Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Απ ότι βλέπω η μέγιστη επιτρεπόμενη θερμοκρασία για τον συγκεκριμένο επεξεργαση είναι 71,4.

ποια θεωρείται αποδεκτή θερμοκρασία λειτουργίας; σε εμένα πιάνει αυτή την περίοδο 60 με κανονική λειτουργία (σερφάρισμα, μουσική). αν τον ζορίσω φτάνει 66-68. φαντάζομαι το καλοκαίρι πολύ πιθανόν αν τον ζορίσω λίγο, ή και καθόλου, να σβήνει γιατί θα ξεπερνάει τους 70 αν η θερμοκρασία περιβάλλοντος είναι >30.

αν τον έχω απλά σε λειτουργία χωρίς να κάνει τίποτα πιάνει τους 55 περίπου.

βασικά βαριέμαι να αλλάξω ψύχτρα αν και έχω καλύτερη. πως το βλέπετε; τι θερμοκρασίες θα έπρεπε να πιάνει κανονικά;

Δημοσ.
9 ώρες πριν, Γιαούρτι είπε

Απ ότι βλέπω η μέγιστη επιτρεπόμενη θερμοκρασία για τον συγκεκριμένο επεξεργαση είναι 71,4.

ποια θεωρείται αποδεκτή θερμοκρασία λειτουργίας; σε εμένα πιάνει αυτή την περίοδο 60 με κανονική λειτουργία (σερφάρισμα, μουσική). αν τον ζορίσω φτάνει 66-68. φαντάζομαι το καλοκαίρι πολύ πιθανόν αν τον ζορίσω λίγο, ή και καθόλου, να σβήνει γιατί θα ξεπερνάει τους 70 αν η θερμοκρασία περιβάλλοντος είναι >30.

βασικά βαριέμαι να αλλάξω ψύχτρα αν και έχω καλύτερη. πως το βλέπετε; τι θερμοκρασίες θα έπρεπε να πιάνει κανονικά;

Καλησπέρα, λίγο τσιμπημένες αλλά καλά είναι. Καθάρισε την ψυκτρα με ένα πινέλο μονάχα, αν έχει σκόνη.

Δημοσ.
18 ώρες πριν, Γιαούρτι είπε

Καταρχάς πάστα έχεις αλλάξει ; 

Δημοσ.

το θέμα είναι ότι βαριέμαι να ασχοληθώ, γι αυτό ρωτάω αν είναι οκ και να το αφήσω όπως είναι.

αλλιώς, κάθομαι το ανοίγω, το καθαρίζω και του βάζω άλλο ανεμιστήρα που έχω οπότε σίγουρα θα πέσει η θερμοκρασία.

βασικά θα δω πως θα τα πάει όταν καλοκαιριάσει.

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, Γιαούρτι είπε

το θέμα είναι ότι βαριέμαι να ασχοληθώ, γι αυτό ρωτάω αν είναι οκ και να το αφήσω όπως είναι.

αλλιώς, κάθομαι το ανοίγω, το καθαρίζω και του βάζω άλλο ανεμιστήρα που έχω οπότε σίγουρα θα πέσει η θερμοκρασία.

βασικά θα δω πως θα τα πάει όταν καλοκαιριάσει.

για μένα μην το αφήνεις έτσι,κρίμα είναι να πάθει καμιά ζημιά.Σε 10 λεπτά το έχεις τελειώσει  

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

αυτή τη στιγμή δείχνει 52 βαθμούς.

με ανοιχτό chrome με 30 tabs (το ένα παίζει youtube)

θεωρείς δηλαδή ότι είναι υπερβολική;

πόσο θα ήταν το normal? αυτό με ενδιαφέρει.

πόσο θα έπρεπε να δείχνει σε Idle?

5 λεπτά πριν, THE GG GAMER είπε

για μένα μην το αφήνεις έτσι,κρίμα είναι να πάθει καμιά ζημιά.Σε 10 λεπτά το έχεις τελειώσει  

Επεξ/σία από Γιαούρτι
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Γιαούρτι είπε

35-40 σε idle. Όχι παραπάνω. 

• Like 2
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Γιαούρτι είπε

εμένα που έχω ένα σταθερό με core 2 duo e8400 με μια aftermarket τις artic με μια πάστα power tech δηλαδή ότι να ναι,με παιχνίδι πάει στους 46 το πολύ.Με ζεστη στο δωματιο και εχω και κουτί με κακό airflow  

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Sheogorath είπε

35-40 σε idle. Όχι παραπάνω. 

αν είναι έτσι είμαι αρκετά εκτός. παίζω στο όριο και σίγουρα θα έχω πρόβλημα το καλοκαίρι.

θα πάω να πάρω πάστα, να του βάλω μια άλλη ψύκτρα που έχω τότε που ρυθμίζονται και οι στροφές

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Γιαούρτι είπε

αν είναι έτσι είμαι αρκετά εκτός. παίζω στο όριο και σίγουρα θα έχω πρόβλημα το καλοκαίρι.

θα πάω να πάρω πάστα, να του βάλω μια άλλη ψύκτρα που έχω τότε που ρυθμίζονται και οι στροφές

Δες αν έχει πιάσει σκόνη η στοκ της Ιντελ. Αρκετή είναι.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...