cuprakatos Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Καλημέρα. Όπως ανέφερα και στον τίτλο, μετά από κάποιες ρυθμίσεις (δεν θυμάμαι επειδή έχει καιρό, τι ρυθμίσεις είχα κάνει, μπορεί να πάτησα κατά λάθος συμπίεση δεδομένων για εξοικονόμηση χώρου στον C, αλλά μετά το ξετικάρισα, νομίζω από κει και μετά μου το βγάζει) εμφανίζονται οι φάκελοι όπως παρακάτω, με μπλε βελάκια.... αυτό σε μερικούς φακέλους του συστήματος και όχι σε όλους, πιθανώς επειδή το είδα και το ξετικάρισα.... Γνωρίζουμε μήπως τι είναι και πως επανέρχεται ή να κάνω νέα καθαρή εγκατάσταση; Win 10X64PRO Επεξ/σία 6 Μαΐου 2019 από cuprakatos
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 8 λεπτά πριν, cuprakatos είπε ή να κάνω νέα καθαρή εγκατάσταση; Win 10X64PRO Σιγά μην κάνεις νέα εγκατάσταση γι' αυτό το πράγμα. Η κατέβασε το Winaero tweaker (αυτό έχω εγώ) η δες εδώ
zx1234r Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Είναι το σύμβολο που δείχνει πως οι φάκελοι είναι συμπιεσμένοι. Δεν σε επηρεάζει σε κάτι.
cuprakatos Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 zx1234r σ ευχαριστώ. Με το απ πάνω βίντεο καθάρισα!! Μια χαρά. Σας ευχαριστώ παιδιά 12 λεπτά πριν, Xacti είπε Σιγά μην κάνεις νέα εγκατάσταση γι' αυτό το πράγμα. Η κατέβασε το Winaero tweaker (αυτό έχω εγώ) η δες εδώ Ευχαριστώ πολύ φίλε μου. Μου είχε σπάσει τα νεύρα. Δεν είχα ασχοληθεί και πολύ όμως. Να, τώρα που ρώτησα, πήρα απάντηση σουπερ. Σ ευχαριστώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα