Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα. Είμαι μαθητής της τριτης Λυκείου  και βρισκομαι λιγο πριν τις πανελληνιες εξετάσεις. Ωστοσο ακομα βρίσκομαι σε δίλλημα οσο αφορα τον επαγγελματισμο μου προσανατολισμο. Το "προβλημα" ειναι στο οτι εκτος απο μαθητης , κανω και πρωταθλητισμο σε ημιερασιτεχνικό αθλημα και ειμαι στην εθνικη ομαδα της χωρας μου. Συνεπως ειμαι σε δίλλημα για το πως θα καταφερω μετα τις Πανελληνιες να συνδυασω και τα 2. Οσο αφορα τωρα τις σχολες , δεν εχω ιδιαιτερο θεμα με την βαθμολογια καθως ειμαι καλος μαθητης απο μικρος και εκτος αυτου εχω και μεγαλο αριθμο ποσόστωσης( 10% για οποιαδηποτε σχολη εκτος στρατιωτικων-στρατιωτικων-αστυνομικών και 20% Τεφαα) . Οι επιλογες που εχω στο κεφαλι μου λοιπον ειναι 2. Ή να μπω σε μια στρατιωτική-αστυνομικη σχολη ( στην οποια θα εχω μονιμο εισοδημα αλλα και με την βοηθεια των διευκοληνσεων των αθλητών θα καταφερω να κανω το αθλημα μου σε εναν καλο βαθμο) . Ή να παω στα Τεφαα ακολουθώντας την επιστήμη που  μου αρεσει; Αυτο ειναι το διλλημα μου. Τι θα προτείνατε στο προβλημα μου; 

Ολες οι αποψεις ειναι καλοδεχουμενες

Ευχαριστώ για τον χρονο σας!

Δημοσ.

Οτι νομίζεις οτι θα σου αρεσε να κανεις περισσοτερο. Και λαθος επιλογη να κανεις μπορεις να αλλαξεις αργοτερα.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Θα μπεις σε μια στρατιωτική-αστυνομική σχολή και μετά θα συνεχίσεις παράλληλα τις σπουδές σου και στα ΤΕΦΑΑ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...