beverlover Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 3 ώρες πριν, paris_chav είπε Αν δεν θελει να βαλει τζαμι/ζελατινα μπροστα, μπορεί επισης να παρει θηκη στυλ πορτοφολι που καλυπτει ολο το τηλεφωνο και ανοιγει μπρος. Ετσι και την φυσικη αισθηση της οθονης θα εχει και το τηλεφωνο θα ειναι αρκετα προστατευμενο. κλασική θήκη που προστατεύει ίσα ίσα τη πλάτη και άγιος ο θεός, αν μπορούσα να είχα και σκέτη τη συσκευή χωρίς να γρατζουνιόταν θα ήμουν ευτυχισμένος, δε τα μπορώ τα πολλά πολλά πάνω στο κινητό..
AntiCambeR Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Αυτή που βάζουν στο Media Markt κοστίζει 18€ αν θυμάμαι σωστά.Είναι ζελατίνα μεγαλύτερου πάχους.Εχει τα μειονεκτήματα οτι το δάχτυλο δεν γλιστράει στην οθόνη όσο στις άλλες ζελατίνες και στα tempered glass και περιμετρικά που υπάρχει λίγο κόλλα μαζεύει σκόνη.Επίσης αν η θήκη είναι σιλικόνης,μπορεί να πιέζει ελάχιστα την ζελατίνη και ξεκολλάει λίγο περιμετρικά.Ανάλογα το κινητό.Στο J5 2017 του αδερφού μου έτσι είναι.Του έβαλα και 1 θήκη Spigen που προστατεύει καλά και στα πλαϊνά η θήκη είναι υπερυψωμένη μερικά mm όπως και σε όλο το κινητό.Ομως κάποιες φορές δεν βολεύει αν θες να κλικάρεις η να κάνεις scroll στις πλαϊνές άκρες.Συν οτι αφήνει προσωρινά σημάδια σαν λακκούβες αν πιεστεί απο διάφορα αντικείμενα πχ κλειδιά κλπ. Το πλεονέκτημά της είναι οτι απορροφά περισσότερους κραδασμούς.Πιστεύω οτι προστατεύει περισσότερο απο το tempered glass που είναι σκληρό και μεταφέρει τους κραδασμούς στην οθόνη.Δίνουν 6 μήνες εγγύηση για σωστή εφαρμογή. Επεξ/σία 9 Μαΐου 2019 από AntiCambeR
beverlover Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 2 ώρες πριν, AntiCambeR είπε Αυτή που βάζουν στο Media Markt κοστίζει 18€ αν θυμάμαι σωστά.Είναι ζελατίνα μεγαλύτερου πάχους.Εχει τα μειονεκτήματα οτι το δάχτυλο δεν γλιστράει στην οθόνη όσο στις άλλες ζελατίνες και στα tempered glass και περιμετρικά που υπάρχει λίγο κόλλα μαζεύει σκόνη.Επίσης αν η θήκη είναι σιλικόνης,μπορεί να πιέζει ελάχιστα την ζελατίνη και ξεκολλάει λίγο περιμετρικά.Ανάλογα το κινητό.Στο J5 2017 του αδερφού μου έτσι είναι.Του έβαλα και 1 θήκη Spigen που προστατεύει καλά και στα πλαϊνά η θήκη είναι υπερυψωμένη μερικά mm όπως και σε όλο το κινητό.Ομως κάποιες φορές δεν βολεύει αν θες να κλικάρεις η να κάνεις scroll στις πλαϊνές άκρες.Συν οτι αφήνει προσωρινά σημάδια σαν λακκούβες αν πιεστεί απο διάφορα αντικείμενα πχ κλειδιά κλπ. Το πλεονέκτημά της είναι οτι απορροφά περισσότερους κραδασμούς.Πιστεύω οτι προστατεύει περισσότερο απο το tempered glass που είναι σκληρό και μεταφέρει τους κραδασμούς στην οθόνη.Δίνουν 6 μήνες εγγύηση για σωστή εφαρμογή. εγώ αυτή παραλαμβάνω αύριο γιατί μου άρεσε και εμφανισιακά και φαίνεται slim για τον τύπο της..
paris_chav Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 1 ώρα πριν, beverlover είπε εγώ αυτή παραλαμβάνω αύριο γιατί μου άρεσε και εμφανισιακά και φαίνεται slim για τον τύπο της.. Εχω την αντιστοιχη για s9+. Μαζι με καμποσες ακομα😋
beverlover Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 8 λεπτά πριν, paris_chav είπε Εχω την αντιστοιχη για s9+. Μαζι με καμποσες ακομα😋 καλά μη νομίζεις κι εγώ δε κάθομαι στη μια μόνο hehehe, θα πάρω κι άλλες γιατί είναι και οικονομικές και πολύ καλές!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα