chek2fire Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Μια και στήνω το νέο μου pc θα ήθελα να μου προτείνετε ssd για την μητρική ROG Zenith Extreme Alpha Απο τι βλέπω στο site με τα spec έχει αυτό εδώ 2 x M.2 Socket 3, with M Key design, type 2242/2260/2280/22110 storage devices support (Supports both SATA & PCIE SSD) 1 x M.2 Socket 3, with M key, type 2242/2260/2280 storage devices support (PCIE 3.0 x 4 mode)*2 Τις διαφορές έχουν μεταξύ τους αυτά τα δύο socket, ποιο είναι καλύτερο να χρησιμοποιήσω και ποιο προτείνετε για αγορά? Στο ssd λέω να βάλω μόνο το λειτουργικό. Η μητρική είναι αυτή εδώ https://www.asus.com/Motherboards/ROG-Zenith-Extreme-Alpha/specifications/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 21 Μαΐου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2019 Για πείτε μου γνώμες γιαυτόν εδώ https://www.e-shop.gr/ssd-samsung-mz-v7p512bw-970-pro-512gb-nvme-pcie-gen-30-x4-m2-2280-p-PER.306206 και αν θεωρείτε ότι υπάρχει κάτι καλύτερο σε αυτή την κατηγορία. Η μητρική παίρνει από τι είδα τα τελευταίας γενιάς ssd Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jiakometi Δημοσ. 21 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2019 Μια χαρά. Ο πιό ποιοτικός mainstream Nvme δίσκος σήμερα ...... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 21 Μαΐου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2019 2 ώρες πριν, Jiakometi είπε Μια χαρά. Ο πιό ποιοτικός mainstream Nvme δίσκος σήμερα ...... αξίζει να πας για κάτι ποιο ακριβό η είναι πεταμένα χρήματα? και αν ναι για ποιον? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jiakometi Δημοσ. 21 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2019 Για τις περισσότερες δουλειές............όχι. Τι χρήση έχει ο υπολογιστής ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 21 Μαΐου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2019 2 ώρες πριν, Jiakometi είπε Για τις περισσότερες δουλειές............όχι. Τι χρήση έχει ο υπολογιστής ? βαριά.. από gaming μέχρι multitasking. θα είναι το νέο pc αλλά εδώ που τα λέμε και με το παλιό pc που ήδη έχω και έχει παλιάς γενικάς ssd δεν έχω κανά θέμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jiakometi Δημοσ. 21 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Νομίζω ότι θα είσαι οκ. Πολύ λίγες εφαρμογές φτάνουν στα όρια τους δίσκους αυτούς ( σε συνδυασμό με συνεχή χρήση CPU). Στην θέση σου θα προχωρούσα, αλλά περίμενε λίγο μήπως κάποιο άλλο μέλος έχει καμμιά άλλη ιδέα...... Επεξ/σία 22 Μαΐου 2019 από Jiakometi 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 22 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2019 12 ώρες πριν, chek2fire είπε βαριά.. από gaming μέχρι multitasking. θα είναι το νέο pc αλλά εδώ που τα λέμε και με το παλιό pc που ήδη έχω και έχει παλιάς γενικάς ssd δεν έχω κανά θέμα Aν δεν κάνω λάθος, αυτός θεωρειται καλύτερος απο τον 970 της Samsung https://www.skroutz.gr/s/17463941/Adata-XPG-Gammix-S11-Pro-512GB.html Δες κανένα review, δεν πρλαβαίνω να το τσεκάρω αναλυτικά τώρα λόγω δουλειάς. Αλλά δεν πρέπει να θυμάμαι λάθος. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα