xp-user Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 Μόλις τώρα, Pwpwpw είπε Ναι πολυ που θα τρεχουν. Ο @mphxths στο πιο πανω ποστ ανεφερει ενα περιστατικο που εγινε παλαιοτερα αν καταλαβα καλα, οποτε δεν ειναι καινουργια αυτη η τακτικη αλλα παλια αν καταλαβα σωστα. Οποτε αν το κρατος ηθελε να τα καταπολεμησει σοβαρα θα το ειχε κανει ηδη. Αν κάνεις καταγγελία είτε τηλεφωνικά είτε με μαιλ επειδη ειναι καταγεγραμμένη να είσαι σίγουρος οτι θα τους αλλάξουν δίσκο πλατό που λέμε στο χωριό μας.Οχι άμεσα γιατί υπάρχουν προτεραιότητες ανάλογα με το ύψος της κομπίνας αλλά θα γίνει να είσαι σίγουρος.Τώρα αν κάποιοι μπαίνουν απλα στα φόρουμ λένε το πόνο τους και τίποτα άλλο παραπέρα οκ πάω πάσο.
Pwpwpw Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 35 λεπτά πριν, xp-user είπε Αν κάνεις καταγγελία είτε τηλεφωνικά είτε με μαιλ επειδη ειναι καταγεγραμμένη να είσαι σίγουρος οτι θα τους αλλάξουν δίσκο πλατό που λέμε στο χωριό μας.Οχι άμεσα γιατί υπάρχουν προτεραιότητες ανάλογα με το ύψος της κομπίνας αλλά θα γίνει να είσαι σίγουρος.Τώρα αν κάποιοι μπαίνουν απλα στα φόρουμ λένε το πόνο τους και τίποτα άλλο παραπέρα οκ πάω πάσο. Δεν μπηκα να γραψω κανενα πονο, μπηκα να κανω μια ερωτηση σχετικα με αγορα τιμολογιου διοτι δεν εχει ξαναγινει στο παρελθον και δεν εχω ιδεα. Ο αδερφος μου θελησε να κανει μια αγορα με τιμολογιο την οποια και δικαιουται. Ανελαβα να παρω να ρωτησω εγω και να κανω ενα τηλεφωνημα σε ενα μαγαζι που εμφανιζετε στην σελιδα του σκρουτζ.Τυχαιο μαγαζι, ειδα καλη τιμη και πηρα τηλεφωνο. Μου ειπανε οτι θελουν τα ταδε δικαιολογητικα και θελουν 30 μερες να τα ελεγξουν και εφοσον ελεγθουν και τα εγκρινουν, τοτε μπορω να παρω την συσκευη.Δηλαδη 1 μηνα μετα και αν, για να παρω ενα κινητο. Επειδη δεν εχω ιδεα πανω στο θεμα, αλλα ενας μηνας μου φανηκε πολυ παραξενο και μεγαλο διαστημα απλως ανοιξα το τοπικ να κανω μια ερωτηση να μου απαντησουν ανθρωποι που εχουν κανει αγορα με τιμολογιο αν αυτη ειναι η συνηθεις διαδικασια η αν ητα παραξενο αυτο που μου ειπαν στο τηλεφωνο. Τελικα μετα απο αυτα που διαβασα διαπιστωσα οτι εινα γνωστο αυτο το προβλημα με πολλα καταστηματα που εμφανιζονται στην σελιδα του σκρουτζ. Εφοσον ειναι τοσο γνωστη η ταχτικη καιο εχει καιρο που γινετε σιγουρα ηδη η λογικη λεει οτι θα υπαρχουν πολλες τετοιου ειδους καταγγελιες. Επεξ/σία 7 Μαΐου 2019 από Pwpwpw
mphxths Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 1 ώρα πριν, Pwpwpw είπε Ο αδερφος μου θελησε να κανει μια αγορα με τιμολογιο την οποια και δικαιουται. Aρχικα να σχολιασω την επιλογη της λεξης "δικαιουται".Οποιος εχει επιχειρηση , απο ατομικη μεχρι Α.Ε. αρα και μπορει να κοψει τιμολογιο , μπορει να παρει κινητο με τιμολογιο.Τι παει να πει δικαιουται?Εγω δικαιουμαι?οχι..δεν εχω επιχειρηση Οποιος κοβει τιμολογιο , μπορει να ψωνιζει με τιμολογιο..απλα... Το υπολοιπο θεμα το κουρασαμε...εχω ψωνισει απο public 2 φορες και απο πλαισιο 1 φορα..απλα πας ταμειο με τα εγγραφα..τα δινεις στον ταμια..δινεις τα στοιχεια οπου θα κοπει το τιμολογιο..και τελειωσες.Στα σκρουτζομαγαζα που θελουν να φανε τον φπα , στο τιμολογιο τσινανε επειδη απλα..δεν υπαρχει φπα να φανε..τι φορτος εργασιας του λογιστηριου?Σιγα τις μεγαλες επιχειρησεις που εχουν και ...λογιστηριο... Ενω τα σκρουτζομαγαζα ξεκινησαν με μια καλη λογικη..μηδεν υπαλληλους..μηδεν χωρος για συντηρηση κλπ κλπ..και μπορουσαν να χτυπησουν τις τιμες των μεγαλων αλυσιδων , ο κλασικος νεοελληνας που θελει να ειναι παντα πονηρος και μαλακας , καταφερε να εκμεταλλευτει και αυτην την κατασταση...
xp-user Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 3 ώρες πριν, Pwpwpw είπε Δεν μπηκα να γραψω κανενα πονο, μπηκα να κανω μια ερωτηση σχετικα με αγορα τιμολογιου διοτι δεν εχει ξαναγινει στο παρελθον και δεν εχω ιδεα. Ο αδερφος μου θελησε να κανει μια αγορα με τιμολογιο την οποια και δικαιουται. Ανελαβα να παρω να ρωτησω εγω και να κανω ενα τηλεφωνημα σε ενα μαγαζι που εμφανιζετε στην σελιδα του σκρουτζ.Τυχαιο μαγαζι, ειδα καλη τιμη και πηρα τηλεφωνο. Μου ειπανε οτι θελουν τα ταδε δικαιολογητικα και θελουν 30 μερες να τα ελεγξουν και εφοσον ελεγθουν και τα εγκρινουν, τοτε μπορω να παρω την συσκευη.Δηλαδη 1 μηνα μετα και αν, για να παρω ενα κινητο. Επειδη δεν εχω ιδεα πανω στο θεμα, αλλα ενας μηνας μου φανηκε πολυ παραξενο και μεγαλο διαστημα απλως ανοιξα το τοπικ να κανω μια ερωτηση να μου απαντησουν ανθρωποι που εχουν κανει αγορα με τιμολογιο αν αυτη ειναι η συνηθεις διαδικασια η αν ητα παραξενο αυτο που μου ειπαν στο τηλεφωνο. Τελικα μετα απο αυτα που διαβασα διαπιστωσα οτι εινα γνωστο αυτο το προβλημα με πολλα καταστηματα που εμφανιζονται στην σελιδα του σκρουτζ. Εφοσον ειναι τοσο γνωστη η ταχτικη καιο εχει καιρο που γινετε σιγουρα ηδη η λογικη λεει οτι θα υπαρχουν πολλες τετοιου ειδους καταγγελιες. Δεν εννοουσα εσενα φιλε μου εσυ φαινετε οτι δεν ξερεις τι παιζει με αυτα τα λαμογια.Απευθυνομαι σε οσους λες τι μπορουν να κανουν και λενε ...ασε μωρε που να μπλεξουμε τωρα....κλπ..κλπ
thanasis tr Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 Στις 6/5/2019 στις 1:45 ΜΜ, Pwpwpw είπε To εχω διαβασει αλλα και παλι μου φαινεται παραξενο.Δηλαδη πρπει να στειλω σημερα τα χαρτια και απο κει και περα πρπει να περιμενω ενα ολοκληρο μηνα εως να γινει εγκριση. Για αυτο ρωταω αν λειτουργουν ολα τα καταστηματα ετσι η ειναι και θεμα καταστηματος, αν εχετε αναλογες εμπειριες. Όχι επί τόπου. Στοιχεία τιμολόγησης και ένα print screen τυπωμένο από taxis ότι ανήκεις σε κανονική κατηγορία ΦΠΑ και όχι μειωμένη όπως είναι π.χ οδοντίατροι 1
Green Dragon Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 Καλησπέρα παιδιά. Πριν από 7 μήνες αγόρασα ένα κινητό, με τιμολόγιο στο όνομα μιας μικρής εταιρείας Ε.Ε του αδελφού μου. Έχω αντίγραφο για λόγους εγγύησης. Σκέφτομαι τώρα να το δώσω, μέσω αγγελίας, μαζί φυσικά με το τιμολόγιο. Χρειάζεται να ενημερώσω τον αδελφό μου ή το λογιστή του γιαυτό; Αν δεν το κάνω, θα υπάρχει κάποιο πρόβλημα για την εταιρεία; Ή για τον υποψήφιο αγοραστή;;;
x10 Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 Φυσικα και δεν θα δωσεις το τιμολογιο, το οποιο αντιλαμβανεσαι οτι παραμενει στην κυριοτητα του επιτηδευματια η της εταιρειας εν προκειμενω. Ειναι φορολογικο στοιχειο, με οτι αυτο συνεπαγεται. 1
Green Dragon Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 4 λεπτά πριν, x10 είπε Φυσικα και δεν θα δωσεις το τιμολογιο, το οποιο αντιλαμβανεσαι οτι παραμενει στην κυριοτητα του επιτηδευματια η της εταιρειας εν προκειμενω. Ειναι φορολογικο στοιχειο, με οτι αυτο συνεπαγεται. Σε ευχαριστώ! Την συσκευή μπορώ να την δώσω μέσω αγγελίας, μαζί με το αντίγραφο; Η χρειάζεται να ενημερώσω το λογιστήριο για να κάνει κάποιες ενέργειες;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα