Dark_Nightfall Δημοσ. 9 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2019 Φίλε μου γιατί δεν στέλνεις την κάρτα η ακόμα και pc ολόκληρο για έλεγχο σε κάποιο κατάστημα της περιοχής σου (εκτός αν δεν είναι εφικτό); θα υπάρχει κόστος τεχνικού ελέγχου προφανώς αλλά τουλάχιστον θα ξέρεις τι γίνεται (ίσως θα έπρεπε να γίνει πριν την κάνεις rma).
Tasos_69 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2019 Ολο το Pc αδυνατον εκτος του ογκου το χρειαζομαι και για εργασια.Την καρτα την εστειλα εκει που την πηρα και την βρηκαν οκ οποτε μαλλον κατι στο Pc θα φταιει μαλλον.
ASDIC Δημοσ. 9 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) νταξει μην το περνεις κατακαρδα φιλε μου. Εγω χρονια τωρα μονο κοκκινες καρτες εχω και ποτε δεν ειχα θεμα. Ατυχια. Εαν και ακομα δεν ειναι εμπεριστατομενο οτι φταιει η καρτα γραφικων. Οσον για τον "φιλο" που μιλαει χωρις να ξερει να του πω οτι η SCAN ειναι τα μεγαλυτερα ονλινε καταστηματα στην Αγγλια, δεν θα του εστελαν πισω καρτα εαν εντοπιζαν σφαλμα. και την δικη μου VEGA απο εκει την αγορασα. και το τι κανει ο καθενας με τα λεφτα του και πως στηνει το μηχανημα του ειναι δικη του δουλεια. Το γεγονος οτι γραφει σε δημοσιο φορουμ για να βρει λυση δεν σημαινει οτι εχει δικαιωμα ο καθε αργοσχολος που δεν προτεινει κατι χρησιμο, να κραζει / κρινει και να το παιζει ανωτατος δικαστης. Λιγη ντροπη δεν βλαπτει. Επεξ/σία 9 Ιουλίου 2019 από ASDIC 2
mpokwsths Δημοσ. 9 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 7/5/2019 στις 10:24 ΜΜ, Tasos_69 είπε παρατηρησα οτι οταν κολαει το συστημα κατα την διαρκεια του παιχνιδιου και βγαζει μαυρη οθονη κολαει και ο ηχος στο παιχνιδι και επαναλαμβανει τα ιδια.Αυτο εαν το αφησω μετα απο λιγο θα ερθει μονο του ξανα στην επιφανεια εργασιας και θα εχει κλεισει το παιχνιδι βγαζωντας το ιδιο το παιχνιδι μηνυμα unexpected error η θα χρειαστει να κανω εγω ο ιδιος Rertart.Ακομα μετα απο ολα αυτα βγαινει και ενα popup κατω δεξια οτι το wattman εχει επανελθει στις εργοστασιακες ρυθμισεις λογο ανεξηγητου λαθους. Επειδή δεν το ξεκαθάρισες. Εκανες ποτέ undervolting + underclock μαζί; Όχι πολύ, βάλε manual ρυθμίσεις και κόψε 50 MHz και 150mV (ή 100mV) από τα state P6 και P7. Μπορει η κάρτα σου να έχει πολύ σκαρτα binned chip αυτός ο συνδυασμός να σε σώσει. Θα χάσεις 1-2fps, καθόλου παραπάνω. Το Odyssey που έτρεξαν αυτοί δεν είναι κατάλληλο για stress testing σε AMD κάρτες. Επεξ/σία 9 Ιουλίου 2019 από mpokwsths
Tasos_69 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2019 Οπως ειδες ASDIC δεν του εδωσα δευτερη απαντηση στο σχολιο του γιατι οποιος μπει στην διαδικασια να μπει σε αντιλογο με αντιστοιχα ατομα οπως αυτος το μονο που μπορει να κερδισει ειναι χασιμο χρονου και υπομονης και μιας και δεν το επιτρεπει ο χωρος να εκφραστω οπως του αρμοζει αστον πισω απο την ανωνυμια του να γραφει οτι θελει και να βαζει στον εαυτο του οτι βαθμο IQ επιθυμει. Περιμενω καφε ενεκα αδειας και χρονου και απω να το κανω και αυτο φιλε mpokwsths 😉 1
ollandos1980 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2019 3 λεπτά πριν, Tasos_69 είπε Οπως ειδες ASDIC δεν του εδωσα δευτερη απαντηση στο σχολιο του γιατι οποιος μπει στην διαδικασια να μπει σε αντιλογο με αντιστοιχα ατομα οπως αυτος το μονο που μπορει να κερδισει ειναι χασιμο χρονου και υπομονης και μιας και δεν το επιτρεπει ο χωρος να εκφραστω οπως του αρμοζει αστον πισω απο την ανωνυμια του να γραφει οτι θελει και να βαζει στον εαυτο του οτι βαθμο IQ επιθυμει. το μονο που μπορεις να κανεις χωρις να δοκιμαζεις νεα κομματια hardware για να βρεις ποιο φταει ...γιατι αν δεν εχει θεμα η καρτα το προβλημα θα υπαρχει και με αλλη ...ειναι να ξηλωσεις οτι software εχεις και μπορει να σχετιζεται ....
Lee80 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2019 Απο οσο γκουγκλαρα η καρτα διαθετει Dual Bios Switch, ορισμενοι ελυσαν το προβλημα αλλαζοντας την θεση του διακοπτη Bios της καρτας. Εχεις δοκιμασει να αλλαξεις την θεση στο διακοπτακι της καρτας?
enable_your_mind Δημοσ. 10 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλησπερα ... Πριν ουτε καν μηνα αρχισα να αντιμετωπιζω παρομοια προβληματα με την vega 64 μου . .. Εκει που μπορει να επαιζα παιχνιδι κανονικα επεφτε μαυρη οθονη και το πισι εκανε reboot... Το ειχε κανει μονο μια φορα σε default ( γιατι την ειχα με λιγο undervolt ) .. Ειχα αυτο το τροφοδοτικο EVGA 850 BG που θεωρουσα οτι οκ καλο ειναι δεν θα υπαρχει θεμα.. Ελα ομως που μια μερα εκει ξαφνικα που εκανα reboot το πισι δεν ξαναειδε τους 2 ssd σκληρους που ειχα.. Με τα πολλα οι σκληροι δεν επανηλθαν ποτε ( δοκιμαστικαν σε αλλα 2 διαφορετικα μηχανηματα οποτε και εκανα RMA το τροφοδοτικο μαζι με τους 2 σκληρους και σε 2 βδομαδες ειχα ξανα τους σκληρους μαζι με νεο τροφοδοτικο απο την ΕVGA γιατι ολα ηταν αγορασμενα απο το ιδιο μαγαζι ) Αλλα επειδη επρεπε να εχω το πισι , αγορασα ενα νεο 1000W τροφοδοτικο και αλλαξα καλωδιο HDMI ετσι για το γμτ.. . Απο τοτε λοιπον που εβαλα το νεο τροφοδοτικο δεν εχει παρουσιαστει ξανα νεο θεμα και η καρτα πλεον παιζει με overclock + undervolt χωρις κανενα προβλημα... Προφανως και δεν λεω οτι προσεχε το τροφοδοτικο θα σου προκαλεσει προβλημα σε κατι αλλο στον υπολογιστη σου αλλα θεωρω οτι πρεπει να γινει ελεγχος με αλλο τροφοδοτικο.. Ελπιζω να την βρεις την ακρη και ολα να πανε καλα ... Επεξ/σία 10 Ιουλίου 2019 από enable_your_mind 2
Tasos_69 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2019 Ευχαριστω φιλε μου.Εχω κανει ηδη παραγγελια ενα νεο τροφοδοτικο οπου θα το χρειαστω ουτος η αλλος σε ενα νεο Build ενος φιλου και αυτο θα ειναι και η απελπιδα προσπαθεια.Εαν κανει παλλι τα ιδια και με αυτο τοτε τελειωσαν οι ιδεες και παει για μουσειακο κοματι στο ραφι. 1
exclood Δημοσ. 10 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2019 Καλημέρα και εγώ έχω θέμα με την κάρτα γραφικών την Asus Rog Strix vega 64 αλλά σε εμένα δεν τραβάει restart το pc μου απλός σβήνει οι οθόνη μου ξαφνικά και ξανανοίγω τιν οθόνη και το μοντέλο που έχω Asus Rog Strix XG32VQ και τροφοδοσία έχω EVGA SuperNova 1300 G2 και το έχω από το 2014
panoskatos Δημοσ. 10 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2019 2 ώρες πριν, exclood είπε Καλημέρα και εγώ έχω θέμα με την κάρτα γραφικών την Asus Rog Strix vega 64 αλλά σε εμένα δεν τραβάει restart το pc μου απλός σβήνει οι οθόνη μου ξαφνικά και ξανανοίγω τιν οθόνη και το μοντέλο που έχω Asus Rog Strix XG32VQ και τροφοδοσία έχω EVGA SuperNova 1300 G2 και το έχω από το 2014 Εκεί που γράφεις κάτι ή παίζεις σβήνει η οθόνη στα καλά καθούμενα ;
boombastik Δημοσ. 10 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) @exclood μερικά supernova ήταν προβληματικά. -https://bit-tech.net/news/tech/psus/evga-supernova-recall/1/ The known-faulty units are limited to the SuperNova 1000 G, 1000 P2 and 1300 G2 models with part numbers 120-G2-1300-XR, 220-P2-1000-XR or 120-G2-1000-XR recall page: https://www.evga.com/articles/00803/ Αν ειναι ενα απο αφτα ακομα και τωρα πιστευω θα στο αλλαξουν. @Tasos_69 για μένα με το τροφοδοτικό θα λυθεί. Επεξ/σία 10 Ιουλίου 2019 από boombastik
donblunts Δημοσ. 10 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2019 13 ώρες πριν, Tasos_69 είπε Ευχαριστω φιλε μου.Εχω κανει ηδη παραγγελια ενα νεο τροφοδοτικο οπου θα το χρειαστω ουτος η αλλος σε ενα νεο Build ενος φιλου και αυτο θα ειναι και η απελπιδα προσπαθεια.Εαν κανει παλλι τα ιδια και με αυτο τοτε τελειωσαν οι ιδεες και παει για μουσειακο κοματι στο ραφι. Σ/Κ θα είμαι Κόρινθο για μπάνιο, μπορώ να φέρω ενα spare tower που έχω και να την δοκιμάσουμε επι τόπου αν θέλεις. 1
exclood Δημοσ. 10 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2019 1 ώρα πριν, panoskatos είπε Εκεί που γράφεις κάτι ή παίζεις σβήνει η οθόνη στα καλά καθούμενα ; Ναι Και άλλο πρόβλημα που γίνεται τώρα τελευταία είναι με τους νέους οδηγούς τις κάρτας στο τέλος όταν τελειώνει την εγκατάσταση μου κάνει όλα την οθόνη φόλα και ένα χρώμα όπως μοβ οι πράσινο πολύ έντονο
juno12 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2019 1 ώρα πριν, exclood είπε Ναι Και άλλο πρόβλημα που γίνεται τώρα τελευταία είναι με τους νέους οδηγούς τις κάρτας στο τέλος όταν τελειώνει την εγκατάσταση μου κάνει όλα την οθόνη φόλα και ένα χρώμα όπως μοβ οι πράσινο πολύ έντονο το παθαίνω κι εγώ αυτό σε αλλαγή οδηγών. απλά βγάζεις ξαναβάζεις καλώδιο εικόνας κι επανέρχεται. επίσης τσέκαρε με άλλο καλώδιο hdmi ή ότι έχεις, μπας και χάλασε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα