gaius germanicus Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Αφού ψόφησε το mi max 2 λέω να πάρω καινούργιο περί που στο ίδιο μέγεθος. Είμαι μεταξύ mi max 3/huawei mate lite 20/redmi note 7.ημουν έτοιμος να πάρω το μι μαξ όταν είδα ότι δεν έχει gorilla glass και ξενέρωσα. Αυτό που με ενδιαφέρει περισσότερο είναι το μέγεθος και η ποιότητα της οθόνης. Επεξ/σία 6 Μαΐου 2019 από gaius germanicus
gaius germanicus Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Τι έχει διαφορετικό το mi8 lite?εκτός από την τιμή.
Donalhioy Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 https://www.kimovil.com/el/sygkrish/huawei-mate-20-lite,xiaomi-mi-max-3,xiaomi-mi8-lite-global-64gb,xiaomi-redmi-note-7-global-64gb μαλλον σε εισαι στο redmi note 7 1
gaius germanicus Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 τελικα πηρα το redmi note 7,εφαγα ενα ψιλοσοκ απο την διαφορα μεγεθους με το mi max 2 στην αρχη αλλα πιστευω θα την συνηθισω. οταν βγει το mi max 4 που θα χει gorilla glass θα το παρω και θα δωκω το redmi. ξερει κανεις κανα μαγαζι που να αγοραζει μεταχειρισμενα αθηνα?
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 10 λεπτά πριν, gaius germanicus είπε τελικα πηρα το redmi note 7 Πόσο σου βγήκε και από που? το κοιτάω κι εγώ. Πρώτες εντυπώσεις από βίντεο κυρίως και από φωτό αν πρόλαβες να τσεκάρεις
gaius germanicus Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 απο καιζερσοπ στα 223,καλο ειναι αλλα εχω συνηθισει στην οθονη του μι μαξ.
chios Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 52 λεπτά πριν, gaius germanicus είπε τελικα πηρα το redmi note 7,εφαγα ενα ψιλοσοκ απο την διαφορα μεγεθους με το mi max 2 στην αρχη αλλα πιστευω θα την συνηθισω. οταν βγει το mi max 4 που θα χει gorilla glass θα το παρω και θα δωκω το redmi. ξερει κανεις κανα μαγαζι που να αγοραζει μεταχειρισμενα αθηνα? και πολύ καλά έκανες, από max 2 σε mi8 lite θα έτρωγες μεγάλη πίκρα, με έναν φορτιστή στο χέρι θα ήσουν. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα