μήνα πχ ή αν το promo τρέχει κοντά τέλος Ιουλίου, να δοκιμάσω κάποιο φτηνό midrange όσο περιμένω.

Δημοσ.
22 ώρες πριν, x_vagos_x είπε

ναι, αυτο το γνωρίζω :P

πούλησα το κινητό μου γιατί με συνέφερε η μεταπωλητική του αξία, αλλά πλέον έμεινα με μια χαζομάρα που ούτε viber δεν μπορεί να διαχειριστεί.

Οπότε το δίλημμά μου έιναι αν θα μείνω με τη μπακατέλα για ένα μήνα πχ ή αν το promo τρέχει κοντά τέλος Ιουλίου, να δοκιμάσω κάποιο φτηνό midrange όσο περιμένω.

Κλασικά ρε, πάρε ένα καλό φθηνό (π.χ. το 3/32 redmi note 5) και δώσ το δώρο στον μπαμπά μετά. Και εσύ θα είσαι κομπλέ και ο μπαμπάς θα κάνει φιγούρα στους φίλους του μετά. 

Damn, έπρεπε να πληρώνομαι για τέτοιες συμβουλές. 

Δημοσ.

Ναι, το στόρυ μου συμπεριλαμβάνει μαμά αντί μπαμπά.

Σκεφτόμουν Redmi note 7 τύπου, να δω και την 48άρα κάμερα με gcam ορ σάμθηνγκ.

Δεν ξέρω, με τρώει και η τσέπη μου για P30 Pro ανεξάρτητα απ΄το promo. Ήλπιζα να με συγκρατήσει κάποιος λέγοντας μου ΟΧΙ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ, ΣΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΡΟΜΟ.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, x_vagos_x είπε

Ήλπιζα να με συγκρατήσει κάποιος λέγοντας μου ΟΧΙ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ, ΣΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΡΟΜΟ.

Μη το κάνεις Βάγγο! Σε ένα μήνα έχει προμο! 

2xDamn, I am good. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...