billiboo Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 καλησπερα , εχω ενα sony vaio sve15121c6ew το οποιο δεν μπαινει με τπτ σε bios. και επισης δνε μου αναγνωριζει τα bootable στικακια για να εκαταστησω λογισμικο. (αναγνωρισε μια φορα και τελος) του εβαλα εναν ssd που ειχε μεσα fedora και φαινεται ολα να δουλευουν κανονικα εκτος του οτι δεν μπορω να μπω στο bios. δοκιμασα να κανω ρεσετ με την μπαραριοα αλλα τπτ. ξερει κανεις τι παιζει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zx1234r Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Έχει κουμπί Assist? Αν ναι, με αυτό μπαίνει. Αλλιώς κράτα πατημένο το F2 με σβηστό το λάπτοπ και πάτα το power. Συνέχισε να πατάς το F2. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billiboo Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Ευχαριστω , μολις το βρηκα και σε ενα site οτι ειναι το assist, ομως δυστηχως θελει κλειδι για να μπω και δεν το ξερω. υπαρχει καποια λυση για αυτο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zx1234r Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Βλακείες της Sony. Βγάλε την μπαταρία απο την πλακέτα και κράτα πατημένο το power για μισό λεπτό. Ξαναβάλε τη και λογικά θα έχει κάνει reset σε όλες τις ρυθμίσεις του bios και θα έχει αφαιρέσει το password. Ίσως μετά χρειαστεί να αλλάξεις το boot order για να δει τον δίσκο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billiboo Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 με τα πολλα εβγαλε εναν κλειδι και πηρα την σονυ και μου εδωσε ενα onetime password Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zx1234r Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 20 ώρες πριν, billiboo είπε με τα πολλα εβγαλε εναν κλειδι και πηρα την σονυ και μου εδωσε ενα onetime password Για κάτι τέτοιες βλακείες έπεσαν οι πωλήσεις της sony στα λάπτοπ και σταμάτησε να φτιάχνει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billiboo Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 Ισως, τώρα δεν μου κρατάει τις ρυθμίσεις στο bios . Ούτε με καινούργια μπαταρία . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billiboo Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 λοιπον παιδια δεν ξερω τι γινετε αλλα δεν μπορω να βρω γτ δεν σωζει τις ρυθμισεις στο bios, εχω δοκιμασει 3 μπαταριες οι 2 καινουργιες. εχω ψαξει στο νετ αλλα δεν βρηκα απαντηση. ξερει κανεις τι μπορει να ειναι η που μπορω να βρω απαντηση? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
neo80 Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 Για δοκίμασε να κάνεις ρισετ το cmos. επίσης ρίξε μια ματιά εδώ λέει για desktop αλλά με τα πισί ποτέ δεν ξέρεις. οι μπαταρίες που άλλαξες είναι ίδιες με αυτήν που είχε αρχικά; Αν όχι τότε πρέπει να είναι ίδιες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα