Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Tasos_69 είπε

Ολα εχουν γινει clean install και τα windows και οι drivers.Επισης οσους διαφορετικους drivers  εχω δοκιμασει παντα με clean install ( DDU Safe mode) κανενας δεν εχει δουλεψει χωρις το προβλημα.

Εφόσον με undervolt δουλεύει δεν νο.ιζω ότι είναι θέμα software αλλά hardware η bios. Οπότε δεν σου μένουν και πολλές επιλογες

• Απαντ. 126
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

Μάλιστα,  δοκίμασε πάντως πριν την στείλεις να φλασαρεις το bios να δεις αν διορθώνεται. Με αυτά τα settings Είναι κομπλέ έτσι?

Οχι δεν ειναι κομπλε σε περιβαλον παιχνιδιου το κανει παντα αλλα σε τυχαιους χρονος μπορει δηλαδη να το κανει μετα απο 10 λεπτε μπορει και να το κανει maximum και μετα απο στεδον μια ωρα αλλα παντα θα το κανει.Heaven και Firertrike με αυτες τις ρυθμισεις τουλαχιστον μετα απο 2+ ωρες δεν το εκανε.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, Tasos_69 είπε

Οχι δεν ειναι κομπλε σε περιβαλον παιχνιδιου το κανει παντα αλλα σε τυχαιους χρονος μπορει δηλαδη να το κανει μετα απο 10 λεπτε μπορει και να το κανει maximum και μετα απο στεδον μια ωρα αλλα παντα θα το κανει.Heaven και Firertrike με αυτες τις ρυθμισεις τουλαχιστον μετα απο 2+ ωρες δεν το εκανε.

Κάποιες Vega το είχαν αυτό να ξέρεις. Σβήνουν τα πάντα και θέλεις restart.

Εγώ έστειλα δύο Gigabyte πίσω στο Amazon.es επειδή μου έκαναν σε τυχαία διαστήματα τέτοια κόλπα και δεν ήταν τόσο θέμα drivers. 

Με τη sapphire αν δε ζορίσω την κάρτα σε συχνότητα πάνω από εκεί που αντέχει η αν δεν την κάνω undervolt σε νούμερα υπερβολικά χαμηλά για να κάνουν reset οι drivers δεν έχει εμφανίσει τέτοιο θέμα. Λογικά δε θα έπρεπε να το κάνει και με την Asus που έχεις. 

Email στην Asus και RMA είτε εκεί είτε στο scan.co.uk.

Επεξ/σία από DsLmAnIaC
  • Like 1
Δημοσ.

Επισης να πω οτι οταν το κανει αυτο μερικες φορες δουλευουν και τα ανεμιστηρια στο τερμα και δεν σταματουν εαν δεν κανω reset το pc.Παντως με το πολυ ψαξιμο στο ιντερνετ υπαρχουν και αλλες ιδιες περιπτωσεις με την δικη μου στην στγκεκριμενη καρτα.

5 λεπτά πριν, DsLmAnIaC είπε

Κάποιες Vega το είχαν αυτό να ξέρεις. Σβήνουν τα πάντα και θέλεις restart.

Εγώ έστειλα δύο Gigabyte πίσω στο Amazon.es επειδή μου έκαναν σε τυχαία διαστήματα τέτοια κόλπα και δεν ήταν τόσο θέμα drivers. 

Με τη sapphire αν δε ζορίσω την κάρτα σε συχνότητα πάνω από εκεί που αντέχει η αν δεν την κάνω undervolt σε νούμερα υπερβολικά χαμηλά για να κάνουν reset οι drivers δεν έχει εμφανίσει τέτοιο θέμα. Λογικά δε θα έπρεπε να το κάνει και με την Asus που έχεις. 

Email στην Asus και RMA είτε εκεί είτε στο scan.co.uk.

Ανοιξα ηδη πριν λιγο RMA στο Scan και περιμενω απαντηση.Τους ειπα μαλιστα στις παρατηρησεις εαν υπαρχει δυνατοτητα πιστωσεις και να αγορασω μια αλλη υλοποιηση εστω και με διαφορα χρηματων προς τα πανω.Ειδομεν.Κατι ακομα η επιστροφη θα ειναι με δικα μου εξοδα και που θα στειλουν αλλη επισης με δικα μου?  Δεν εχω ξανακανει RMA στο εξωτερικο.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Tasos_69 είπε

Επισης να πω οτι οταν το κανει αυτο μερικες φορες δουλευουν και τα ανεμιστηρια στο τερμα και δεν σταματουν εαν δεν κανω reset το pc.Παντως με το πολυ ψαξιμο στο ιντερνετ υπαρχουν και αλλες ιδιες περιπτωσεις με την δικη μου στην στγκεκριμενη καρτα.

Ανοιξα ηδη πριν λιγο RMA στο Scan και περιμενω απαντηση.Τους ειπα μαλιστα στις παρατηρησεις εαν υπαρχει δυνατοτητα πιστωσεις και να αγορασω μια αλλη υλοποιηση εστω και με διαφορα χρηματων προς τα πανω.Ειδομεν.Κατι ακομα η επιστροφη θα ειναι με δικα μου εξοδα και που θα στειλουν αλλη επισης με δικα μου?  Δεν εχω ξανακανει RMA στο εξωτερικο.

Στο Amazon τσ έξοδα τα πληρώνουν αυτοί. Τώρα στο scan πρέπει να ρωτήσεις αλλά να τους αναφέρεις ότι το πρόβλημα είναι της κάρτας και πρέπει να το καλύψουν. Αλλιώς τώρα και την Asus. 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, billeiros είπε

Μπορεί να φταίει η οθονη. Και να κάνει διακοπές 

Σε καμια περιπτωση.Κανει διακοπες μονο υπο φορτιο και οχι σε περιβαλλον Chrome κτλ.

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Tasos_69 είπε

Σε καμια περιπτωση.Κανει διακοπες μονο υπο φορτιο και οχι σε περιβαλλον Chrome κτλ.

Εγώ θα το δοκίμαζα για να το αποκλείσω. 

Δημοσ.
Στις 12/5/2019 στις 2:42 ΜΜ, Tasos_69 είπε

Αδερφέ η κάρτα έχει προβλημα. Τώρα είδα το θέμα με τους ανεμιστήρες. Το είχα οι Gigabyte που έστειλα πίσω και ήταν ο βασικός λόγος που τις έστειλα. Αν μπεις στο Newegg και δεις κριτικές για τις Gigabyte η όπου αλλού πας θα το δεις συχνά. 

Όπως είπαμε τη στέλνεις πίσω. 

Δημοσ.
31 λεπτά πριν, DsLmAnIaC είπε

Αδερφέ η κάρτα έχει προβλημα. Τώρα είδα το θέμα με τους ανεμιστήρες. Το είχα οι Gigabyte που έστειλα πίσω και ήταν ο βασικός λόγος που τις έστειλα. Αν μπεις στο Newegg και δεις κριτικές για τις Gigabyte η όπου αλλού πας θα το δεις συχνά. 

Όπως είπαμε τη στέλνεις πίσω. 

Οκ μου απαντησαν πολυ συντομα απο το Scan.co.uk.Μου ειπαν οτι αναλαμβανουν τα εξοδα κανονικα και οτι δεν εχω την δυνατοτητα για πιστωση και να παρω αλλη υλοποιηση αλλα μονο επισκευη η αντικατασταση απο την κατασκευαστρια εταιρια την Asus δηλαδη οπου θα την στειλουν εφοσον διαπιστωσουν και οι ιδιοι το προβλημα.Ελπιζω να μην μου που οτι η καρτα ειναι οκ και μου ξαναστειλουν την ιδια πισω αφενος και αφετερου η ολη διαδικασια θα παρει πανω απο μηνα οπως μου ειπαν.Ασε που και καινουρια να μου στειλουν θα φοβαβαι να μην μου βγει παλλι φολα.Αστα εμπλεξα με την Asus ☹️

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, Tasos_69 είπε

Οκ μου απαντησαν πολυ συντομα απο το Scan.co.uk.Μου ειπαν οτι αναλαμβανουν τα εξοδα κανονικα και οτι δεν εχω την δυνατοτητα για πιστωση και να παρω αλλη υλοποιηση αλλα μονο επισκευη η αντικατασταση απο την κατασκευαστρια εταιρια την Asus δηλαδη οπου θα την στειλουν εφοσον διαπιστωσουν και οι ιδιοι το προβλημα.Ελπιζω να μην μου που οτι η καρτα ειναι οκ και μου ξαναστειλουν την ιδια πισω αφενος και αφετερου η ολη διαδικασια θα παρει πανω απο μηνα οπως μου ειπαν.Ασε που και καινουρια να μου στειλουν θα φοβαβαι να μην μου βγει παλλι φολα.Αστα εμπλεξα με την Asus ☹️

Κράτησε video από την κάρτα όταν συμπεριφερεται έτσι.

Με οποιαδήποτε εταιρία θα μπορούσε να είχε συμβεί αυτό. Αν σε καλύψουν χωρίς παρατράγουδα όλα εινια εντάξει. 

Για αυτό και αγοράζω πάντα από Amazon. Έχω ένα με δύο μήνες να επιστρέψω την κάρτα αν δε μου κάνει γιατί έτσι (φυσικά δεν πρόκειται να το κάνω γιατί έτσι αλλά θα μπορούσα μέχρι να μου μπαναρουν το λογαριασμό). Πόσο μάλλον αν το προϊόν έχει πρόβλημα. 

Επεξ/σία από DsLmAnIaC
  • Like 1
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Μετα απο ενα μηνα και βαλε ταλαιπωρια (και χωρις καρτα φυσικα) μου την στελνουν πισω την καρτα ισχυριζομενοι οτι η καρτα δεν εχει κανενα απολυτος προβλημα.Η απαντηση που πηρα ειναι

The item that you returned has been found to have no fault, below is a brief diagnoses from our technician that tested the item:

"Ran Unigine Heaven @ 4k ultra for 24 hours - no issues or crashes.
Ran Assassins Creed Odessey for 2 day s- again no crashes @ 4k ultra settings.
All GPU Settings in AMD software @ Default
NFF"

Επισης μου εστειλαν και ενα βιντεο 58 δευτερολεπτα που δειχνει την καρτα σε περιβαλλον παιχνιδιου. Τους απαντησα οτι δεν το δεχομαι οτι η καρτα ειναι οκ και οτι η καρτα κρασαρε σε τυχαια διαστηματα κατα την διαρκεια του παιχνιδιου και με οποιαδηποτε Settings αλλα η απαντηση ηταν οτι δεν μπορουν να κανουν κατι και ετσι στελνουν ξανα την καρτα πισω.Δεν ξερω τι να πω ειλικρινα σε σημειο που εχω αρχισει να σκεφτομαι μηπως και φταιει κατι στο υπολοιπο Hardware μου που ποτε στο παρελθον δεν ειχα προβλημα με αυτο.

Θα ηθελα να παρακαλεσω εαν υπαρχει καποιος φιλος απο περιοχη Κορινθου και γυρω γυρω που διαβαζει εδω εαν μπορει να ερθουμε σε επαφη και να μου κανει την εξυπηρετηση να δοκιμαζαμε την καρτα στο Pc του για να αποκλεισω το ενδεχομενο προβληματος αλλου Hardware Part.Ευχαριστω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...