Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

36 λεπτά πριν, juno12 είπε

το παθαίνω κι εγώ αυτό σε αλλαγή  οδηγών. απλά βγάζεις ξαναβάζεις καλώδιο εικόνας κι επανέρχεται. επίσης τσέκαρε με άλλο καλώδιο hdmi ή ότι έχεις, μπας και χάλασε.

Απλός κάνω επανεκκίνηση αφού το ζητάει οδηγός και τέλος και μετά μια χαρά την σε σύνδεση displayport τη οθόνη μου λόγο για 144Hz 

• Απαντ. 126
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τζιφος και με το νεο τροφοδοτικο που την δοκιμασα πριν λιγο παλλι τα ιδια και σε πολυ μικροτερο χρονικο διαστημα.Απλα τωρα σταματαει το κολαει το παιχνιδι και σε μερικα δευτερολεπτα με βγαζει στην επιφανεια εργασιας.Το τροφοδοτικο που την δοκιμασα ειναι ΑΥΤΟ αρκετο για την καρτα νομιζω οποτε αφου απεκλεισα και το θεμα τροφοδοσιας δεν μπορω να φανταστω τι αλλο μπορει να συμβενει.

• Sad 1
Επισκέπτης
Δημοσ.

Θα μπορούσες να κάνεις format και πέρασμα ξανά τα windows..

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Tasos_69 είπε

Αυτο εχει γινει πανω απο 10 φορες

κανε ενα bios update και την μητρικη για καλο και για κακο ..και τσεκαρε εκει τσ σεττιγκς για την καρτα...προτεραιοτητες ταχυτητες κλπ...κανε update και windows....και βγαλε οσους δισκους δεν χρειαζεσαι ..(απο δισκους τι εχεις? ) κρατα μονο αυτον με το λειτουργικο ...κατι θεματα ειχε κοσμος με τα windows οπου καποια αρχεια καποιες εφαρμογες-αρχεια ελειπαν ....ειναι θεμα καποιου software ...κατι δεν εχει ρυθμισει σωστα ...και με την ευκαιρια αν και εχει καιρο που την πηρε ..απο αγγλια γιατι εχω χασει επεισοδια αρκετα skan και λοιπα...εχει τελωνειο η οχι ? κατι brexit και τετοια τι κανανε αυτοι τελικα?...ερχονται κανονικα αγορες απο εκει ? 

κανε και ενα τσεκαρισμα τα framework 3.5 -4.0 στα windows......

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Tasos_69 είπε

Τζιφος και με το νεο τροφοδοτικο που την δοκιμασα πριν λιγο παλλι τα ιδια και σε πολυ μικροτερο χρονικο διαστημα.Απλα τωρα σταματαει το κολαει το παιχνιδι και σε μερικα δευτερολεπτα με βγαζει στην επιφανεια εργασιας.Το τροφοδοτικο που την δοκιμασα ειναι ΑΥΤΟ αρκετο για την καρτα νομιζω οποτε αφου απεκλεισα και το θεμα τροφοδοσιας δεν μπορω να φανταστω τι αλλο μπορει να συμβενει.

Καλησπέρα

Δυστυχώς στο main rig μου έχω λούπα σε επεξεργαστή και κάρτα οπότε αλλαγές δύσκολο έως αδύνατο να γίνουν για δοκιμές.

Στο εξωχικό που θα πάω για διακοπές έχω υπολογιστή σχετικά παλιό αλλά με καλό τροφοδοτικό (seasonic 620) οπότε μπορεί να γίνει δοκιμή. Σε τι παιχνίδια/προγράμματα στο κάνει αυτό να δω αν έχω δυνατότητα ή και τον χρόνο να τα κατεβάσω/ασχοληθώ;

Αν φυσικά δεν βρεις άκρη με δικά σου μέσα ή κάπου απο κοντά. Θα βρίσκομαι Μυτιλήνη, στην διάθεσή σου.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εχουν γινει οοοολα αυτα και σημερα που δοκιμασα το καινουριο τροφοδοτικο ειχα πανω κουμπωμενο μονο τον σκληρο με το λειτουργικο.Ειναι καθαρο install των Windows και δεν υπαρχει ακποιο αλλο software περα μονο των Drivers.Aπο Scan προς το παρων ολα κανονικα ουτε τελωνειο ουτε τιποτα.

Σε ευχαριστω πολυ φιλε Sheogorath αλλα ειμαστε πολυ μακρυα εγω βρισκομαι Κορινθο.Αυτος ο υπολογιστης ειναι μονο για παιχνιδια δεν εχω καποιο αλλο προγραμμα πλην του afterburner που μετα την επανεγκατασταση των windows δεν εβαλα ουτε αυτο μηπως και ειχα θεμα απο εκει.Τωρα τελικα εαν δεν εχει θεμα η καρτα οπως μου ειπαν απο το Scan δεν ξερω τι αλλο να σκεφτω αφου δοκιμασα και νεο τροφοδοτικο.Να φταει επεξεργαστης το θεωρω αδυνατο, το μονο που μενει ειναι μνημες και μητρικη.Αυριο θα εχω μια αλλη Z270 στα χερια μου και λεω να τα ξεκουμπωσω ολα απο την MSI και να τα κουμπωσω σε αυτην αλλα μονο που σκεφτομαι την ολη διαδικασια κουραστηκα ηδη :) και πιο πολυ το καθαρισμα του επεξεργαστη απο το Liquid Metal και της Ψυκτρας,θελει αιθυλικη αλκοολη κτλ οποτε καταλαβαινεις.

Βασικα μου εκανε εντυπωση που πριν αλλαξω τροφοδοτικο σημερα οταν ειχα κανει την νεα εγκατασταση των Windows προχθες ειπα να δοκιμασω αλλο παιχνιδι απο το Metro που ειχα πριν και μου εκανε το προβλημα (μου το εχει κανει και με αλλα δυο) και ετσι εβαλα Battlefield V που δεν ειχα δοκιμασει με αυτο πριν,ξεκινησα το παιχνιδι  και εβγαλα ολο το pre game κανονικα πριν μπω στο main game ε με το που μπηκα στο main game σε single player στην πρωτη αποστολη μετα απο 5-10 λεπτα κολησε ο Διας.

Και παντα μετα το κολημα οταν επανερχετε στην επιφανεια εργασιας μου βγαζει παντα popup μυνημα οτι επειδη προεκυψε ενα ανεξηγητο σφαλμα το Wattman επανηλθε στις εργοστασιακες ρυθμισεις ενω δεν ειχα πειραξει τιποτα πριν εγω σε αυτο.

Επεξ/σία από Tasos_69
  • Like 1
Δημοσ.

Εγώ πάντως πάω για αλλαγή τις μημνες από εκεί έχω τα προβλήματα με το pc μου και βρήκα αυτές G.Skill TridentZ Royal 16GB DDR4-3600MHz (F4-3600C18D-16GTRG) και πιστεύω να ηρεμήσω από τα προβλήματα που είχα 

Δημοσ.

Το προβλημα λυθηκε  επιτελους :) . To  τελευταιο post του φιλου exclood με πονηρεψε.Οι μνημες μου εξ αρχης δεν δουλευαν στα 3200 με XMP αλλα μονο με manual ρυθμισεις (πειραγμα δηλαδη SA Voltage-IO Voltage κτλ)εβγαζαν κανονικα ολα τα stess tests αλλα με την καρτα τελικα δεν ειχαν καλη σχεση.Ειχα δοκιμασει βεβαια να κανω Reset σε Bios Defaults αλλα παλλι ειχα θεμα οποτε σημερα λεω δεν κανω και ενα Clear Cmos με  κλασικη μεθοδο της επαφης των δυο pin με ενα κατσαβιδακι κατι που δεν ειχα κανει εως τωρα.Ε αυτο ηταν οτι και να κανω στο Bios overclocking κτλ στον επεξεργαστη η καρτα παιζει κανονικα την ελιωσα ενα τετραωρο σε παιχνιδι απλα το μονο που δεν πρεπει να πειραξω ειναι οι μνημες δηλαδη να ειναι στα 2133 αλλιως τα ιδια.Τωρα θα τις τσεκαρω και με μια αλλη μητρικη Z270 εαν κανουν XMP κανονικα και θα κουμπωσω και την καρτα εκει και αν ξανακανουν παλλι τα ιδια θα τσιμπησω ενα αλλο σετακι μνημες.Ο θεος με βοηθησε και δεν σκοτωσα την καρτουλα και κριμα το βρισιμο που εφαγε :) σας ευχαριστω ολους(η σχεδον ολους) για τον χρονο σας και την βοηθεια σας παιδια.

• Like 14
  • Thanks 1
Δημοσ.

ΑΝΑΣΑ ! Αντε με το καλο !

στα  2133 σε κοβει πολυ αποδοση, πανε για αλλες μνημες. και περιεργο που δεν δουλευουν με ΧΜΡ στα 3200 ....

Δημοσ.
20 ώρες πριν, Tasos_69 είπε

Το προβλημα λυθηκε  επιτελους :) . To  τελευταιο post του φιλου exclood με πονηρεψε.Οι μνημες μου εξ αρχης δεν δουλευαν στα 3200 με XMP αλλα μονο με manual ρυθμισεις (πειραγμα δηλαδη SA Voltage-IO Voltage κτλ)εβγαζαν κανονικα ολα τα stess tests αλλα με την καρτα τελικα δεν ειχαν καλη σχεση.Ειχα δοκιμασει βεβαια να κανω Reset σε Bios Defaults αλλα παλλι ειχα θεμα οποτε σημερα λεω δεν κανω και ενα Clear Cmos με  κλασικη μεθοδο της επαφης των δυο pin με ενα κατσαβιδακι κατι που δεν ειχα κανει εως τωρα.Ε αυτο ηταν οτι και να κανω στο Bios overclocking κτλ στον επεξεργαστη η καρτα παιζει κανονικα την ελιωσα ενα τετραωρο σε παιχνιδι απλα το μονο που δεν πρεπει να πειραξω ειναι οι μνημες δηλαδη να ειναι στα 2133 αλλιως τα ιδια.Τωρα θα τις τσεκαρω και με μια αλλη μητρικη Z270 εαν κανουν XMP κανονικα και θα κουμπωσω και την καρτα εκει και αν ξανακανουν παλλι τα ιδια θα τσιμπησω ενα αλλο σετακι μνημες.Ο θεος με βοηθησε και δεν σκοτωσα την καρτουλα και κριμα το βρισιμο που εφαγε :) σας ευχαριστω ολους(η σχεδον ολους) για τον χρονο σας και την βοηθεια σας παιδια.

Όπως σου είπα και εγώ ;) Το ότι κάποιες μνήμες υποστηρίζουν έως 3200mhz δεν σημαίνει ότι θα τις τρέξει και όλας 

Δημοσ.
22 ώρες πριν, Tasos_69 είπε

Καλησπέρα για εμένα δοκίμασε με το xmp να ένα βάζεις σιγά την ταχύτητα τις μνήμες θα τις πας  2400 μετά 2666 και 2933 και μετά βλέπεις που τρέχουν η μνήμες σου στην μητρική σου και τις αφήνεις στην μεγαλύτερη ταχύτητα που είναι σταθερές ότι κάνεις να έχεις βγάλει ότι πρόγραμμα τις asus  δεν αγαπάει  τόσο πολύ την amd από ότι τιν nvidia 

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα φιλε μου, ευχομαι να σου πηγαν ολα καλα τελικα αλλα θα ηθελα πολυ να μαθω αν με μνημες στα 3200 στο ξανα εκανε. Εχω βρει μια πολυ συγκεκριμμενη λυση εδω και καποιο καιρο και θα ηθελα να ξερω γενικοτερα για το θεμα μνημων γιατι πολυ απλα στη δικη μου λογικη αυτο που εκανες στην ουσια ''throτllare'' τη καρτα κατα μια εννοια οποτε ισως να μην ειναι μονιμη λυση. Ευχαριστω εκ των προτερων.. 

Επεξ/σία από Goremark

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...