Tasos_69 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2019 Εχουν αλλαχτει ολα αυτα μεχρι και sleeved extensions που ειχα τα εβγαλα.
birel-motosport Δημοσ. 8 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2019 4 ώρες πριν, Tasos_69 είπε Εχουν αλλαχτει ολα αυτα μεχρι και sleeved extensions που ειχα τα εβγαλα. Δεν μπορώ να φανταστώ ότι το psu που έχεις δημιουργεί πρόβλημα σε αυτή την κάρτα δοκίμασε την κάρτα σε ένα PC φίλου
ASDIC Δημοσ. 8 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2019 σε αυτην την φαση πρεπει να αποκλεισει καθε ενδεχομενο. Πρεπει να απομονωσει τι προκαλει αυτην την συμπεριφορα.
Tasos_69 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2019 Την θελει κανενας με 2 κατοσταρικα εχω ξενερωσει τοσο μα τοσο πια ☹️ 2
mixalis95320 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 24 λεπτά πριν, Tasos_69 είπε Την θελει κανενας με 2 κατοσταρικα εχω ξενερωσει τοσο μα τοσο πια ☹️ Τελικα την εβαλες σε αλλο pc να δεις αν κανει τα ιδια και εκει η οχι? Επεξ/σία 9 Ιουλίου 2019 από mixalis95320
Tasos_69 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2019 Οχι δεν εχω βρει ακομα καποιο PC δυστυχως. 1
leros2004 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2019 23 ώρες πριν, ASDIC είπε θα επρεπε το 650αρι GOLD να σηκωνε το συστημα. Με 550 είμαι απο τη 1η μέρα και δεν έχω θέμα. ΜΕ uv τη vega, όλο το σύστημα παίζει γύρω στα 400-440 watt. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2019 Τα καλώδια είναι σίγουρα PCI και όχι 8πινα για CPU και είναι στα ports που λένε GPU1 και GPU2 στο τροφ ε; Δοκίμασες με άλλα καλώδια και χωρίς τα extensions; Δοκίμασε να σβήσεις και τα led της κάρτας, καμιά φορά δημιουργούν θέματα. BIOS στην κάρτα; Είναι το πιο καινούριο; Κανονικά θα έπρεπε να δοκιμάσεις και με άλλο τροφ και σε άλλο PC για να σιγουρευτείς γιατί μπορεί να φταίει κάτι άλλο και να πάει τζάμπα η κάρτα..
Tasos_69 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2019 Oλα αυτα ειναι αυτονοητα περι καλωδιων και φυσικα εχω τα σωστα καλωδια οπως επισης εχω δοκιμασει και διαφιρες PCI θυρες του τροφοδοτικου.Τα καλωδια οταν κουμπωνουν στην καρτα αναβουν κανονικα τα 2 Led που εχει η καρτα στα σημεια συνδεσης οπου δειχνει οτι υπαρχει κανονικη τροφοδοσια.Και επειδη εαν οντως εχει θεμα το τροφοδοτικο πως ειναι δυνατον η καρτα να τρεχει ενα παιχνιδι η ενα Bench και οποτε της καυ.....σει να κρασαρει? εαν ηταν θεμα PSU με το πρωτο φορτιο που θα δεχοταν το τροφοδοτικο δεν θα εβγαζε θεμα?
akoinonitos Δημοσ. 9 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2019 Μπορεί να έχει ξαναερωτηθει αλλά μήπως έχεις δοκιμάσει να την κουμπωνεις σε άλλη pcie e θύρα?
ASDIC Δημοσ. 9 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2019 2 ώρες πριν, Tasos_69 είπε Oλα αυτα ειναι αυτονοητα περι καλωδιων και φυσικα εχω τα σωστα καλωδια οπως επισης εχω δοκιμασει και διαφιρες PCI θυρες του τροφοδοτικου.Τα καλωδια οταν κουμπωνουν στην καρτα αναβουν κανονικα τα 2 Led που εχει η καρτα στα σημεια συνδεσης οπου δειχνει οτι υπαρχει κανονικη τροφοδοσια.Και επειδη εαν οντως εχει θεμα το τροφοδοτικο πως ειναι δυνατον η καρτα να τρεχει ενα παιχνιδι η ενα Bench και οποτε της καυ.....σει να κρασαρει? εαν ηταν θεμα PSU με το πρωτο φορτιο που θα δεχοταν το τροφοδοτικο δεν θα εβγαζε θεμα? Οπως ειπα στην περιπτωση του 650 Gold της Σεασονικ ηταν " random surge spikes " οπως ανεφεραν στα φορουμς τους και ανεφεραν μαλιστα οτι ηταν κακή συνεννοηση του πυρηνα της Βεγκα με το τροφοδοτικο που προκαλουσε τα spikes. Εμενα χαρακτηριστικα ετρεχε το Valley ή καποιο παιχνιδι ( ακομα και UV ) και σε τυχαια διαστηματα black screen και κρεμασμα του υπολογιστη. Μακαρι να μην ειναι γτ το τροφοδοτικο σου ειναι κορυφη. αλλα αυτο τουλαχιστον εγινε στην δικη μου περιπτωση.
Tasos_69 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2019 Μολις πριν λιγο αλλαξα και PCIE θυρα στην μητρικη.Ολα στο Derfault ετρεξε καμια ωριτσα περιπου Unigine Heaven αλλα με το που εβαλα παιχνιδι και τις 5 φορες που δοκιμασα ειχα παντα Crashing με διαφορους τροπους.Την μια δεν ειχα εικονα αλλα ο ηχος του παιχνιδιού εξακολουθουσε να υπαρχει οσπου κολησε και αυτος μετα από λιγο και με alt-ctrl-del βγηκα,την αλλα κολησε η εικονα του παιχνιδιού και τιποτα,την τριτη με πεταξε επιφανεια εργασιας και εγιναν όλα πρασινα,την επομενη παλλι επιφανεια εργασιας και αυτην την φορα όλα κοκκινα και την αλλα από πλευρας μου τα καντηλια πηγαν συνεφο.Τωρα φιλε ASDIC εάν παιζει συμβατοτητα πυρινα καρτας με τροφοδοτικο και μαλιστα με τροφοδοτικο 300+ ευρω χαλαλι τι να πω ? Επαναλαμβάνω ότι οποιος μπορει και θελει να τσεκαρει την καρτα σε δικο του μηχανημα και αν όλα οκ είναι δικια του με 2 κατοστάρικα και να μην την βλεπω άλλο.
panoskatos Δημοσ. 9 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Πόσα χρήματα γλυτωσες που την πήρες από Αγγλία; Πάτε και σκατε 500ευρα σ έναν λογαριασμό, περιμένετε να σας έρθει όταν σας έρθει, τώρα στο πρόβλημα όμως πακέτο! Αγοράζω κ εγώ από εξωτερικό, καμιά παπαρια όμως που δεν υπάρχει Ελλάδα ή κανένα software που η διαφορά τιμής είναι τεράστια . Όχι κάρτα γραφικών όμως. Συγνώμη αλλά όπως έστρωσες κοιμησου κ εκεί που σπαταλάς τόσο χρόνο στο insomnia επικοινώνησε με τον πωλητή στην Αγγλία να δεις τι θα σου πει. Τέλος να αναφέρω ότι μια χαρά τιμή έχει η Vega από Ελλάδα https://www.skroutz.gr/c/55/kartes-grafikwn-vga.html?keyphrase=rx+vega+64&order_by=pricevat Επεξ/σία 9 Ιουλίου 2019 από panoskatos 1
mixalis95320 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, panoskatos είπε Πόσα χρήματα γλυτωσες που την πήρες από Αγγλία; Πάτε και σκατε 500ευρα σ έναν λογαριασμό, περιμένετε να σας έρθει όταν σας έρθει, τώρα στο πρόβλημα όμως πακέτο! Αγοράζω κ εγώ από εξωτερικό, καμιά παπαρια όμως που δεν υπάρχει Ελλάδα ή κανένα software που η διαφορά τιμής είναι τεράστια . Όχι κάρτα γραφικών όμως. Συγνώμη αλλά όπως έστρωσες κοιμησου κ εκεί που σπαταλάς τόσο χρόνο στο insomnia επικοινώνησε με τον πωλητή στην Αγγλία να δεις τι θα σου πει. Τέλος να αναφέρω ότι μια χαρά τιμή έχει η Vega από Ελλάδα https://www.skroutz.gr/c/55/kartes-grafikwn-vga.html?keyphrase=rx+vega+64&order_by=pricevat Τι σχεση εχει απο που την πηρε και ποσα γλυτωσε? Και απο εδω να την επαιρνε το ιδιο αποτελεσμα θα ειχε. Αλλα ναι αν την ειχε παρει απο εδω θα του ελεγε ο τεχνικος...δεν μπορω να βρω το προβλημα της καρτας, σε εμενα δεν το παρουσιαζει αλλα μιας και εισαι καλο παιδι και σε αγαπαμε θα σου την αλλαξουμε. Και μετα ξυπνησες. Επεξ/σία 9 Ιουλίου 2019 από mixalis95320 2 1
panoskatos Δημοσ. 9 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, mixalis95320 είπε Τι σχεση εχει απο που την πηρε και ποσα γλυτωσε? Και απο εδω να την επαιρνε το ιδιο αποτελεσμα θα ειχε. Αλλα ναι αν την ειχε παρει απο εδω θα του ελεγε ο τεχνικος...δεν μπορω να βρω το προβλημα της καρτας, σε εμενα δεν το παρουσιαζει αλλα μιας και εισαι καλο παιδι και σε αγαπαμε θα σου την αλλαξουμε. Και μετα ξυπνησες. Όλα έχουν σχέση και τα παραπάνω που περιγράφεις δεν ισχύουν. Αν θέλεις εσύ να αγοράσεις ένα high end hardware στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς και το πάρεις από καμιά κωλοτρυπα στο κέντρο της Αθήνας με ιδιοκτήτη από το Πακιστάν είναι δικό σου θέμα και αναλαμβάνεις εσύ την ευθύνη των πράξεών σου. Έχω επιστρέψει εντός εγγύησης, μητρική, κάρτα γραφικών, τροφοδοτικό σε σίγουρα ελληνικά μαγαζιά και δεν αντιμετώπισα το παραμικρό πρόβλημα. Αααα και σκληρούς δίσκους εννοείται. Αν θέλεις σου λέω και τα μαγαζιά και τους χρόνους που πήρα το οκ. Σίγουρα δεν το θεωρώ διαφήμιση αφού πρόκειται για διαφορετικά μαγαζιά στην κάθε περίπτωση. Οπότε σταμάτα την καραμέλα χωρίς προσωπική εμπειρία. Επεξ/σία 9 Ιουλίου 2019 από panoskatos 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα